Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • Kriza

  őstag

  Hát... nem tudom. Ez a csúcsmodell DTK ház??? Én a múlt héten vettem egy CaseTek 1018-1B-t, de az jobban meggyőzött már első pillantásra is (7 plusz ventillátor, 6 HDD hely, nyitható előlap, stb...)
  Ez a cső sem olyan nagy találmány szerintem, hiszen a meleg levegő elszállításáról már nem dondoskodik, és a tölcsérszerű kialakítás lehet hogy lerontja a ház belső szellőzését is (mármint ha benne van a 4 plusz venti is)

  Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

 • Kriza

  őstag

  válasz BobMaster #13 üzenetére

  A CaseTek kicsit olcsóbb volt, viszont nem adtak hozzá tápot. Méretre nem tudom összehasonlítani a kettőt (nincsenek leírva a befoglalóméretek), de előlapi 5,35 és 3,5 ugyanannyi van a kettőben (4-2) (egyébként valószinüleg a DTK tényleg kisebb). Azt félreértettem, hogy 4 venti van - bocsi! A csőről meg csak annyit, hogy ha a SATA egyik előnye az a PATA-val szemben, hogy a kábel kisebb és így jobb a légáramlás a házban (sokan leírták már), akkor ez a cső a belső légáramlást igen rendesen lerontja.

  Egyébként szerintem a CaseTek szebb és vannak benne nagyon praktikus dolgok (csavar nélkül lehet rögzíteni szinte mindent - csak az alaplapot nem, 7 pluszventi hely, 6 HDD hely, stb.). De nem akarok vitatkozni, az előző hozzászólásom nem arra ment, hogy fikázzam a DTK-t, vagy megszóljam a cikket.

  Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

Aktív témák

Hirdetés