Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tommmmka

  senior tag

  válasz Thomas1 #18 üzenetére

  hát szerintem lenne piaca a cuccnak, ha csak magamból indulok ki! én azért vettem notit és azért adtam el az otthoni gépem mert koleszos lettem de épp ezért nem akartam lemondani a játékról sőt elvárásom volt h. minden mai game mediumon 1024-ben elmenjen erre még alkalmas volt az x700 a64 3200+-al. engem nem érdekel az akksi ideje megvan a noti kb fél éve és ha használtam 2-3szor az akksoit akkor sokat mondok...
  az sem érdekel h. hangos egy jő hűtésű asztali gép is hangos ezt meg cipelem ahova akarom! Az energiagazdálkodást meg szerinte majd úgy oldják meg h. a két VPU közül ha nincs rá szükség akkor csak az egyik menjen és ha játsziani akar a nép akkor kapcsol be mindkettő és ha belegondoltok így már nem is gond a fogyasztás.

  szal szerintem van jövője a dolognak és van egy olyan érzésem h. lassan a notebookok lesznek előnyben pl. a mai évben minden 10 eladótt számítógép közül 4 notebook volt tehát ez sem elhanyagolható!
  vagy a másik megoldás veszel egy alap notit és mellé egy Xbox 360-at vagy egy PS3-at na azt nem kell fejleszteni de megint csak nem mobil, igény kérdése és nem hiába fejlesztik a mobil SLI-t, szerintem van érdeklődő rá nem is egy. külföldi fórumokon nem egy emberkénél látok notit mobil 6800ultráva-7800gt-vel szvsz csak itt az országban nincs kereslet rá nem azért mert nincs igény, igény lenne csak pénz nincs rá ez külföldön nem jelent gondot ott erre is van kereslet!

  mobilitás nagy előnye: jókat lehet röhögni a haveron amikor az vacillál h. h. vigye el a gépét én felkapok egy táskát a vállamra felpattanok a buszra és megyek ahova kell:D
  ez az amit egy sima PC-vel soha az életben nem fogsz megcsinálni

Hozzászólok Aktív témák