Új hozzászólás Aktív témák
-
derossi
aktív tag
Jelzem Ez Trust 2007 antivirus 1 évig ingyenes és hát nem zabálja a gépet,a keresője is piszok gyors
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egy ilyen levelet nem iktat ki a spamszűrő? De ez akkor is lol... Kb. mint mikor jön egy ''banktól'' egy ''levél'', ''your account'' címszó alatt...
-
moma
őstag
Gondolj azokra akik nem értenek többett abból amit csinálnak a számítógépen, mint hogy melyik ikonokat kell megnyomni, hogy megkapják amit akarnak, minden más sötét folt. Mondjuk ilyen anyukám
Sokan vannak ilyenek. Egyébként szerintem az jelent némi biztonságot itthon, hogy viszonylag alacsony az angolul beszélők száma. Így ha valaki nem érti talán nem klikkel rá. Ha értené jó eséllyel el csábulna a fent említett réteg.
-
moma
őstag
Hehe a kis ingyenes AntiVir ismerte
Nagyon jó kis progi, nekem még nem volt gondom vele.
-
moonman
titán
ismét egy veszedelmes kórokozó, mely a világ legsúlyosabb biztonsági rését, az emberi kíváncsiságot (hülyeséget) használva terjed.
szerencsére még nem kaptam ilyet, de valószínűleg alig bírnám visszafogni magam, hogy ne indítsam el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged