Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
25 év múlva tudod mire fogunk visszatérni? A szomszéd parcellába majd átkiáltunk,hogy Hofit idézzem: ''Turullú! Kinek van kukacaaa???''
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
PPeter
addikt
A műsoros CD- és DVD-lemezekkel nincs baj élettartam szempontjából, az írható CD-k második generációja (97-98 tájékán rukkoltak elő az új hordozórétegekkel) is nagyon szép eredményekkel kecsegtet, ami aggasztó, az a DVD, ugyanis a nagy sebességi őrület (1=>18x) közben mindenre találtak megoldást, csak a hordozórétegek időtállóságával nem foglalkoztak.Szerintem több bajunk lesz a ma megírt DVD-lemezekkel, mint a 8 éve írt CD-R korongokkal.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest