Hozzászólok Aktív témák
-
Rossi
addikt
Bár a késleltetése lehetne jobb, de ha csúcsgépet építenék, biztos ebből kerülne bele 2x1024 MB.
„This is the water and this is the well. Drink full and descend. The horse is the white of the eyes, dark within.”
-
afterburner_
őstag
nyanya
bar sztem sok mindent nem kell tole varni, de ha jó lesz az ara akkor atlag usernek tokeletes
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<< Ip7250 Mg5450 patronok cli 551, pgi550
-
Oliverda
félisten
...a szabványos 1,8 volt üzemfeszültségen CL 5-5-5-15 késleltetési értékekeket mutatnak fel... - Ez egész jó. 2.3V fesszel vajon mit tudhat akkor...
Az meg hogy Nanya nem sokat számít ha jó áron lesz.TransferWise utalás 150 000 forintig ingyen: kód privátban
-
A`rpi
addikt
Én ezt nagyon frankó ötletnek tartom hogy adnak ki 1066 memóriákat alsó szegmensben is.Biztos vagyok benne hogy megfizethető áron.Ha most állnák memória vásárlás előtt biztos őt választanám...Várom a teszteket és az árakat!!!
-
CsendesMark
aktív tag
''A Kingmaxot nem tuningosoknak való''
ennek a mondatnak így nem sok értelme van
Ami azt illeti a 800as kingmaxok nem a legjobbak, (tuning szempontjából)
nekem 2 db 1 gigás van, és nem ajánalnám másnak, legalábbis annak nem aki húzni szeretné a gépét
remélem majd DDR2ben is megjelenik egy HardCore sorozat, mert annó a DDR1-es 500MHz ramjai nagyon ott voltak, és valóban elérhető áron árulták azokat a gyöngyszemeketAz ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
X@b3e
addikt
válasz
CsendesMark #8 üzenetére
A mondat érdekes, de a Ram tényleg nem tuningosoknak való
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
A Kingmax új termékeinek ára még nem ismert....
Nagyker árlistában a 512Mb-os 1066Mhz-es modul, már jó pár hete jelen van (ha már nem hónapok óta) nettó 15 370.- Forintért. -
-
Achill3uS
veterán
mert a micron d9-ek szeretik a magas feszt, lehet h ennek az ic-nek már 2.2v fölött vége lesz, mint a promos-ok, és visszaesik a teljesitményük.. majd kiderül..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
twollah
nagyúr
800Mhzes Kingmax Mars moduljaim vannak es meg vagyok veluk elegedve.
Kivancsian varom az uj modulokat. -
válasz
janpotocki #18 üzenetére
Örülök, ha segíthettem
-
Robi BALBOA
őstag
De minek a tunig 1066mhz az bőven elég+teszel rá bordát felnyomod a feszt 2,1-2,2-ig és a kisleltetéseket leviszed amenyire csak lehet.
Mert szerintem a késlelteté többet számít mint az a néhány MHZ.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/
Hozzászólok Aktív témák
ph A Mars termékcsalád DDR2-1066 sebességű tagokkal gyarapodik.
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Autós topik
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Pécs, Király utca 38 nm-es lakás
- Horgász topik
- Bestbuy topic (játékok)
- [Re:] [TOTTIER:] Gtx 690 Dual GPU legenda
- Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT