- Játékosokat célzó óriásmonitorral újít az LG
- Milyen alaplapot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Steam Deck
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
Hát az első megoldás nem túl teccetős számomra.
Soirée...
-
BobChemistry
őstag
ez a kizárólagosan kész kártyák átvétele a gyártók esetében csak erre a sorozatra (8800) vonatkozik?
vagy a többi nVidia kártya is készen érkezik a ''gyártókhoz''?
ez esetben a gyártó szó nem a megfelelő, inkább disztribútort kellen írnomBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
KrenAtesz
veterán
Szépek
Főleg a 2. tetszik...
-
zsoltee10
addikt
ez a peltier sztem felesleges bonyolítás, megkockáztatom, hogy semmi értelme. egy termetes, hőcsövekkel átszőtt borda 2 lassú soklapátos szuperhalk ventivel bőven jó.
-
Szlovi
aktív tag
Ez a Galaxy féle megoldás nagyon béna... autóradiátort kötni a graf.magra,LOL
-
Male
nagyúr
Az egy dolog, hogy csak a GPU-t hűti (szerintem lesz borda a RAMDAC-on meg a memóriákon azért... meg persze a táprészére is kell valami...) viszont hogyan áll már rajta az a blokk? A GPU jobb felső sarkát hűti csak... ez vagy egy nagyon béna Photoshopolt kép, vagy valaki nagyon elmért valamit...
-
dbius
veterán
Nekem a BFG blokkja tetszik, ahogy elnézem full réz....
-
Csapi007
veterán
Hello
Első reakcióm:
Második:"Csak úgy mondom"
-
ByB
addikt
Ez a Galaxy első ránézésre nekem elég fake gyanús!!! Nekem is ilyen hűtésem van itthon, de a hűtőradiátor és a kábelek csatlakozása nagyon nem ott van! Arról nem is beszélve, hogy ebbe semmi különleges sincs: egy Zalman Reserator 2 + GF 8800 rosszul összekötve!
ui.: A ramokra érdemes kis Zalman süniket tenni, nálam az X1900XTX-n bejött!
[Szerkesztve] -
- iSO -
tag
Aztaa..
A hűtetlen RAM tényleg érdekes
iSO -
Translator
tag
Azért én is fognám a fejem, ha ezt a monstrumot kellene hűtenem
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
#gab_
őstag
a BFG cucc nagyon kiraly
de tuti lesz vagy 185k -
Ősember
őstag
a bfg tetszik
egy ilyen hütésnél csak a második kártya beszerelése a gond, bárt az könyék csatlakozokkal meg lehet oldani, viszont egy idö után akadályba fog ütközni a csö
a sparkle hány slotos?szerintem a gyári hütö ezerszer pofásabb
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
BusyChild
tag
bfg legjobbab huti a magot a ramokat es van ott egy chip ami nemtom micsinal
szivesen elfogadnam a 7900gsem helyebePixel 4a 5G
-
#gab_
őstag
válasz
Winner_hun #31 üzenetére
hát igaz nekem x1900XTXvan de ua az a ram.
1,1 ns samu gddr3...
és 1650mhzn 2.086vn már forró... -
Ősember
őstag
válasz
Winner_hun #31 üzenetére
akkor ott nem a rammal hanem a te érzékeléseddel van gond
ugye be volt kapcsolva a gép amikor mértél?
bocs
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Stalker-2572
addikt
Ennyit nem ér meg egy vizesblokk, a léghűtéses meg lég otromba... SLI-ben el sem férne szerintem...
All Black...
-
De azért gyerekek, mi bírja úgy meghajtani ezeket a kártyákat, hogy ekkora hűtés kelljen rájuk.Vagy alapból ennyire melegszenek ezzel az új technológiával, mert akkor a bazinagy hűtőjű kártyák ideje közeleg
-
macilaci78
veterán
Végülis egy hűtőtorony/VGA, és mégegy a proci, NB, SB hármasra (tán elég), és a vinyókat még nem vízzel hűtöm. Ez eddig 3 vízhűtés-rendszer egy konfigra, grat!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz
macilaci78 #38 üzenetére
Ezentúl nem házban hanem víztartályban lesz a gép, legalább 30000literesben....
-
Istenem, ha még puncájuk is volna...
-
dethroner
veterán
Ha lenne
[ Szerkesztve ]
Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem könnyű kitűnni az egyébként is extrém videokártyák mezőnyéből - többen mégis megpróbálják.
- MSI GeForce RTX 3070 Suprim X 8GB GDDR6 256bit - A GAMER ELLÁTÓNÁL! JÓTÁLLÁS, SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- RX480 8GB frissen pasztazva
- ASUS Strix RTX 2080 8GB Gaming
- NVIDIA GeForce RTX 3070 8Gb GDDR6 256bit PCIe használt GAMING videokártya GARANCIA
- Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 GAMING OC 8G GDDR6 256bit PCIe használt videokártya GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest