Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

Kiváncsi vagyok, hogy ez a nem lesz olcsó mit jelent. Ugyanis ebben olyan technológiák lesznek, amik a mostani highest-end kategóriát jelentik, tehát addigra picit meg kéne csappanni az árnak.
    Azonban ha az akkori csúcsot fogja ütni a gép, akkor vagy nagyon magasnak, vagy egy ember által megfizethetőnek kell lennie, és ha az lesz, akkor viszont a hw piac árait fogja nagyon megcsapni, mivel az emberek nagyrésze nyilván inkább ebbe fog fektetni.
    Remélem $500-nál nem lesz több. Mindenesetre érdemes lesz az elején párat rendelni külföldről, aztán itthon jópénzen értékesíteni.
    Az pedig, hoyg kik fogják kihasználni annak a fejlesztői környezetnek a határait? Szerintem az elején senki. A PS2-vel is ez volt, az első játékok még igen gyatrák voltak, ugyan szebbek mint a PS-es gamek, de egy most kiadott PS2 játékot összehasonlítva a megjelenésekor kijöttekkel, egyértelműen állítható, hogy rengeteget fejlődik idő közben is a konzol. Ugyanez várható itt is, eleinte majd csak ''barátkoznak'' a fejlesztők a játékok minőségével, majd az évek alatt egyre szebb és jobb játékokat fognak csinálni.

Amúgy már nagyon várom, elhatároztam, hogy ha kijön a PS3, többé nem fejlesztem a PC-m :P

Új hozzászólás Aktív témák