Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldboys
csendes tag
Ahhoz képest, hogy az új ASUS portálról csak akkoor tudsz drivereket letölteni, ha regisztrálod magad. Ami önmagában nem volna baj, a probléma ott kezdődik, hogy még a lakcímet is KÖTELEZŐ! megadni. Hát ennyit a piacnyitásról!
Nemtudom, hogy hol volt ahol azonnal orvosolták a szervízproblémát, mert az ASUS hivatalos márka-szervízében nincs közvetlen ügyfélkapcsolat. MO-n egyetlen helyen Székesfehérváron egy lezárt ipari telepen működik a szervíz. Igaz, ha akarod leadhatod egy felvevőhelyen a gépet, de miután nem az ASUS működteti ezeket a helyeket, még felelösséget sem vállalnak az átvett termékért. Motoros küldöncöt is küldenek a gépért - ha előre utalod a szállítási költséget. A szervizben nem veszik fel a telefont, az ügyfélszolgálat se nagyon, s ha mégis, akkor érdemben semmire sem tud válaszolni.
Különben minden rendben.......... -
őstag
Nálunk 3 noti van a családban, és eddig csak 1-el volt garis probléma. (pedig az egyik gép 4 éves) Viszont amivel volt gond, azt 10 perc alatt orvosolták. Egyik pillanatról a másikra, lett egy zöld csík a tft-ben függőlegesen. Szervízbe bementünk, mutatjuk a srácnak, srác felkapta, elszaladt vele, a másik megkínált 1 kávéval, mire megittam volt új tft a gépben ...
Én lennék a kivétel ?
Ja, amúgy meg hajrá. Egy ilyen helyi képviselet sokat szokott lendíteni az ügyintézésen.
Reméljük az árakon is fog, lefelé -
erdoke
titán
Úgy tűnik, az én segítségemből nem kérnek, legalábbis egy kétsoros szabvány válasz mailre sem méltattak. Ez hozza a hírhedt noti garanciális ügyintézés szintjét. Persze semmi sem állandó, csak a változás, remény van a fejlődésre minden téren.
Tulajdonképpen nem erőszak a disznótor...A legjobb aláírás a héten
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Köszi az infókat. Az a baj, hogy nekem leketyeg a két év gari a notimról, bár bajom eddig nem volt vele (*kop-kop*). Kicsit nyugodtabb lettem volna, ha megbízható a szervízháttér, de így sem volt bajom, tehát a cucc eddig jónak van nyilvánítva.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
KrAt
veterán
Ezjó Örülök neki
-
Renwick
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Ígéretek vannak egyelőre: lesz helyi support representative, tehát a magyar nyelvű terméktámogatást legalább részben megoldják -- ez biztos. Azt egyelőre nem tudni, hogy például a notik szervizhátterével mi lesz a helyzet, de saját bevallásuk szerint tisztában vannak vele, hogy van min javítani és rajta vannak a témán. Majd látjuk.
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
Ősember
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
nekem is pont ez jutott eszembe. mostantol akkor ha gáz lenne egy asus lappal és nincs rola kiskergar akkor a helyi illetékesekhez kellene csak fordulni?
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A random kínzó kérdés ebben nekem főleg ez: mi a helyzet az eddig nem túl fényesen muzsikáló garanciális szervízzel?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Integra
titán
egyetemes tendencia, hogy a nagy cégek saját képviseletet nyitnak akik pedig kizárólagis importőrök voltak, bukják a dolgot..
pénz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
neduddki
nagyúr
-
Tyberius
aktív tag
'' a közép-kelet-európai régió országai közül Lengyelország, Csehország és Szlovákia után harmadikként Magyarországon létesít hivatalos képviseletet'' - itt valami nem stimmel... még ha el is tekintünk attól, hogy régen mi voltunk a régió ''bezzegországa'', ahol először nyitottak képviseletet a világcégek, most meg sokadikak vagyunk a listában, még mindig van egy olyan probléma, hogy három ország van felsorolva, így harmadikok helyett legfeljebb csak negyedikek lehetünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Horgász topik
- Milyen routert?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest