Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 5 / 3 2***G/3***G "Raven Ridge, Picasso" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- [Re:] Xiaomi Mi Box S: butából okostévét, jó áron
- ASUS notebook topic
Hozzászólok Aktív témák
-
Reac^
őstag
Helyesírási hiba:
''A kimenet egyébiránt megfelele a HDCP másolásvédelmi eljárás előírásainak,''
Amúgy meg faja kis cucc. A hd-dvd és a blu réj nem lesz kompatible 1mással?! Ugyértem hogy különböző optikai meghatjo kell majd?1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (8-22) | PH! megbízhatóság: 50+
-
Male
nagyúr
Nem is adják túl drágán... ha 600 a noti egyben, abból azért nem lehet 300 a HD-DVD olvasó
Valaki emlékszik milyen áron indultak a DVD meghajtók?\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu
-
erdoke
titán
Ez a qosimodo név csak nekem tűnik kissé szerencsétlennek?
A legjobb aláírás a héten
-
Sanya
nagyúr
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
a régiókód és a másolásvédelem közt van különbség. regiókód lehet nem is lesz. (amúgy sincs értelme, és szerintem teljes mértékben jogtalan)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
bumper
senior tag
-
Cloud_s
aktív tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
Jézusom, olvassátok már el mi van odaírva! Qosmio - Valószínűleg a Kozmosz szóból jön; Quasimodo (lehet ezt nem jól írtam) még csak véletlenül sincs a képben!
-
Ahhh. A legszebb.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Raymond
félisten
válasz
Jim Tonic #12 üzenetére
Aki masolatokat nez annak a regiokod ugyis mindegy. Aki tudja hogy telezik annak is mert a lejatszoja olyan hogy ne okozzon gondot. Egy ''normalis vasarlo'' viszont aki nem akar ilyenekbe belemenni annak csak problema. Vesz valahol maganak DVD-ket amikor kirandulni van vagy az otthoni rokonok (mas regiokod) kuldenek neki es csak nez hogy miert nem megy a lejatszojan.
Nakam van egy csomo eredeti 1 es 3 regioju DVD-m a CDWOW-rol. Ha van egy film ami olcsobb 3-as verzioban akkor nem fogom megrendelni a 2-es valtozatot. Az 1 es 3-asok gyakran vannak jo aron kiarusitasban.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A Toshiba HD DVD olvasóval ellátott noteszgépe még az asztali lejátszók előtt piacra kerülhet.
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mobilinternet
- [Re:] Eladó Lian Li BR120 Digital RGB Silver
- [Re:] [Kolondrum:] Én és a Martes foina, közismertebb nevén a nyest
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] [bigups:] AMD Ryzen 5 3600XT 6-Core 3,8GHz AM4 Processzor, új
- Linux - haladóknak
- [Re:] Samsung Gear Watch 3 eladó! Doboz + Töltő /Ezüst színben / GARANCIÁVAL!
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] [ZapyTomi:] Sapphire Radeon Rx580 8Gb Nitro+ SpecialEdition eladó!
- További aktív témák...
- Teljesen Új Samsung Galaxy S10e + JBL Bluetooth Fülhallgató
- Kicsit használt! Sony Playstation 5 lemezes eladó! - beszámolok!
- ASUS B53S 15” HD • tanulás iroda • i7 2.80 GHz • 8GB • 750GB • ATI HD6470 1GB • alu • szinteÚJ
- Lenovo ThinkPad P14s (T14) workstation*i5 10210U/8GB/256GB/Quadro P520/MAGYAR bill/3év gari
- HP Notebook 15" FULLHD • tanulás iroda • Intel 2.50 GHz • 8GB • 500GB • akku • mattFEHÉR • szinteÚJ
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest