Hirdetés

2019. január 21., hétfő

Hozzászólások

(#1) DarkByte


DarkByte
(PH! addikt)

Itt van egy velős kis videó az NFC-ről: [link] Számomra kicsit ennek a technológiának is inkább ''parasztvakítás'' jellege van. Több biztonsági kockázata lesz szerintem mint előnye így gyakorlatilag senki nem fogja használni. :( Bár ne legyen igazam :)

Én igazából a Bluetooth 3.0-át várom már nagyon a maga 480Mbps os UWB technológiájával. Már kaphatóak Wireless USB eszközök hasonló tudással, tartok tőle hogy szépen ki is ölik a Bluetooth-t ha nem reagálnak kellően gyorsan.

[Szerkesztve]

🧟 BrainZZZ!

(#2) erdoke válasza DarkByte (#1) üzenetére


erdoke
(Jómunkásember)

Én a Wireless USB-től se várok sokat, az USB 2.0 is jó esetben a névleges sebesség 55 %-át ha hozza. Dobálózhatnak akármekkora névleges tempóval, a gyakorlat dönti majd el, mit ér.

[Szerkesztve]

Not addicted to sugar and grain anymore...

(#3) DarkByte válasza erdoke (#2) üzenetére


DarkByte
(PH! addikt)

Szerintem egy ~200Mbps is igen szép sebesség lenne. :) Azzal már egy 1GB os MP3 lejátszó 40 mp alatt megtölthető zenével. Hordozható merevlemez esetén mondjuk már most is kevés lenne, de egy merevlemeznél a WUSB-t felesnek tartom ha tápot már úgy is dugni kell a hátsójába :U Egyébként rádiós technológiánál én sosem várok az 50% os átlag sebességnél többet, bár vannak azért kivételek, pl. az EDGE netem néha meglepően megközelíti az elméleti sebességet. Szerintem a Wireless USB sebességén a Bluetooth 3.0 sem tud majd túlrúgni ahogyan alá sem nagyon, mivel teljesen ugyanazt a rádió technológiát licenszelik a WiMedia Alliance-től mindketten.

[Szerkesztve]

🧟 BrainZZZ!

(#4) bgergely


bgergely
(senior tag)
LOGOUT blog

10 év után milyen jó ezt olvasni :)

“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/

(#5) bigyo108


bigyo108
(fanatikus tag)

Sziasztok,

Segítség kellene a következő dologban, mert az emlékeim cserbenhagytak.

Bluetooth barcode olvasot kell bekonfigurálni win7 64 bit alá.
A bluetooth eszköznél a services fülben kellene megjelennie egy olyan sornak, hogy keypad or mice etc. , de sehogy sem tudom hogy csináltam anno, kb 1,5 éve.
Persze nem dokumentáltam, és nem emlékszem, hogy kellett egy hotfix vagy valami driver.

köszönöm előre is.
ha rossz topicba írtam, pls irányítsatok át.

Üdv: Bigyó ( http://www.phmegbizhatosag.atw.hu ) ÉN OTTVAGYOK !!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.