- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
erdoke
titán
Hát nem tudom. Amikor rengeteget dolgozom, akkor a kényelmes székben a 17-19'' monitor előtt ülve az igazi, ráadásul közben nyugodtan mehet valami zene, tömörítés, digitalizálás, egyebek. Nem is beszélve a fullos, kényelmes billentyűzetről és egérről, a normális hangszórókról, stb.
Ha pedig mobilan kell a gép, akkor legyen minél kisebb, minél könnyebb, de még megfelelő teljesítményű. Ha nem lenne az a néhány ritka eset, nekem a VIA procis gépecske is megtenné.:P
Persze nem egyformák az igényeink. -
erdoke
titán
A felhasználásról nem meséltél, szerintem az alapvetően meghatározza a notebook válastását. Ha egyedüli gépnek nem kevés a T40, akkor úgy sejtem, túl sok renderelés, családi videók áttömörítése, játék nem nagyon vág a profilodba...:D
Ez viszont megintcsak kivételszámba megy, ami ugye erősíti a szabályt.:P -
erdoke
titán
Még néhányszor szóltok mellette, és az a 2,5 kg lemegy 1,8-ra.;]:))
Te is félreértesz, a Dellt csak jobban ismerem, azért példálózok vele. Nem márkák, hanem kategóriák között szeretnék értelmes (nem pedig a gyártók által rámtukmált) határokat húzni.
Neked miért jobb a T40 mint az X40, hamár IBM-nél tartunk? A hordozhatóság fontos számodra, vagy a nagyobb teljesítmény? Ha mindkettő, akkor mire használod?
Mikor cserélitek le a vasat az oldal alatt, mert kínomban már néha átjárogatok a HWSW-re beszólogatni...:D
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
És ezek is jók? Mármint mert mindenhol a T4X (X>=1) eket írjátok. Ha nagyon kikényszerítem a lehetetlent, akkor egy ilyesfajta talán összehozható lenne (mármint T40, mert a T40p nem Centrino-s...).
Még nézelődök...
Erre egyébként mit mondasz? :
[L]http://www.usanotebook.hu/search.php?s1=6&x=29&y=1[/L]
Lehet, hogy innen kéne venni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest