- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
$JD$
csendes tag
Jaja! 3DFX-ék próbálkoztak ilyesmivel a kihalásuk előtt közvetlenül. Emlékszem, egyszer régen olvastam egy olyan kártyáról (3DFX), amire tán 4 chipet pakoltak, és külön tápegysége volt neki, amit a 230V-ra kellett dugni. Hogy gyártották-e valaha, nem tudom. De megnéztem volna egy ilyen kártyát :D
Szerintem is a lassulás bizonyos mértékig jót tesz. De azért meghalatni még nem kellene. Meghát, nézzétek mennyi embernek van DX 9-es kártyája, és még egy fia DX 9es game-t nem láttunk. Majd a Half Life2, de addig semmi. én személy szerint február óta vagyok tulajdonosa egy R9700asnak. Mondjuk ennek az ára tényleg nem esett akkorát, mint vártam (köszönhető ez részben az NVidia FXes rémségeinek).
Aktív témák
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő