Hirdetés

2019. augusztus 21., szerda

Hozzászólások

(#1) Def26


Def26
(félisten)

LOL.
USA lökött elkényelmesedett emberekkel van tele. Pár hónapja olvastam vhol, hogy a Tomb Raider utóbbi része is ''könnyebb'' verzióban jött ki náluk.

[Szerkesztve]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Volvo:On,

(#2) FlasH-BacK


FlasH-BacK
(senior tag)

Az igaz hogy az amerikai átlagember nem az intelligenciájáról híres:D Lásd még korábban amikor volt egy eset hogy a tag elfűrészelte a 7800GTX-ét hogy belemenjen az agp foglalatba :W :DDD
De másrészről az is igaz hogy ezek a modellszámozások már annyira átláthatatlanok hogy egyre nehezebb a marketing-jelölésből kisilabizálni a valódi paramétereket. :(((

(#3) Johnny Cage


Johnny Cage
(addikt)

Nálunk is van sok laikus. Ha egy, a mienkénél magasabb életszinvonalú országgal számolsz, akkor az ott élő emberek gyakrabban megtehetik maguknak, hogy élvonalba tartozó elektronikai vagy számitástechnikai cikkeket vegyenek - igy több laikus is vesz olyan gépet, amiről valójában azt sem tudja, micsoda.

(#4) ftc válasza FlasH-BacK (#2) üzenetére


ftc
(nagyúr)itt is ha megkérdeznék a lakosság felét hasonló eredmény jönne ki.A legtöbb embert nem érdekli mi van a gépében csak menjen....

Ez olyan mintha a PH!-ok körében elkezdenél kérdőivet kitölteni ön mivel mos otthon mit használ rá?

(#5) CYBERIA válasza FlasH-BacK (#2) üzenetére


CYBERIA
(senior tag)

A 7100 GS és a 7200 GS között, ha valaki nem tudja, melyik mi, szerintem nem égő. Még abban is látok logikát, ha valaki P4 celeront mond (abból levonható a következtetés, hogy P4 alapú a celeron).

Még az összes jelölés közül az AMD-jé a legátláthatóbb.

APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.

(#7) fotel válasza FlasH-BacK (#2) üzenetére


fotel
(aktív tag)

Nem kéne lenézni az amerikaiakat, a saját országukról és matekból többet tudnak gimi végén, mint mi (mármint mi Magyarországról, ők az USA-ról). A környező világ más kérdés, de mivel gyakorlatilag van egy egész kontinensük, így 90%-uknak útlevele sincs, egy külön kis világ. Ezért lehet őket jogosan bírálni, de a mindennapokban ők ettől nem kevesebbek semmivel.
A tudásuk specializált, egy farmer _mindent_ tud a kukoricáról, kártevőkről és ehhez kapcsolódó cuccokról, de másról kb semmit. Egyébként ez a fajta szegregáció nálunk is elindult és nálunk is nagyon sok az általános műveltésget tekintve kifejezetten buta ember. Sajnos.

(#8) venember83


venember83
(nagyúr)

Amcsikat (atlagot) nem akarom lehulyezni n-edjere, ezert inkabb kussolok.
De mondjuk ugyanez lenne barhol, keves ember van kepben a pc-iparral. En is csak azzal a reszevel ami erdekel :B

[Szerkesztve]

(#9) keldorpapa88


keldorpapa88
(félisten)

Magyarország is ugyanilyen... itt is a lakosság 80%-a sík hülye ehez. Szerintem nem kéne fikázni az USA-t, mert itt Magyarországon is sok olyan ember van, aki pl. nem tudja megmondani mikor volt a II. világhábórú vagy nem tudja megmutatni a térképen Párizs-t stb. sorólhatnám estig, hogy mennyi hülye magyar ember él. Haverom szakmunkásba jár, ő viszonylag okos, 4-es, 5-ös mindenből (jó ott nem nehéz) de mesélte, hogy az osztálytársai azt se tudják merre keressék Floridát, vagy az USA-t, Németországot, Kínát stb. Nem tudja megmondani Magyarország szomszédjait. Nem tud szorozni, osztani, nem tudja a legnagyobb magyar királyokat, magyar órán nem használ ékezeteket stb. Mesélte nekik, hogy megvette az új gépét és AMD X2 4200+ van benne ők meg erre az P4 vagy hányas? Ott már sírva fakadtam volna... Hadjuk csak az USA-t többet elértek 250 év alatt, mint mi 1000 év alatt. Itt is vannak hülyék meg ott is, de ha választhatnék inkább Amerikában élnék mint itt. Márcsak az életszínvonal miatt is.

[Szerkesztve]

(#10) Loretto


Loretto
(veterán)

Nemcsak az államokban lenne ez. El kell fogadni, hogy van olyan terület, ahol egyszerűen nem ragad semmi az emberre, ilyen olyan okoból kifolyólag.

Soirée...

(#11) Winner_hun


Winner_hun
(félisten)

AMD nVidia

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#12) VaniliásRönk válasza keldorpapa88 (#9) üzenetére


VaniliásRönk
(nagyúr)

Azért mert nem tudod mi megy Észak-Amerikában, Magyarországról elmondhatod hogy itt is vannak hülye emberek, de nem általános a mély dilettantizmus legalább a kritikus munkakörökben, odakint folyamatosan sírógörcsöd lenne akármilyen hivatalos ügyet kell elintézned, hogy mást ne említsek...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#13) VaniliásRönk válasza FlasH-BacK (#2) üzenetére


VaniliásRönk
(nagyúr)

Google nélkül tuti bajban lennénk. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#14) AtG


AtG
(aktív tag)

Utaztam egyszer a vonaton. Volt egy 40-50 éves fazon, aki telefonon adta az instrukciót a boltosnak, hogy milyen procit akar. Egy Socket478-as Pentiumot akart venni, de szerencsétlen ezt hajtogatta folyton. ''Nekem Intel kell, nem Celeron!'' Hát ennyi, én meg röhögtem magamban. És tényleg igaz az is, hogy egy csomó árlistán P4 Celeron-os konfigokat lehetett megvásárolni. Iszonyat!!! :(

(#15) Csapi007


Csapi007
(veterán)

Hello
Hát sajna gyakran hallok én is ilyeneket a kevésbé jártas barátaimtól. :(
De ami még elszomorítóbb: az MM-ben ezt írták: Intel Pentium D core duo. :W
Haverom emg ezt modja: AMD X2 3600+, végre core duo-s procim van. :Y

"Csak úgy mondom"

(#16) AtG válasza keldorpapa88 (#9) üzenetére


AtG
(aktív tag)

Egyik tanár kollégám mondta, hogy ahol ő tanít (szakmunkás) nem tudták megmondani földrajz órán, melyik a 4 évszak!!! ;] Kettőt tudtak: nyár és tél. :D

(#17) ftc válasza Csapi007 (#15) üzenetére


ftc
(nagyúr)

és jol mondjáik szlengbe elmegy

amugy dual core lenen ahelyes

(#18) keldorpapa88 válasza AtG (#16) üzenetére


keldorpapa88
(félisten)

Úr isten... :( Ezen sírni tudnék... :O

(#19) X@b3e


X@b3e
(addikt)

Részlet egy magyar nagyker árlistájából:

''Intel P-4 2133/1066 LGA 775 4MB CORE 2 DUO E6420 BOX'' - No comment ;]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#20) Chieftec válasza Csapi007 (#15) üzenetére


Chieftec
(őstag)

Nekem a Quadros tetszett (Quad SLI re..).

(#21) rup1u5


rup1u5
(veterán)

egyrészről az átlag amerikai tényleg klasszisokkal hülyébb mint mi, -(évek óta dolgozom az amcsi követségen)- másrészről ez a fajta tendencia nálunk is megfigyelhető. -sajnos-
odaát azért feltünő, számunkra mert egy amcsi átlagkeresetből össze lehet tákolni egy 8800GTX SLI rendszert.
Elég ha rákerestek valami hardverre a youtube-on és megnézitek az átlagos amcsi commenteket. :W

[Szerkesztve]

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#22) VaniliásRönk válasza X@b3e (#19) üzenetére


VaniliásRönk
(nagyúr)

Tipikus, a hozzánemértők mind Intel Pentiumot akarnak, meg nVidia GeForce-ot, mert ez ivódott be a csőlátó agyukba... jah, meg ha kicsit ''hozzáértőbbek'', akkor mindez ASUS csomagolásban kell. :P

rup1u5: Sajnos így van, 30 éve még a világ élvonalában volt a magyar oktatás (az egész), nemzetközileg elismert szakemberek, jó tanárok oktattak az egyetemeken, manapság meg... siralmas.

[Szerkesztve]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#23) Bazsee71


Bazsee71
(senior tag)

Nálam ez valahogy nem jelenti a világ végét, h nem tudja valaki pontosan, főleg a számítástechnikai dolgokat. Én is a régi gépemet P3 Celeronnak mondtam. :)
Van akinek mellékes dolog, h mi van a gép belsejében, én vmilyen szinten tudom, de nem különösebben érdekel, annyi a lényeg, h zenét, filmet lejátszon, menjen a net és ennyi.

(#24) Bon3ss válasza X@b3e (#19) üzenetére


Bon3ss
(veterán)

És szinte detto ugyanígy láttam már nem is egy kisker listán. :DDD

"Ép hardverben ép szoftver..."

(#25) -zolee-


-zolee-
(tag)

Hát igen sajna én is rengeteg hasonlóval találkozok. Az még a jobbik eset ha csak azt tudják megmondani, hogy Intel vagy AMD proci van a gépben de ha már hülyeségeket beszélnek és még büszkék is magukra akkor aztán kitör a sikítófrász. MM -ben néztem a gépeket csak úgy kíváncsiságból.. két konfig előtt áltam.
1: Athlon64 X2 3800+ (a többi tökmindegy)
2: Intel PentiumD 820 ( itt is mindegy a többi komponens)
Odajön egy ''segítökész'' dolgozó és elkezdi mondani, hogy ő az Intelt ajánlja, mert az 2,8GHz -es az AMD meg csak 2GHz -es meg amúgyis ő úgy tudja, hogy az AMD jobban melegszik meg...
Na itt mondtam neki, hogy köszönöm szépen a segítséget. :W

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#26) Bazsee71 válasza -zolee- (#25) üzenetére


Bazsee71
(senior tag)

Az átlag vásárlónak ez az adat még sok is. Nekem is pl. hiába írkálnának rá sokkal többet, nem sokat segítenének rajtam. Aki meg komolyabban benne van, sztem nem MM-ban vesz gépet. :)

(#27) rup1u5 válasza -zolee- (#25) üzenetére


rup1u5
(veterán)

ez még a jobbik eset, mert le tudták írni rendesen a proci nevét.
láttam olyat MM-ben, hogy Athlon64 3500Mhz-es processzor :W

Bazsee71: igazad van. én is így látom. van akit pl. teljesen hidegen hagynak a hardverek és mindent tud a forma1-ről. én pl. rühellem a forma1-et.
pap meg a paplan esete.

[Szerkesztve]

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#28) adalbert1 válasza rup1u5 (#27) üzenetére


adalbert1
(addikt)

Biztos valami ultrabrutál tuningpéldány volt. :)

Amúgy meg az átlag felhasználók nagy része tényleg nagy ívben szarik arra, hogy mi van a gépében, csak tudja arra használni, amire kell, és hozza az általa elvárt sebességet.

Ha meg mindenki olyan csóró lenne mint Mo.-on az átlag, és legalább annyira értene a gépekhez mint a Ph! és hasonló oldalak közönsége, azt is megnézném, hogy a cégeken kívűl ki venne brand pc-t. :)

(#29) keldorpapa88 válasza rup1u5 (#27) üzenetére


keldorpapa88
(félisten)

Az eladó se tudja, hogy mit árúl... :O :W

(#30) Cerebellum


Cerebellum
(őstag)

A helyzet az, hogy ez is egy szakma, egy olyan szakma, amelyre az emberek nem hajlandóak így tekinteni.

Az amerikaiak intelligenciája valóban nem valami magas átlagban, csakhogy ennek semmi köze a cikkhez. Ahogy Kalandor is említette, ez nem intelligencia kérdése. A felhasználók használják a gépet, nekik az egy eszköz, mint a telefon, vagy a fénymásoló, és tesznek rá nagy ívben, hogy a gépben milyen processzor, milyen foglalattal, milyen modellszámmal lakik. Ezért vannak a kereskedők és a szakmabeliek, nekik kell tudni, és korrekt felvilágosítást adni, ha valaki érdeklődik/vásárol.

A problémát én nem abban látom, hogy az emberek nem nagyon tudják, mi van a gépükben. A telefonban és a dvd-felvevőben lévő hardvert sem nagyon ismerik az emberek. A baj az, hogy a társadalom ezekre az ismeretekre nem hajlandó szakmaként, szakismeretként tekinteni, nem tartja tudásnak. Így lehetséges, hogy a vevőt nem érdekli a kereskedő tanácsa - elvégre ''nem nagy ügy ez, én is tudom'' -, továbbá nagyon sok a kereskedő a hardverpiacon, akinek fingja nincs az egészről.

A harmonika nem hangszer. A harmonika egy életforma.

(#31) Calibos válasza X@b3e (#19) üzenetére


Calibos
(addikt)

Tudod amikkor valakinek rengeteg munkája van és pluszba megkapja még a feladatot hogy frissítse az árlistát előfordul az ilyesmi. …pedig nem volna szabad :(

(#32) slayer006


slayer006
(addikt)

egyik hatökör ismerősöm (mellesleg több éve ''géptulajdonos'') váltig hangoztatja ,hogy a 7600GS kártyája milyen király ,mert jobb ,mint a 8800Ultra :Y :Y :Y mivel '' annak csak 900 -al megy a memóriája'' :(((
20 éves

2007 májusa ...

"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader

(#33) adalbert1 válasza slayer006 (#32) üzenetére


adalbert1
(addikt)

Lol :))
Nem az a gáz, ha valaki nem ért hozzá, hanem ha nem ért hozzá, és mégis úgy adja elő, hogy ért hozzá.
Javaslom, hogy dobj neki egy linket egy összehasonlító teszttel, na meg egyet az architekturális különbségekkel is...
Azt mondjuk még meg lehetne kérdezni, hogy akkor miért kerül kb. 10-szer annyiba, mint az ő kártyája. ;] Kíváncsi lennék a válaszra.
Vagy még inkább hagyd meg a boldog tudatlanságában.

(#34) haky


haky
(senior tag)

Hozzánk a múlt héten jött be egy srác notebook-ba memót cserélni (bővíteni) megkérdezte az árakat és mivel olcsóbb a ddr2 mint a ddr ram így azt mondta, h neki ddr2 kell. 5 perc volt mire elmagyaráztam, h az Ő gépébe nem jó a ddr2.. Erre: Miért???

Pfffff

Úgyhogy a magyar emberek is ilyenek. Meg nem tudják mi a különbség a Mhz Ghz Kilobájt Megabájt. Holott ez általános iskolás egyszerű átszámítás.

Ha nem értesz hozzá, ne írj be hülyeséget, mert a másik hozzá nem értő készpénznek fogja venni.

(#35) -zolee- válasza Cerebellum (#30) üzenetére


-zolee-
(tag)

Én viszont a legnagyobb problémát abban látom, hogy az úgynevezett ''szakemberek'' akiknek az általad említett módon KORREKT FELVILÁGOSÍTÁST kellene adnia a vásárlóknak, na ők sem rendelkeznek a megfelelő tudással (persze tisztelet a kivételnek) és ha már nem tudnak meggyőzni, akkor Ultimate Weapon -ként előveszik az ''Ez drágább szóval biztosan jobb is... én tudom'' beköpést.

Szerk: Mint látjátok az aláírásomban árulok egy ASUS P5N32-E SLI Plus lapot és iwiw -en is meghírdettem. Néhány órán belül jött is egy jelentkező, hogy az ő lapja most halt meg és neki meg is felelne az én lapom. Mondom OK azért a biztonság kedvéért írja le, hogy milyen alaplapja volt eddíg. Jön a válasz, hogy valami Fujitsu Siemens gépe volt de mindjárt küld egy típusszámot. Elküldi és szomorúan konstatálom, hogy nem csak, hogy AMD proci van benne, hanem ráadásul LAPTOP! szal NO COMMENT.

[Szerkesztve]

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#36) Calibos válasza keldorpapa88 (#9) üzenetére


Calibos
(addikt)

Magyarország is ugyanilyen... itt is a lakosság 80%-a sík hülye ehez
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot, én azt mondanám hogy nem is érdekli a legtöbb embert hogy AMD vagy Intel.
Nálunk is nagyon sok PC tulaj van aki csak annyit tud hogy P4 közben pedig egy Celeron 2000-e van.
Nem is várhatjuk el hogy tudják...

(#37) VaniliásRönk válasza Calibos (#36) üzenetére


VaniliásRönk
(nagyúr)

Az a baj, hogy amikor az ilyentől megkérdem miért nem Sempron, akkor ''mer' az Intel jobb''... :W

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#38) Calibos válasza VaniliásRönk (#37) üzenetére


Calibos
(addikt)

Hogy miért?! azt maga sem tudja megmondani...

(#39) Peet210


Peet210
(őstag)

Na látjátok ezért jó, hogy vagytok Ti/én :B / akik el tudják mondani az olyan embereknek akik nem értenek hozzá, hogy mi micsoda. :)

Mondjuk az tényleg idegesítő amikor nincs rendesen kiírva egy hardver neve/legalábbis nekem/.Az meg még idegesítőbb ha egy olyan valaki magyaráz vmit el aki nem is ért hozzá rendesen.Olyankor :W

Ált. műveltséghez meg ez nem tartozik hozzá, legfeljebb a pc használata(azt már mindenhol tanítják).
Ezért nem is várható el egy ''átlag'' embertől, hogy ismerje ezeket a dolgokat.Ezért vannak a szakképzett eladók akik megmondják hogy mit mennyiért és hogyan.

Az emberi hülyeség eddig is határtalan volt és ez a jövőben se fog változni.

[Szerkesztve]

Today's record, is tomorrow's motivation

(#40) craine12 válasza keldorpapa88 (#18) üzenetére


craine12
(tag)

Amilyen idő már évek óta van, nyugodtan elég az a kettő, a másikakat felesleges megtanuli. Max. töriből, hogy ilyenek is voltak :D

Mod: helyesírás

[Szerkesztve]

No woman. No cry. No kidding.

(#41) syn7h37ic válasza slayer006 (#32) üzenetére


syn7h37ic
(veterán)

Tipikusan az jutott eszembe, hogy nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik :P

Az viszont tény, hogy a legtöbb default user-nek halvány fogalma sincs a gép belsejéről, csak használja (úgy ahogy) a gépet. Nekem is van sok ismerősön, akik még egy nyamvadt XP-t sem tudnak telepíteni. A DOS korszak ilyen téren jobb volt, ott kellett némi ismeret hozzá.
Manapság a könnyen használható vindóz és tettestársai segítségével bárki lehet zseni ;]
Az ilyen magát nagyon okosnak tartó okoskodó júzert szokam jól megfejni egy oprendszer rendberakással, vagy reinstallal. Ezek a ''nagytudású'' emberek szedik be a net összes vírusát kémprogramját stb stb.

Az nagyobb szégyen, ha viszont az általános műveltséggel is hadilábon áll valaki. Ebben is világelső az USA a fejlett országok között.

[Szerkesztve]

(#42) dr faustus


dr faustus
(senior tag)

Szerintem jól van ez így. A szakértők mind éhenhalnának, ha mindenki értene a műszaki dolgokhoz. Senki nem fizetné meg őket. Én is gondban lennék, ha fejből kéne tudnom a kocsimban a motor gyári típusazonosítóját, pedig a hozzáértőknek az biztos sokatmondó adat. De nem is kell ezt nekem tudnom, ettől még remekül tudom használni.

UI: A processzoroknál, illetve GPU-knál a modellszámozások persze lehetnének átláthatóbbak, logikusabbak, de ne kívánjunk lehetetlent.

[Szerkesztve]

Warning: Explicit Content

(#43) slayer006 válasza adalbert1 (#33) üzenetére


slayer006
(addikt)

az általad felvázoltakat többször végigjárva arra jutottam ,hogy az idegrendszeremet kimélendő csak az utolsó mondatodat alkalmazom a gyakorlatban :DDD :D

ma tudtam meg ,hogy a gémsztár-fórum lelkes tagja :D

"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader

(#44) Lenry válasza keldorpapa88 (#9) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

Hadjuk csak az USA-t többet elértek 250 év alatt, mint mi 1000 év alatt.


lehet hogy többet elértek de vedd figyelembe hogy nem volt 150 éves török, 400 éves osztrák, 50 éves szovjet megszállás alatt, nem dúlt rajta orosz, tatár, mongol, török meg mittoménmi, és a polgárháború óta nem volt háború az USA területén, plusz amikor megalapult az állam, ''zsírúj'' volt minden (kiaknázatlan erőforrások, termőterületek) szal enyhe helyzeti előnyük van...

bocs az offért de ezt muszáj volt

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#45) VaniliásRönk válasza Lenry (#44) üzenetére


VaniliásRönk
(nagyúr)

Ha már off, abban hogy itt tartunk a magyar embernek is vastagon ott van a felelőssége, legyünk őszinték, mint nemzet mindig minden megmérettetést elbuktunk, mivel az összetartás helyett a széthúzás a meghatározó viselkedésforma a legnagyobb szükség idején is.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#46) Lenry válasza VaniliásRönk (#45) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

ebben viszont sajnos egyet kell értenem veled...

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#47) _L_ válasza rup1u5 (#27) üzenetére


_L_
(tag)

Egy oylan proci nekem is kell :Y Asszem pénteken,vagy mikor bezsélgettem egy taggal,megkérdezi miylen gépem van:
Athlon64 3200+,1GB RAM 128Mbs 6600GT.AMd vagy intel?Erre én.AMD.Ő:az jó!

(#48) Calibos válasza _L_ (#47) üzenetére


Calibos
(addikt)

Egy oylan proci nekem is kell Asszem pénteken,vagy mikor bezsélgettem egy taggal,megkérdezi miylen gépem van:

Ebben a rövid mondatban kapásból 4 helyesírási hibát követtél el! A nyelvtan-ról nem is beszélve... ;]


(#49) vedini


vedini
(őstag)

hmm...
mindamelett, hogy tényleg következetlenek a termék jelölések, a felmérés megint csak rámutatott, hogy milyen gyogyók az amcsik :D

workworkwork...

(#50) Lord Myn válasza VaniliásRönk (#12) üzenetére


Lord Myn
(senior tag)

odakint folyamatosan sírógörcsöd lenne akármilyen hivatalos ügyet kell elintézned, hogy mást ne említsek...

Figyelj, te itthon szoktál intézni hivatalos ügyeket? Nekem nemhogy sírógörcsöm, de néha dührohamom van, ha hivatalos ügyet kell intézni és a másodperc töredékrészéig szimpatizálok a terroristákkal: legszívesebben levegőbe repíteném az egész kócerájt...

És egyébként a mély dilettantizmus igenis NAGYON jellemző nálunk a legtöbb munkakörben: valahogy mindig azt veszem észre, hogy mindenki sz*rul végzi a munkáját itt (természetesen nagy :R a kivételnek, de tényleg kevesen vannak...).

[Szerkesztve]

"War does not determine who is right - only who is left."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.