Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tomcat

  őstag

  Én csak egy dologra lennék kíváncsi. Honnan lehetne még erre a költséges hobbyra is pénzt gyülyteni. Hiszen a gépem fejlesztgetésére is alig van pénzem, nemhogy egy olyan eszközre, amely többe kerül komponensenként mint egy komplett új számítógép.Egyenlőre nekem ez is csak egy álom marad.Persze az elvetemült hifisták úgyis minden ilyet megvesznek.Csakhogy honnan van rá pénzük?

  Tomcat

 • Lord Mixxx

  tag

  Hi,
  azt mondod: "Hiszen a gépem fejlesztgetésére is alig van pénzem" :D na ezt mondjak ok is mikor egy-egy uj csoda utan vagyodnak... te gepet veszel ok hangfalat stb. Szerintem itt is ua. ervenyes mint szamtechben, nem a legujabb termek rendelkezik a legjobb ar/teljesitmeny arannyal. Sajat tapasztalatombol elmondok par dolgot: az all-in-one cuccoknal nagyon kell figyelni par dologra: legyen rajta eleg csati a jovobeli bovitesre (lattam mar Pana cuccot amibe 1 azaz 1 db extra rca csatit raktak ossz-visz az meg karcsu), nem art ha van rajta optikai kabel bemenet, azonkivul minden esetben azt tapasztaltam, hogy az erosito bikabb mint a hangfalak (mondjuk nem sirtam el nagyon magam, hogy kesobb a sajat cuccomra is raakaszthatok nagyobb hangfalakat). Szoval aki ebben otthon van (en csak ugatom messzirol) az tovabbra is egyesevel veszi meg majd a cuccokat mindenfele biz-basszal meg kutyuvel meg arany csati stb. (az optikai kabelbol egy 90 cm-s darab egeszen szep aron van itt a boltokban pedig semmi extra nincs benne).

  "Csakhogy honnan van rá pénzük?" ez a kerdes jo.. ha megtudsz valamit ne titkold....

 • Tomcat

  őstag

  Nekem vannak ilyen ismerőseim, akik minden pénzüket csúcs berendezésekre költik. Nem érdekli őket sem informatika, sem bármi egyéb, nekik a számítógép és használata teljesen kínai(többségüknek). Viszont az összes megkeresett pénzüket az egyénileg kiválogatott hifi komponensekre költik már évek óta. Többlet pénzt a már megúnt "kacatjaik" kiárúsításával szereznek. Rendszerint úgy, hogy keresnek egy kevésbé hozzáértő balekot, akinek jó pénzért sikerül elsütni az árút. Ebből veszik az újat mindig újabbat, ami szolgáltatásokban többet tud.
  Kell a fejlődés, hiszen a régebbi technikák így nekünk is megfizethetőbbé válnak, de az új az mindig ezen megszállottak kiváltsága lesz. Szerintem sokan szeretnénk ilyen modern, tiszta, digitális kép és hangtechnikát fölvonultató ketyeréket, de amíg egy jó kis plazma TV komplett házimozival 3-4 millió, addig ez csak álom marad.

  Tomcat

Hozzászólok Aktív témák