Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
Bejön valakinek ez az új Freemail???
Elég átláthatatlan lett. Meg nem is megy rendesen... igaz, hogy még csak béta.
Szerintem a régi jobb volt. -
stangli
senior tag
de csak egy picit gmail-es amúgy xar... semmi változás a szolgáltatásban...
-
raczger
őstag
elég ratyi lett. de csak azért mert 1 percre lefagy tőle a FF :S
amúgy jó lenne, kicsit gmail-es akar lenni ahogy elnézem -
raczger
őstag
már fut is az új beta verzióban
jól néz ki csak a leveleket nem akarja behozni :S -
törölt tag
en a 25 megat sem hasznalom ki, fele boven eleg, nem is lesz szuksegem 1 gigara... hat mit fogok ott tarolni?
-
PazsitZ
addikt
Nem tudom mit akarnak ezzel a ''nagy'' újítással. Már jó két éve csak szemetesnek használom ezt az email-t, átírányítva. Most gondolják, hogy majd visszamennek hozzájuk, mert végre hajlandóak egy-két pluszt nyújtani?
Gondolom ezután vagy 10 évig hozzá se nyúlnak majd... -
stangli
senior tag
1giga? a gmail mellet elbújhat... de mit várjunk a freemail-től?... ááááh semmit
épp ez az
-
Jégkokó
veterán
Furcsa hogy a freemail oldalán egy büdös szó nincs arról, hogy növelni akarnák a tárhelyet
-
Obi-1
őstag
Lassan március vége van.
-
HXY
addikt
-
vtechun
veterán
válasz
macilaci78 #29 üzenetére
Nálunk sem jön be nappal 8-17 ig a gmail.com, de a mail.google.com bejön.
Próbáld ki te is
ha a google bejön akkor ennek is be kell elvileg. Én a T-birodalomnál dolgozom, és ott mindenutt a csicskabb munkasoknak (lásd én
) ilyen proxy van mint nekem
-
3psilon
aktív tag
Én is gmailt használok. Az elmúlt 30 nap során már 800 spam gyűlt össze amit kiszűrt (kb 2 jutott át). Tudok küldeni meghívót ha kell.
A freemailt azért nem szeretem mert 2x kell elküldeni oda egy levelet hogy 1x megérkezzen és viszont. Meg spames. Meg reklámot tesz az aljára. -
macilaci78
nagyúr
Olyanok is voltak, akik az 1Gb--ért is fizettek és láss csodát!
Viszont amint kaptam meghívót a GMailre, azonnal átirányítottam oda szőröstől-bőröstől az összes levelezésemet. Ugyanis én még abba szoktam bele, hogy a freemail 5Mb.Baromi kényelmes, hogy csak töröl-töröl és nem kell kukázni, van hely, baromi kényelmes, hogy a vicces tartalmú e-maileket nem kell rendezgetnem, sürge letöltenem, mert fogy a hely, vagy nem pattannak vissza a fontos, mondjuk suli e-mailek, puskák, stb-k, mert egy-egy viccesebb videót valaki előbb küldött el. A freemail nem tetszik, 4 soros kijelző pl a mappáknál, leveleknél, stb, szvsz a GMail átgondoltabb. Kevesebb ugye a reklám, mert a T ugye mindenhova nyomja a rekálom: Belépés... Majd ha oda férek a pop-uptól... Biztosan kilép? Igen, méltóztatnék...
A Freemail mellett egyetlen érv szól. hogy a munkahelyi tűzfal a gmail-lel ellentétben beengedi.
-
Obi-1
őstag
Spam szűrővel is ideje lenne bővíteni a szolgáltatást... Sajnos napi 2-3 spam befigyel újabban.
Én egyébként őgy állítottam be a kliensem, hogy 5 nap után törli a szerverről. Így munkahelyről is válaszolhatok az aktuális levelimre, mégsem telik meg a 25MB.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Ugye nem lesz a váltás alatt, elérhetetlen a fiók, illetve nem vesznek el a váltáskor a címre küldött üzenetek? én levelezőkliensből használom csak, a webes felület alakítása nem érint
(na jó, azért nagyon ritkán weben nézek meg ezt azt, pontosabban mior nem vok otthon huzamosabb ideig)
-
sekli
addikt
válasz
Teafighter #23 üzenetére
és az, hogy a @t-online.hu és a @t-email.hu -s címek milyen botrányosak... az se európai...
-
róland
veterán
Csicsa, csicsa, csicsa, kis fejlesztés, csicsa. Ezezk a címstavak, ha gyorsan akarom összefoglalni a freemail változásait. (Annak ellenére, hogy használom, nem igazán szeretem.)
Nekem nagyon tetszik a gmail válaszlevél kezelése a párbeszédes rendezéssel.
Ja, s egy jól működő, ingyenes spam szűrő nem ártana a freemailnek sem. Lásd: gmail!!! -
Teafighter
csendes tag
És megtörtént!!! Éljen-éljen-éljen! Európa egyik legnagyobb telekommunikációs cége a sokéves felém küldött – de hála nekem sikertelen - ajánlgatás után elhatározta, hogy nem kemény magyar forintért fogja mérni a tárhelyet, hanem ahogy a költő mondta „ingyé”. 1 giga … szép teljesítmény, mit ne mondjak, pláne ha azt nézzük, hogy 25megáról ugrottunk ekkorát. Ugyanakkor vicces is a dolog, hogy a magyar piacon eddig ki lehetett húzni ilyen szolgáltatással – nem is tudom, miért nem pl. Németországban próbálkoztak vele - , nem beszélve arról, hogy számtalan felhasználó csak azért látogatott az utóbbi időben freemailre, hogy a napi 25 kilogrammnyi Viagráról szóló, valahogy a postaládába került levelecskéket kitörölje, majd belépjen egy valamivel „felhasználóbarát”abb levelesládikóba. Szóval szép dolog az 1 giga, de ha nem törölgetik a megmaradt felhasználók az ilyen kis leveleket, akkor biza – relatív - hamar betelhet a dolog (tehát tessék ezen is fejleszteni).
Na, de mindegy, örüljünk – illetve örüljenek azok, akik még nem szoktak át más szolgáltatóhoz. -
ngabor2
nagyúr
én vegyesen szoktam használni a freemailt. napközben felnézek rá, ott olvasgatom a leveleket, ott válaszolok, stb. aztán este hazajövök, nyomok egy fetchmail-t, ami leszedi a napi termést, majd törli őket a szerverről. a jelenlegi 25mb sincs kihasználva.
ez egyes levelknél jó, hogy egyből tudok válaszolni, de pl. digesteknél nem igazán. ami viszont roppant idegesítő, hogy az aláírást felülre szúrja be válasz esetén. utálom a toppostot! kultúrált levlistákon ezért még mindig kitiltás jár, és remélem fog is járni -
válasz
VladimirR #16 üzenetére
Nekem rendkivul fontos, hogy barhonnan elerhetoek legyenek a leveleim (es meg nehany adat). Erre a GMail + a Google Personal Homepage kivaloan alkalmas. A GMail webes felulete pedig altalanos hasznalatra tokeletes, hogy mast ne mondjak, a Word/Excel/PDF/stb dokumentumok previewja nagyon hasznos (sokkal gyorsabb, mint letolteni,majd megnyitni a programot).
-
-
VladimirR
nagyúr
azokrol nem is beszelve, akik levelezoklienst hasznalnak
s hozzam hasonloan legfeljebb 5 percig van egy level a szerveren, utana letoltodik, s torlodik is onnan
a postafiokjaim az esetek 99%-aban teljesen uresek
hogy-hogy megint? volt, hogy nem paliztalak?
btw keves vagy te ahhoz ;p -
Montesz
tag
-
Montesz
tag
1 gb? miért eddig mennyi volt?
-
Peat;)
veterán
Inkább legyen 200 megás (ennyi szerintem elég) de mindig elérhető és állandó gyorsaságú..
-
tkazmer
addikt
Lehet vele usereket szerezni...a reklámmal, hogy 1 gigás
mod: egyébként lehetnek néhányan akiknek kellhet, én ameddig aktívan használtam a gmailt, havi 50 megát biztosan növekedett a mérete..de aki átlag szöveges email-re használja, az egyáltalán nem tudja kihasználni.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
valaki legyen szives magyarazza mar el nekem, hogy mire jo egy egy gb-os mailfiok?
foleg ugy, hogy kuldeni tobbnyire nem lehet, csak 10-20 mb-os darabokat
meg ugy, hogy epeszu ember levelezoklienst hasznal -
tkazmer
addikt
Nem rossz, ugyan az 1 giga manapság már nem versenyképes, de mindenképpen jó, hogy emelnek, és az egyéb szolgáltatások is tetszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Behozza többéves lemaradását a legnagyobb magyar levelezőrendszer.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest