Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
NA et igen csak bejövős kártyának néz ki.
-
jacint78
addikt
válasz
-Skylake- #15 üzenetére
Mit tanuljanak, miből gondolod, hogy az AMD-nél sz@rják a pénzt? Nem igazán értem, hogy miért adná az AMD ugyanazt a teljesítményt olcsóbban, ott is ki kell ám fzetni a dolgozókat. Talán mindenkinek leesik végre, hogy nem azért kerülnek annyiba a cuccok, mert minden gyártó le akarja húzni az embereket...
-
Euromail
aktív tag
Hát kár hogy ilyen méreg drága pedig biztos jót tesz ezeknél a csúcskártyáknál amik eléggé forrófejűek
.
Bár lehetne überelni nitroval vagy házi freonhűtővel csak szakértelem kérdése. -
carl18
addikt
Elég kemény kis kártya!
Elfogadnák vagy kettőt!
-
Players, megvan a kártyád.
Jónak tűnik.
-
deja vu
addikt
+Scholes9
Már megvárom a Vegát, hátha ez a töketlen béna AMD kijön valami jóval.
Itt a prohardveren nagyon fel van csúnya szóval élve hypeolva. Meg hogy 20 tflops-ot tud majd, míg az Nvidia csúcs Titan Xp csak 12 tflops. Meg az AMD már tudja a Packed Math-et, és az Nvidia nemsokára semmire sem lesz jó.
-
Még mindig értetlenül nézem, hogy miért is tesznek rá egy vízhűtő blokkot, amikor a VGA mérete, nem hogy csökkenne, még nől is!?
-
TTomax
félisten
Pl egy jobb hütést a gamingre... Minden egyes AIO hütésnél fanyalogsz egy kicsit.Vagy elfogadod vagy nem,léggel nem nagyon lehet produkálni ugyananazt ugyanolyan csendesen mint AIOval.A jobb léghütéses modellek pedig pontosan ugyanebben az árban mozognak.
[ Szerkesztve ]
-
razor93hd
csendes tag
Vonzó
-
deja vu
addikt
Ez már valami. Az ára láttán biztos dobnék egy hátast, ez már sajnos a 300 ezer feletti kategória. Én is gondolkozom egy 1080TI-n, de nekem valami olcsó fapadosabb elég lesz. Még várok 1-2 hónapot talán lesz valami ~230 körül már.
-
120 mm-es ventilátorral dolgozó zárt vízhűtéses egység pusztítja a hőt
Jó cuccnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az EVGA sem akar kimaradni a vízzel hűtött GTX 1080 Ti kártyák versenyéből, így hamarosan egy hibrid megoldással rukkolhatnak elő.