Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Fooler89
üzenetére
Less QQ more Pew Pew. Egy kis matek.
"olvasd el a #80 hsz utáni hszeket" 80. hsz. után már csak egy darabot írtam én innentől kezdve már tárgytalan amit írtál.
Gondolom még mindig nem érzed, hogy van egy kis különbség 6 év tanulás és 2 nap között, és a mai világban igenis le kell ülni gép elé megtanulni az alapokat mert szinte mindenhol ott van a számítógép és ha éppen nem futja valahol Windowsra csak Linuxra akkor lehet el tudsz indítani egy böngészőt. A tudás a legnagyobb fegyver károd nem lesz belőle sohasem. Hobbiból DOS-ozni szoktam egyébként, detto mindegy.
"mindenkinek nekiállni " ez dettó nem rám vonatkozik egyelőre egyes számban nyomulok. És a végén ott az enyhe célzás arra, hogy mindenki Linux buzi és semmi más nincs a földön, aki azt használ. Ez meg nekem unalmas. Adok egy pingvint mindenkinek csak legyen annyi ennek

-
Tikakukac
titán
Sajnos ez az elterjedtebb, de örülök, hogy érzed nem minden ember ezt csinálja. Infóval fogok tanulni egyetemen még jó ideig meg magántanárral is ez megy orrba szájba. Mondjuk eredménye meg is van a ő sulijának szerverén már én is tudok 1-2 " fogást"
amikor megengedik nekem, hogy azon működjek. Az itt hsz.elők közt van jó pár akik Compiz-t fel és én vagyok a Kernelmágus címre pályáznak, de sajnos a terminál láttára már ész megáll f@sz feláll. Noh húzzunk elő egy fehér zászlót és egyesítsük szoftverforrásainkat, és így született meg a
/ én sem tudom
/Solten:ám legyen most kaptam egy baromi szép üzit, úgyhogy ma mindenki a vendégem egy Windowsra!!!

-
Tikakukac
titán
Nem bántásképp de pihenj egyet. Igen minden topikot telespammelek Linux szavakkal, és igen az egerem kínai de lehet a tied is, de szerintem úgy a 90%-uk. Nem rossz elképzelés a vallás alapítása sem, Amerikában tuti vevők rá a népek. Szerintem a hasonlat elég merész, 2 nap alatt megtanultam az alapokat autószerelő sulinak a koleszában vagyok és hidd el 6 év alatt tanulnak meg csak pár "alap" dolgot. Képzeld évtizede Windows-t használtam, fizettem érte, most meg Linuxon vagyok. Nem kell együtt élni élni vele ez csak egy OS nem feleség vagy anyós.

-
Tikakukac
titán
Elvakult és feldolgozni. Ha háborút akarsz akkor irány Irak, azt hiszem itt nincsenek kamikáze Linuxosok, meg háborút bukott katonák, hogy feldolgozzák a történteket. Ha valaki annyi pénzt beleölne a Linuxba mint az Ablakokba onnan indulna a fair play. Körülbelül meg kit érdekel ki mit szokott meg hamarabb. Egyik csaj Apple-n nőtt fel és lövése sem volt hol találja a meghajtókat az Ablakokban. Érdekes módon napi fél órát töltöttem Linux olvasgatással 1-2 naponta és ma már mindent vágok mint ló a répát benne. Azt meg, hogy melyik OS mit nyújt ne ragozzuk tovább, Linux is tud olyat mutatni amit egy Win sohasem és fordítva is.
Mondjuk egy 25 perc alatt felismert USB-s egeret nem neveznék annyira előnynek, de ha bejön uccu neki
-
Tikakukac
titán
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Egyik csoporttársam világuralomról is beszélt már Linux kapcsán, hát nah ilyenek is vannak. Amúgy nagyrészt user fatal error van Linux alatt, nem lenne azzal semmi gond, 10 éven belül mondanék neki 25%-os részesedést otthoni felhasználás körében. OEM Vista van a notimon alig használtam/most már szinte sosem mégis kötelező volt megvenni. Én is inkább ezzel foglalkoznék mint egy rohadt böngészővel...

-
Tikakukac
titán
Ahogy olvasgatom a dolgokat, hát nagyon brutál user errorok vannak amiről nem a Linux tehet csak hát az nem dumál vissza könyebb ráfogni
30 perc alatt feltelepül a komplett rendszer mindenestől és WoW alatt cirka 20fps-t kapok plusszba és negyed idő alatt be is bootol mint a Vistám. Távirányítón kívül amivel sokat szívtam minden tökéletesen ment. Volt egy infós előadás, a srác 16mb!!! Ramos gépre rávarázsolt gépen forgatta a kockát és multitaskolt, XP-s gépek a környéken szinte egyszerre elkezdtek felzúgni, hát majd ilyet kérek Win alól is 
-
Tikakukac
titán
A netbookok hardvere elég lenne, csak szokjanak már le az emberek arról, hogy arra is vindózt kérünk. A legjobb dolog ami történt a laptopommal a megvásárlás óta az a Linux, pedig megtehetném, hogy futtatgassam a Vistát vagy Win7-et elég erős a hardverem. De mikor Vista alatt 20fps-t vesztek pl. WoW alatt és 10 sec alatt vált ablakot, akkor kicsit jobb érzés azonnal váltani 4 asztal közül 20 ablakkal és effektesebben is mint a konkurens.Hajrá Dell, csak így tovább!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
amikor megengedik nekem, hogy azon működjek. Az itt hsz.elők közt van jó pár akik Compiz-t fel és én vagyok a Kernelmágus címre pályáznak, de sajnos a terminál láttára már ész megáll f@sz feláll. Noh húzzunk elő egy fehér zászlót és egyesítsük szoftverforrásainkat, és így született meg a
/ én sem tudom
/

Pedig Vista pecsétes előre installált notebookom van linux mégis 3X jobban hasít alatta...