Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Az Antec bejön nagyon, a többi nem kellene.
-
Aygor
tag
válasz
litvitcsak.a #22 üzenetére
Nekem még az ős Stacker jön be, illetve a Chieftecek. Hiába régi vágású vagyok, korrekt célszerű, jól felépített belbecs visszafogott, igényes, szép, de nem hivalkodó külcsínnyel.
Bár a chieftec torony kicsinek bizonyult, így eladtam egy barátomnak és vettem egy stackert
ebben már elfér a vízhűtés 'a la Aygor
-
csivala
csendes tag
ha már a Xigmatek Asgard a III-dik újjításon esik át,esetleg nem lehetet volna a tápot alul-ra rakni végre?
akkor talán lett volna értelmi újítása a Xigmatek Asgard III-nak.De így semmi
[ Szerkesztve ]
-
drater
tag
Antec Skeleton Oper Air White nagyon bejövős. Eltudnám képzelni az asztalon.
-
ilyennincs
tag
Nem vagyok elájulva tőlük.
A Skeleton szerintem is király, csak nem praktikus. -
Piftuka
veterán
Ezek a LanCool házak (főleg a legfelső) szerintem nagyon rondák. (Már megint ez a "Transformers" dizájn...
)
A Xigmatek Asgard házakról most hallottam először, s az Asgard II (főleg a teljesen fekete) nagyon tetszik, viszont nem értem, hogy az Asgard III esetében miért kellett felülre helyezni az előlapi csatlakozókat!?
Egyrészt ronda lett tőle a ház előlapja, másrészt nagyon nem praktikus az optikai meghajtó(k) felett elhelyezni az előlapi csatlakozási lehetőségeket. A lelógó kábelek útban lehetnek.
(Mondjuk a súlyából ítélve nem lehet benne sok anyag. Valószínűleg nagyon vékony fémből van, ami soha nem jó. Igaz, a tulajdonságaihoz mérten rendkívül kedvező az ára.)
Az Antec "csontváz-háza" pedig kiállításokra, bemutatókra egy-egy új hardvert prezentálni kitűnő lehet, de az már nagyon régen bebizonyosodott, hogy a "szabad" levegőn üzemeltetett konfigurációnál mindig hűvösebb egy zárt, jól szellőző házba épített konfiguráció.
A gyakorlati értéke így ennek a háznak nulla.
[ Szerkesztve ]
-
litvitcsak.a
tag
ízlések és pofonok... de én akkor is azt mondom, nem ártana a designereknek tanulni az apple-től. Az utóbbi időben nem igazán láttam számomra esztétikus pc házat. Öcsém cm stacker830-as háza is már erősen futurisztikusnak tűnik a szememben de a most bemutatottak már egyenes csúnyák. Tudom, hogy az apple erősen letisztult már-már minimál designjá nehezen másolható, de azért talán nem ártana ebbe az irányba is elmenni. Itt nem a silány fantáziájú másolatokra gondolok. ...és persze nem is tetszene mindenkinek, de ha választani lehet, akkor inkább a PowerMac aluminium tömbje legyen a dolgozó asztalon mint egy ilyen fröccsöntött rémálom.
[ Szerkesztve ]
-
A skeleton az elgondolkodtat,lehet,hogy szeretném ha az enyém lenne,de a többi az förtelmes.
-
Воланд
titán
Ezekbe se raknék össze gépet. Se magamnak, se másnak.
-
Boxi88
őstag
Ez a Antec Skeleton Oper Air White érdekes formával rendelkezik... de a LanCool PC-K63 nagyon jól néz ki!
-
Csodálkozok egyébként, hogy a nagy iHype-ban nem készülnek tömegével az iPhone/pad-like házak. Nem is nézne ki rosszul...
-
Ha nagy, több merevlemezes, normál ATX-es, nagyvideókártyás rendszerem lenne, tuti beneveznék egy ilyen PC-K63-be, az eddigi legjobb LanCool cucc, amit eddig láttam.
De nincs, és nem is lesz, következő háznak pedig pont ezt az Asgard-ot néztem ki magamnak - szerintem nagyon praktikus és esztétikus darab (főleg az ablakos változat), ezen az áron meg különösen megéri. -
Aygor
tag
A lan-lee spider durva
Amúgy ez a skeleton váz eléggé tetszik, bár semmire nem jó... látod a kusza dolgokat és extramód porosodik is.... pff
És csupán annyit csinálnak h ontják a könnyen, szériában megvalósítható custom megoldások másolatait, amit néha eszetlenül összegyúrnak.... Bár vannak meglepő próbálkozások... a régi cube eléggé ötletes volt, de annak is az egyedi épített változata volt a legjobb... már nemtom mi a linkje nem állok neki keresni....
-
Day 'n' Nite
tag
Az az utolsó az mi?
Olyan mintha felülre valami grillsütőt tettek volna.Mondjuk az nem rössz ötlet, úgyis sokat tápolok a gép előtt
Egyébként elfogadnék egy olyat, ez legalább ötletes. -
maláj
addikt
rondák
-
vittuka
aktív tag
Nem kell se a futurisztikus, se az agyonvariált kocka.. Lehet a letisztult formákból is szépet alkotni.. (élôben szebb mint a képeken)
Házvásárláson töröm a fejem, de annyira egyik sem fog meg, hogy lecseréljem a 8 éves vasdarabot.. -
törölt tag
LanCool PC-K59: ez még elmegy, kinézetre, hűtésre ár/értékre. de a többi, hát nem raknám ki emberek közé.
egy kis minimál megvalósítás az Antec-től, de ez inkább MB-Tray mintsem doboz
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
LanCool PC-K63 bejövős.. jó kis szellős ház.
-
Sicilian
addikt
Egyik se tetszik, tényleg rondák..
-
Hokoyumi
tag
ahogy látom a szinén kívül semmi sem változott...
legalább usb3-at tehettek volna az előlapra...
am nekem a mini tetszene, mini itx laphoz
bár mostanába azon agyalok hogy gyártatni kellene inkább... csak a tervezéshez nem értek igazán, a gyráts nem lenne macerás... kollégám sztem 1 kanna borért megcsinálná -
jones965
Modder
Mióta megjelent, nekem eltökélt szándékom, hogy készítek egy hasonlót.
Egy kicsit csippentve a lian-li spider megoldásából is. -
Ez az antec nagyon állat. Nem praktikus, de nagyon állat...
-
adamka16
őstag
Xigmatek háza bejövős
-
törölt tag
csak engem zavar hogy mostanában nagyon elmentek a gyártók az elvont, szögletes, ronda előlapok irányába?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Három LanCool acéldoboz mutatkozott be, továbbá leleplezte harmadik Asgard házát a Xigmatek, és új csontvázát az Antec.
- Autós topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...