- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányos topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kis híján 2 kilowattot vett fel a hálózatról egy tuningolt Xeon
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4nd1t4
tag
n+1-ik hűtő... Pff...
Szeretnék kompaktabb méretet, minimális zajt, és olyan hűtési teljesítményt, mint a mostani nagyok... Hol az innováció???
[ Szerkesztve ]
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)
-
Silentfrog
veterán
10-26,8 dB ???
El nem hiszem. -
- = Zk = -
félisten
pofás darabka...
bár tény, hogy a séma n+1." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
ciao
senior tag
csak a lényeg maradt ki a hírből...
az újszerű cső elhelyezésMindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
patex1983
senior tag
sablonos...semmi extra
X
-
Dyno
veterán
Tudom nem ide tartozik, csak tényleg semmi ujdonság, de kérdezem én mért nem alkalmazzáka hőkamrás technológiát mint a GTX570/580 6950/6970 esetében?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Talán nem akarnak több hőlépcsőt. Pedig valószínűleg egy vapor chamber megoldás keresztezve a hőcsövekkel egységnyi idő alatt több hő elszállítását biztosítaná..hiszen GPU szinten van ahol 300+Wal bírkóznak meg.
Újdonság volt az OCZ féle nanoszénszálas cucc is, mégis eltűnt..érdekek? -
Devid_81
veterán
Nem nagy cucc, tényleg kitalálhatnának már valami újat.
https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Lacika112
aktív tag
bírom ezeket az újj hűtőket lényegében 1 az 1 ben a régemmi típusok max más színűre festenek ezt-azt
Nem emlékszem milyen hűtőn láttam már ezt a hőcsövön hőcső elrendezést de űgy rémlik a sima csövesnél még 2 celsiussal melegebb is volt a teszt szerint
(ha megtalálom belinkelem)
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
banhammer
veterán
Ez a hűtő se fogja megváltani a világot.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Prison85
senior tag
Újabb világítós "gémer" hűtő. Végigolvasva a hozzászólásokat sokaknak szemet szúrt a hasonlóság egy másik modellel. Engem a CNPS10X-re emlékeztet a hőcsövek elrendezése.
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Janby
tag
válasz
Lacika112 #14 üzenetére
Itt a PH!-n volt két napja egy procihűtő teszt, és az egyiknek volt hasonlóan megoldva a csövezése
,bár annak egy kicsivel több van.(Ez a teszt)
Amúgy biztosan nem rossz ez a Gelid hűtő,csak azt a műanyag tetőt nem értemMeg úgy látszik mostanában ezek a cikk-cakk lamellák a menők.
Van itt azért innováció dögivel,na.
Mondjuk az a nanoflux venticsapágy érdekes lehet.Jól meg is nézem mindjárt[ Szerkesztve ]
I AM:D
-
Ribi
nagyúr
válasz
Daywalker #19 üzenetére
Mi a parasztvakítás ebben?
Pont hogy nem úgy csinálták meg mint a Susanooban, hanem eltolták kicsit, hogy ne csak 1 ponton (vonalon) érintkezzen az alsó csövekkel, hanem legalább 2. De gondolom enyhén szét is van lapítva. 2x akkora felületen érintkezik mint a másikban. Ezek legalább gondolkoztak, nem úgy mint a Scythe. Szóval nem ők vakítják a parasztot...[ Szerkesztve ]
-
-
HANDO88
senior tag
A puding próbája az evés,az én Xigmatek Balderem is tucat termék külsejű mégis rommá alázta a Scythe és az AC három nagy ágyúját.Nem tesztekben láttam hanem saját tapasztalat.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Daywalker
addikt
Nem hinném, hogy el lenne lapítva, nem erről árulkodik sem az alsó kép, sem pedig a fórumba belinkelt kép. De hogy véleményt tudjunk alkotni, ahhoz ki kéne próbálni. Nem hinném, hogy eddig más gyártó nem próbálkozott hasonlóval...
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Prison85
senior tag
A Balder tetszik nekem is és fontolóra is vettem annó. Végül Arctic Freezer Extreme mellett tettem le a voksom, de összehasonlításképp kíváncsi lennék a Balder teljesítményére (elvégre a processzorunk is ugyanúgy 125W-os)
tiborandras: gondolom már le is védték az új és forradalmi technológiát, nehogy bárki lemásolhassa
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Lacika112
aktív tag
nem ph olvastam a tesztet de ha megszakadok se jut eszembe
na majd ha már a kisujjam se érdekli hol volt tuti beugrik
a lényeg az volt hogy 3-5-7 hőcső mekkora különbséget produkál közel azonos kialakítás melett és az egymás fölé helyezett 7 csöveset elverte az 5 csöves
hú de idegesítő hogy nem jut eszembe ez a sz.....
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
HANDO88
senior tag
A proci 5 perc AIDA stabilitásteszt után beáll 40-41 fokra.A szobában 31 fok van.
A hűtőn 2db egy elosztóról működő, vezérelt Xigmatek venti van.Fordulatuk ennél a hőfoknál 1100-1160 között ingadozik.
A magok hőmérsékletét sajnos nem tudom mérni.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
b.lajos
tag
Valóban nem újdonság, nekem Xigmatek Aegir van, hasonló a felépitése csak épp 6 hőcsöves.
http://www.xigmatek.com/product.php?productid=99b.lajos
-
cheatergs
senior tag
Olvasom az 5+2-t és nézem a képet, de sehogy se látom ki azt az 5+2-t a 2x5-ös elrendezésből.
Az itt belinkelt összehasonlít ábrát, ahol tényleg 5+2 szerepel, szintén nem tudom párosítani a fényképpel, ahol oldalanként van három kiugró és kettő bentebbi hőcső.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
zsirfecske
addikt
ez a 7 hőcső szerintem már túlzás. 3-4 éves kevésbé 'forradalmi' de minőségi hűtőkkel minden mai és közeljövőbeli procit ki lehet szolgálni, mivel manapság a fogyasztást csak elvétve növelik a gyártók.
személy szerint a coolermaster z600-ammal örökké elleszek, mert passzívban nincs mi tönkremenjen rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az univerzális processzorhűtőn maximum két darab ventilátor dolgozhat.
- NZXT Kraken Z73 360mm AIO Vízhűtés (RL-KRZ73-01) - Új, Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
- Thermaltake Toughpower GF1 850W moduláris tápegység fehér (PS-TPD-0850FNFAGE-W) Bontatlan, új
- Corsair HX1200 1200W Platinum
- Corsair 275R Airflow Tempered Glass Mid-Tower számítógép - ÚJ, Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
- 1000w - 1600w ATX tápok
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom