- Gaming notebook topik
- [Re:] Radeon RX 5700 XT-k alternatív külsővel
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- [Re:] ROG Strix Scar III: notebookot a játékosoknak!
- [Re:] Megülve a fapadon: üdvözöljük az AMD Athlon 3000G processzort!
- [Re:] Megfigyelő rendszerekhez optimalizált Toshiba HDD érkezik
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
Hozzászólok Aktív témák
-
Speed(R)
HARDVERAPRÓD
Igazából nV részéről ez nem meglepő, mert szeretnek trükközni, de a végeredmény szempontjából meg túllihegett..ettől még marad best-buy a kari, mert emberes tempót diktál jó fogyasztással. Nincs miért sírni szvsz.
Brocken 2 PCGH + AM4 jóárasítva => https://tinyurl.com/AFB2AM4
-
Televan
veterán
A dolgot az NV is elismerte.Innentől nem hiba,hanem egy feature.
(#157) club4ghz Nekem is volt 660Ti -m,nagyon jó volt szerettem is,és nem foglalkoztam 1,5 GB feletti részt nem használja teljes sebességgel.
(#153) Speed(R) +1 Túl van lihegve.
[ Szerkesztve ]
???
-
BMW001
nagyúr
Persze. Kivancsi voltam, hogy viselkedik ugyan ebben a kornyezetben.
De errol nagyon nincs is mit beszelni. Tudatos volt az NV reszerol a dolog, lekomenteltek, es csokolom. Ez meg csak nem is nevezheto hibanak....
Elado lesz a 9900K -m. Ez a mondat vajon hirdetesnek minosul?
-
Asbee
veterán
Én szerintem aki nem 4K-ban játszik, ahova a 980 SLI sem árt annak nincs félni valója. De néztem 3,5 giga feletti használattal játék videót, játszható fps-el és nem igazán látszott bármi probléma.
Ha az nv így tervezte tudatosan, akkor kicsit tényleg gáz, hogy ezt nem jelezték, de kicsit túl van lihegve. Nem érzem azt hogy ezért rossz vétel lett volna a G1-em és ennek tudatában is megvenném.[ Szerkesztve ]
-
Loha
veterán
Gondolom nem az integrált VGA-ról hajtották közben a monitort, Aero-t sem kapcsolták ki, és a böngészőt is nyitva hagyták közben, így ezek pár száz MB-ot lefoglaltak maguknak a VRAM-ból, ami esetén ugyan úgy belassul a benchmark, mert már lefoglalt területre próbál írni.
-
proci985
MODERÁTOR
ja, mondjuk en meg nagyon nem szoktam AAt hasznalni (21.5"os kijelzoim vannak, motortol fuggoen nem nagyon kell).
---
en SLIbol csak 5760/4K tesztet neztem vasarlas elott, 290xnel igazabol a fogyasztas volt amivel nem tudtam volna mit kezdeni (maxwell se TDP szerint fogyaszt, kozel sem, de a 290 rosszabb), tobb radi meg mar nem fer el nagyon hazon belul.
szamoltam vele, hogy az AMD ringbus cimzese sokkal jobb ha kifogyoban a memoria, de azert ez picit durva volt.
en varok mindenesetre az eredmenyekre, a G1em relative halk, huvos, eleg jol is birja, max nem veszek meg egyet belole.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
harom eve hasznalok 5760x1080as felbontast lassan. szoval nem, valos problema, jelen pillanatban is, mielott leirod harmadszor is.
ha meg megnezed az osszes fontosabb nemzetkozi review oldalt, a 970/980 sli honapok ota az ajanlott konfig 5760/4K ala (pont amiatt, mert ket 290(x) legen kicsit meleg).
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.
-
Újabb fejlemények az ügyben.
Steam/Origin/Uplay/PSN/XBOX: FollowTheORI / BF V Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
westlake
félisten
Már nem találok hozzá linket. Egyébként mégis milyen eredményre számítasz? Szerintem elég sokszor leírták, hogy az összes GTX 970-es kártyát érinti a dolog. Vagy esetleg neked egy speciális kiadás van, ami valójában egy álcázott GTX 980? Nem értem.
Play nice!
-
Szoszo94
őstag
Tehát nem csak ott van butítas, mint ahol újfent állította a zöld cég. Ejjnye, mit hittek, miután kiderült a turpisság, megetetnek a felhasználókkal egy újabb maszlagot? Miért titkolnak olyat, amire ilyen hamar fény derül? Persze költői a kérdés, jobban mutatott az eddigi specifikáció
Xiaomi Mi 8 // Lexus IS250 Sport Mark Levinson
-
Egon
nagyúr
A kolléga a 4K-s felbontás elterjedését említette. Azért, mert te 3 éve használod az adott felbontást, máris elterjedtnek számít?
Statisztikailag reprezentatív vagy önmagadban?
LOL...
Tavalyi felmérést néztem, az elterjed felbontásokról. A leggyakoribb használt felbontások, még mindig a közvetlenül fullhd alattiak (1680*1050 és társai), de igen sokan használnak pl. 1280*1024-es kijelzőket. Fullhd feletti felbontás elenyésző volt (>10%), és annak is egy része értelemszerűen 4K alatti (pl. 2560x1440)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
sb
veterán
"Rendkívül erős és aligha fog hiányozni."
Maximálisan igazad van mégis sokkal, de sokkal korrektebb úgy eladni, hogy eleve ezt írják rá.
Ez ugyanaz az eset amikor pl. veszel itt az aprón egy "rendes bolti garis" HDD-t használtan majd az átvételnél kiderül, hogy "Há' garlevél az nincs, de nem is kell. meg amúgy se lesz semmi baja... ki látott már olyat, hogy HDD elromlik?!?!"
Az inkorrektség magyarázkodása.
De sorolhatnék még példákat. Az összese marketing ill. gyártói félreinformálás ugyanez a kategória.
Egy autónál, hogy hány lovas, vagy a fogyasztása... egy TV-ben a panel típus, stb, stb...[ Szerkesztve ]
eladó cuccok: Phenom II X4+GTX460 1GB konfig, Samsung SSD-k, Tp-Link WDR3600, Modecom Feel 202 mITX ház...
-
keldorpapa88
félisten
Amiből sok 30Hz, PC-re, játékra nem jó.
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.
-
proci985
MODERÁTOR
minimalis kompromisszum: lejjebb veszed / kilovod az AAt (ha eleg kicsi a pixelmeret ez nem latvanyos), megelegedsz 40fpssel vagy legrosszabb esetben leveszed a grafikat highra.
szerintem ez meg teljesen vallalhato. ha kell a fix 60fps, akkor szvsz cf/sli fog kelleni. en is ugy voltam vele amikor vettem a 970et, hogy ha kell be tudjak rakni melle meg egy kartyat, de egyelore nem volt ra szukseg.
-
Andrejka
csendes tag
Én azért láttam már rosszul optimalizált játékokat (Titanfall, Watch Dogs, Assassin's Creed IV: Black Flag), amelyek már fullHD-ben (1920x1200) is megették a GTX 770-en mind a 4GB VRAM-ját is! Nem kellett hozzá UDH. Én MSI Afterburner-el szoktam monitorozni és érdekességképpen meg szoktam nézni, hogy egyes játékok mennyire használják ki a CPU/GPU/VRAM/RAM erőforrásokat az aktuális FPS értékek mellett és bizony-bizony a legtöbbször elszomorító értékeket kapok. Gondolok itt a 30-50 fps-re 50%-os GPU/CPU terhelés és 500MB-1GB VRAM kihasználtság mellett.
-
jó kérdés, hogy ez a félreriportálás okozhat-e real-life problémákat. ha sikerül pár ilyet beazonosítani a tesztoldalaknak, akkor akár még változhat is ez a driverben. lássuk meg.
(#187) sb: igen, pont ezt írtam az utolsó mondatban. kicsit sokat hazudik az nVidia az utóbbi időben
"Armour... is part of a state of mind... in which you admit the possibility... of being hit."
-
Outsiderman
tag
Biztos van ilyen is és a válaszidejük nyilván sokkal rosszabb mint egy gamer monitornak ez tény.
-
keldorpapa88
félisten
Ez az összes olcsó modellre igaz. Ami 60Hz és én meg is vennék az még bőven 300k felett tanyázik.
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.
-
proci985
MODERÁTOR
akkor boven jo lesz szvsz.
290/290x/970/980 kozul innentol egy szimpatikusat valasztanek. msi/asus/giga 970 ar/teljesitmeny/fogyasztas/futes szempontbol szvsz a legjobb osszessegeben.
ha meg par napot varsz valszeg tobb kiderul a 970ek nyugjeirol, nekem meg mindig nem teljesen tiszta, hogy mennyire problemas a kartyak mukodese. mert egyebkent a 970 erre a celra bestbuy.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
De a programok felé lehet profilozni a rendszert, tehát az, hogy a termék általánosan 4 GB-ot mutat egy új alkalmazásprofillal lekorlátozható 3,5 GB-ra. Az ilyen burn teszteknél az a baj, hogy erre annyira figyelnek a fejlesztők, hogy szinte minden verzióban szívatják a grafikus drivert, így az gyártók már nem foglalkoznak azzal, hogy ezekhez a tesztekhez specifikus profilt készítsenek. Menjen nyugodtan az általánossal.
Szóval ez játékoknál nem lesz gond.
Ahol gond lehet az a DX12, mivel ott a GeForce GTX 970 ennyire specifikus működésére magának a fejlesztőnek kell reagálnia egy specifikus optimalizálással. Erre majd az NV-nek fel kell hívnia a fejlesztők figyelmét, hogy nem elég egy Maxwell path a játékba, hanem kell több is, mert low-level API-val nem tudnak belenyúlni a működésbe.[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
-
Duck663
aktív tag
Azért kíváncsi lennék, ha a hardverről valahogy kiszivárogna egy dokumentáció, még hány ehhez hasonló sumákságot találnának benne... Lehet a végén az is kiderülne, hogy csak papíron támogatja a DX11-et...
NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.
-
Lövésem nincs azokról a dolgokról, amely a cikkben van részletezve, csak az érdekel, hogy jól menjen a rendszer, normál használat mellett (Photoshop, Corel, böngészés, stb.) ne legyenek laggok, akadások és élvezhetően fusson a BF3 multi.
Próbaképpen rákötöttem a GTX460-ra és egy új i3-as integrált VGA-s gépre is a kijelzőmet. Mindkét esetben szaggatott még a Windows is. Csak ezért kérdem...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Hozzászólok Aktív témák
ph Hibával vagy szándékos korlátozással van dolgunk? Az NVIDIA azt állítja, így tervezték a terméket.
- Battlefield 1
- [Re:] [megott:] Micron 512GB, Sandisk 256GB M.2 OLCSÓN!
- [Re:] [campino:] Intel 520 Series 120GB SSD
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Battlefield V
- [Re:] Nem csak az AMOLED kijelzőtől Pro a Huawei Band 4
- Gaming notebook topik
- [Re:] Radeon RX 5700 XT-k alternatív külsővel
- Xbox One
- [Re:] Az idei legolcsóbb LG OLED tévé a tesztpadon!
- További aktív témák...