Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
asadasad22 #21 üzenetére
mms baromság, ezzel együtt ciki (volt), hogy nincs az iphoneban.
videófelvételt meg tényleg csak fanatikusok tartották teljesen fölöslegesnek. nálam pl alap volt, hogy csak akkor veszem meg, ha van videó, még ha csak jb után is (3g-ről van ugye szó)a copy paste-t Karma leírta. És egyébként pont ez lehet az ok, hogy miért van abban féligazság, hogy amíg az iphone nem tudja addig nem fontos valami, miután igen, akkor pedig az lesz (ez persze nem igaz olyanokra, mint bt fájlküldés stb). iPhone előtti érintős készülékeimen nem használtam ezt a funkciót, mert idegesítő volt a használata. Sőt, amikor megvettem az iphonet, és még hivatalosan nem volt copy paste, csak jb után kezdetleges megoldások, azokat is leszedtem, mert nyersen fogalmazva szar volt használni, kínszenvedés. Ezt meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest