Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Laptop 200 ezer árkategóriában
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
Ma megrendeltem Fehérváron a Sharkoon Nightfall-t, német raktárból jön az országba augusztus folyamán kb.50 darab. Nekem 17.600-ért sikerült vennem, hagytam is rá előleget. Szóval még van esély rá, de nagyon eltűnt mostanában.
A boltosok először azt sem tudták, miről beszélek, pedig árulnak Sharkoon házakat. Amikor a fickó meglátta a képét, megcsodálta rendesen, bár nagyon egy TT V3-at ajánlgatott helyette...
Azon nagyobb volt a haszon biztos -
k.istvan80
csendes tag
Üdv riolobo!
Nekem éppenséggel Nighfall házam van!
Valóban csak az előlap szálcsizolt alumínium, a többi rész hagyományos acéllemez. Mondjuk az áráért szerintem nem rossz, nekem élőben nagyon tetszik, jól mutat a szálcsiszolt feketére festett előlap a 45 fokban lecsiszolt fényes élekkel és az alsó szellőzőnyílás rácsa körüli ugyanilyen kerettel.
Pozitívumként említem még, hogy alsótápos, illetve viszonylag jól felszerelheő ventikkel (elől-hátul 12 cm-es, felül 14 cm-es, oldallapon 2 db 12 cm-es hely van... az elől beszerelt gyári kékledes ventit én azonnal cseréltem egy csendesebb Englide n.zero hydro-ra, és ugyanilyen került hátra is, felül pedig egy Revoltec 14 centis dolgozik). Szintén hasznos benne a kábelek elrejtésének lehetősége. A kék power led az előlapon zavaró lehet mert elég nagy fényerővel világít, azt én később lehet hogy cserélni fogom egy szolidabb fényű zöld ledre.
Összességében 15-16 ezerért nem rossz kis ház, nem bántam meg hogy ezt választottam -
riolobo
tag
Szasztok! Bár ahogy nézem eléggé "halottnak" tűnik a topik azért remélem,hogy valaki tud infóval szolgálni a kérdésemmel kapcsolatban. Kifejezetten tetszik a Nightfall és rebell 9 alumíniumos változata is. Viszont nem nagyon találtam róluk a neten komolyabb leírást,tesztet és képekből is meglehetősen kevés fellelhető. Régóta tetszenek a szálcsiszolt alumínium házikók és ezek árban is eléggé rendben vannak viszont felmerült bennem egy olyan gyanú,hogy ezeknek csak az előlapja ilyen valójában,mármint szálcsiszolt alumínium és a többi részük(oldallap,teteje) csak a hagyományos fekete fém akármi. A fő problémám az ,hogy nem találtam róluk(főleg a nightfall érdekelne) olyan képet amiről egyértelműen meg lehetne győződni erről. Szóval ha valakinek van információja a dologgal kapcsolatban,esetleg látott már ilyet "élőben" az ne legyen rest megosztani velem a dolgot((:
-
sagit
veterán
valaki tud már ezekből a csodákból szerezni? lassan eltelik 1 hónap és még semmi
-
JSaN
addikt
jo kis kozepkategoris hazak, nekem is sharkon hazikom van26cm oldal ventivel. Aminek az a baja hogy nem bir at fordulni mert jo nagy, mondjuk nalam ugy sincs fent az oldala.
-
andras888
aktív tag
Vagy esetleg tud valaki szerezni ilyet?
-
andras888
aktív tag
Nekem tetszenek, és a hűtésük is jónak tűnik, de praktikusak még a nyílások is a kábeleknek.
Kis hazánkban mikortól lesznek elérhetőek? -
JColee
őstag
válasz
#19617792 #51 üzenetére
Én papírokat tettem a szűrők elé, így csak a venti előtt van szabad út a levegőnek
DarkDeer Sajnos hajlamosak ezek az előlapi takarók benyomódni, de mivel rácsos, ezért viszonylag könnyen vissza lehet a helyükre tenni. Kell egy gemkapocs, vagy valami hegyes eszköz, amivel bele tud kapaszkodni az ember a rácsba, és így vissza lehet pattintani a helyére (nem kell leszedni a ház oldalát).
-
DarkDeer
senior tag
válasz
#19617792 #47 üzenetére
EarL 007: le lehet "tépni" a teljes előlapot, de könnyen letörhetnek a tartó pöckök. Más háznál már tapasztaltam, így a Sharkoon-nál nem erőltettem.
csaabz: pedig a gyári 12 centis venti igenis hangos. Én biztosan azért hallom jobban, mert a videókártyám passzív hűtésű, és a többi ventilátor is mind csendesebb mint ez a kéken világító 12-es. Én ki is kötöttem ezt az elsőt, sokkal halkabb lett így a gép, és a hőmérséklet is csak 2-3 fokot emelkedett. Azt elismerem, hogy a tésztaszűrő előlap és a 2 ventilátor miatt nagyon jól hűt a ház. Szóval nekem a Rebel9 Value annyira nem jött be, de ez az új Aluminium és Nightfall nagyon tetszik. Talán a Nightfall-t venném az elforgatott vinyókeret miatt, de az első világító ventit tutira lecserélném egy halkabb és nem világító változatra.
-
csaabz
őstag
Hello!
Sztem egyaltalan nem hangos a venti, a gepbol csak a VGA-m (GTX280) hangjat lehet hallani.
A merevlemez beszerelesrol nem tudok nyilatkozni, mert osszerakattam a gepet.Eszmeletlen jol hut a 2 venti. Az elozo Ati 4890-esem kb 10-15 fokkal volt hovosebb, mint amit a tesztek irnak (20 fokos szoba).
-
DarkDeer
senior tag
csaabz: nekem is olyan házam van mint Neked, de szerintem közel sem tökéletes. Először is a gyárilag adott első kék ledes 12 centis venti nagyon hangos. A másik probléma, hogy az előlapon a takarólemezek könnyen elmozdulnak kis nyomásra is befelé, gyenge a rögzítésük, és a visszahelyezésükhöz le kell venni a gép oldalát és belülről kell visszanyomni a helyükre. Elég macerás dolog, lehetne erősebb a rögzítésük. Harmadik probléma, hogy mivel csak 5,25-ös meghajtóhelyek vannak benne, a vinyókat csak átalakítóval lehet beszerelni, amit mellékelnek is a házhoz, de csak ezzel az átalakítóval együtt lehet kivenni a vinyókat, így csak az előlapi takarólemezek és előlapi ventilátor kiszerelése után előre lehet csak ki/be szerelni a vinyókat. mert hátrafelé a gép belseje felé útban van az alaplap és a videókártya meg egyebek.
Ennek ellenére ha nem vettem volna 2 hete új házat az új gépemnek, akkor lehet, hogy egy ilyen Aluminium-ot vennék, mert nagyon tetszik, de ki tudja mikor lehet majd idehaza is kapni.sagit: nem akarlak elkeseríteni, de a Rebel9 Pro Economy-hoz és az Aluminium-hoz nem jár egy ventilátor sem. A Rebel9 Pro Value-hoz jár 1 db 12 centis előre, 1 db 25 centis kék ledes oldalra és 1 db 12 centis hátra, a Nightfall-hoz meg jár 1 db kék ledes 12 centis előre. Ennyi.
Érdekes, hogy az Aluminium még mindig nincs kint a Sharkoon honlapján.
-
csaabz
őstag
Nekem Sharoon Rebel9 Value-m van es sztem az egyik legjobb haz. Sokfele megfodult mar nalam...
-
yakuza.tora
addikt
Korrekt házikók!
-
sagit
veterán
Ez az ALUMINIUM nagyon bejön...
Minden megvan benne amit szeretnék egy háztól:
- elől-hátul 12cm venti
- alsó táp
- belül fekete
- a vinyóhelyek nincsenek elforgatva
- az előlapja fém és nem csilli-villi hanem letisztúlt és egyszerű....Lian Li-re nem telik, tehát marad ez, dobok bele hangszigetelést és még így is bőőőven olcsóbb vagyok
az hogy vékony anyagból van különösebben nem érdekel, kívülről a kutya sem mondja meg... úgysem lesz szétszedve sűrűn
valaki tud ilyet rendelni vagy meg kell várni ameddig megjelenik mindenhol ?
-
Pixelmaster
tag
Nekem is tetszenek a házak. az első képen az utolsó kettő hasonlít is egy Lian Li házra amit kinéztem magamnak, csak ezeknek az áruk jóval barátságosabb
Két dolog szúrt szemet, mintha vékony anyagbol készültek volna a másik ami engem zavar az oldallapon lévő szellőzőnyillás, ami jót tesz ugyan a forróbb fejű VGA-nak, de a zaj is jobban kihalatszik... szerintem eleg elől be a levegő hátul ki és ugyis a VGA hosszanti irányába mozog a levegő.... aszem marad Lian Li
-
devast
addikt
Nekem rebel12 economy van. Nem mondanám azt, hogy tökéletes, de olcsó, pofás, és nagy
-
negyedes
addikt
Hmm ilyenkor jon meg a kedvem desktop gepet epiteni.
-
jambiyya
őstag
Tetszetős darabok.
Az oldalsó ventik szerintem feleslegesek. Próbálgattam, de a vége az lett, hogy oldalt leragasztottam a nyílásokat, így a hőmérsékletek is alacsonyabbak, és a zaj is kisebb. -
gcsaba70
csendes tag
Szerintem sem rosszak.
(Mondjuk a világítós kék ledektől is eltekintenék!)
És árban tényleg egész jók.
(Persze egy Lian Li, Nexus Edge, Zalman más kategória, de árban is) -
GegeWarrior
senior tag
Nekem a Rebel9 economy van, és tökéletesen megvagyok elégedve vele. Jó kis ház
-
caizzz
senior tag
A Pro Economy egyedül ami értelmes, a francnak se kell kék ledes venti.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Értelmes házaknak tűnnek, belsejük is tetszenek
.
-
gyiku
nagyúr
-
rii
nagyúr
DarkDeer, ^Clown:
jogos (-:
elefejtettem odaírni, hogy "számomra"
örülök, h nem lett letépve a fejem. (-: -
Nippon
őstag
Ezek a szép, elegáns formák (az utolsó 2 ház) sosem lesz unalmas, mint ahogyan a fekete sem megy ki soha a divatból.
Láttál már transformers formájú házimozi erősítőt, plexi tetővel? Erről ennyit, színes, szagos Alien formájú ház vérpistikéknek való, részemről maradok a klasszikus Lian-li, Silverstone és társai mellett.
Ezek a házak tökéletesek lesznek olyan embereknek akik értékelik a letisztult formákat de nincs pénzük a drágább fent említett márkákra. -
Dyno
veterán
Nighfall tetszik.
De 6kg....46-60€, hát ez nem igazán vonz. -
Angel1981
veterán
Jó látni, hogy egyre több házban kerül alulra a táp, már nem csak a drága szegmens kiváltsága!
-
zH.
senior tag
Tetszik ez a kocka stílus. Gondolkoztam a mostani Rebel9 lecserélésén ,erre itt az új széria.
A Pro Value-ban nem tetszik az oldalsó légkavaró ,a többi viszont tetszetős. És korrekt áron jönnek. -
rii
nagyúr
kocka kocka kocka kocka
már bocsánat, de ezek dögunalmakennél még én is izgalmasabb-mozgalmasabb házat tudnék tervezni
persze ők is, de majd csak 2020-ban.
addig meg el lehet adni ezeket is.
-
^Clown
addikt
Tetszenek: szép letisztult, elegáns formavilágú házikók.
-
zed1983
őstag
Na alakulnak ezek...a 3. meg a 4. ház tiszta Lian Li koppincs.
Az utolsó az Aluminium az néz ki valahogy -
mv
aktív tag
Tetszetős, szolid, visszafogott stílus. Semmi csicsa. Tetszik.
.
-
Pete83
csendes tag
Sharkoon Rebel9 Pro Value egy az egyben Aerocool Baydream!
Tetszetős nagyon! -
bartucc
addikt
Mindig is tetszettek az Sharkoon házak, de vagy túl szellős, vagy nem jött be, meg hiányzott a fekete belső. Az Aluminium nekem a tökéletes, következő házam valószínűleg, ki kellene már a Deer-t cserélni
-
total90
veterán
Kíváncsi vagyok az anyagminőségre, egyébként okés kuckók.
-
Ari18
őstag
Végre nem csak kívül, hanem belül is fekete a fekete ház.
-
Szirti
tag
A rebel9 value házikóm úgyis csereérett. Egy Nightfallal kiegyeznék.
-
hm... egész szépek! grat hozzá
-
aram01
nagyúr
konzervatívak ez tetszik
-
egész szép házikók, az áruk is elfogadható
Aluminium tetszik a legjobban. semmi csicsa ... -
Prof01
veterán
Jól néznek ki.
-
Simi2000
tag
Nekem tetszenek. Főleg az, hogy a belseje is fekete....
-
F_Zolee
nagyúr
Csak annyi a kérdés, hogy ha beadná a kulcsot az oldalvenit, hogy fogja az ember cserélni?
-
Zanik
addikt
Nightfall-ból egy mATX-et elfogadnék!
-
kukorizz
csendes tag
Nem rosszak kis egyszerű és praktikusak!
-
FRENK1988
veterán
Egész pofás házak lettek. Meg ez a belső is kezd már alap lenni. Helyes
Új hozzászólás Aktív témák
ph A bővülő Rebel9 termékcsaládon kívül az Aluminium és Nightfall nevű tornyok is debütálnak.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ArchiCAD és Artlantis topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest