Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • RetepNyaraB

  veterán

  Behúztam egy W1-et, próbára.
  -Az ovális vetőcső miatt kissé macerás (és nem túl szerencsés, bár nem lehetetlen) más illesztékekkel próbálni, mint a sajátja, melyből nekem a legkisebb vált be végül. Némi gyakorlással minden erőltetés nélkül be lehet forgatni megfelelő állásba és elég jól szigetel, bár egy mikrofonmentes agybadugós azért jobb tud lenni ebből a szempontból.

  -Igazán kényelmes, egyáltalán nem mozdul ki és elfelejtős, hogy ott ül a fülben.

  -Érintés kissé tanulós és utána is némiképp randomgenerátor. Ha fogdosod tuti, hogy
  koppintásnak veszi. Ha koppintasz, vagy rájön, vagy nem, de legalább megvan a lehetőség.

  -A tokba szépen cuppan, kivenni annál vacakabb, pedig nincs nagy kezem.

  -Beszélgetés tiszta és jól érthető, de nem túl zajos környezetben próbáltam. Ami érdekes, hogy otthon az aptx adaptive elég gyakran monóra vált, ez nagyon bosszantó (átálltam sima aptx-re és nem fordult elő hasonló). Utcán nem történt ilyesmi issue.

  -Hangra, hát, khm. Ennyi pénzért végül is mit akarok. Nagyon csinos kis darab, tws, érintős, jó a beszélgetési minőség. Ezt az armatúrás hülyeséget viszont elfelejthetnék végre a kínaiak, semmi értelme ebben az ársávban. Nem fogják ugyanis hangolgatni a drivereket, hanem beb@sszák a házba és kész, lesz, ami lesz. Ettől még sokkal kevésbé rossz élmény, mint látatlanban gondoltam. De a tipikus olcsó armatúra hang azért megvan: elég fémes, kemény, kopog, nem túl csinos. De legalább nem sziszeg. A dinamikus driver nem tolakszik a mélyekkel (konkrétan kicsit kevés van, az is inkább puha, mint feszes). Nyilván jót tesz némi bejáratás majd neki, de tapasztalatom szerint nem fog gyökeresen változni a hangkép, sőt, igazán érdemben sem.

  Nem küldöm vissza, szaladgálósnak gyereksétáltatás, biciklizés közben sisak alá jó lesz és ez már magában meglepetés. Akinek nincs minőség igényű tapasztalata fej/fülhallgatókkal, valószínű nem fogja észrevenni miről beszélek és örömmel használja, ajánlom is abszolúte.

  "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Hozzászólok Aktív témák