Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • zotyesz66

  senior tag

  válasz pengwin #8 üzenetére

  Az intel január eleje óta szállítja a partnereknek a cherry trailt és az első negyedévben ígérték a rá épülő termékeket. Nyilván a Win10 miatt lenne fontos, mert a bay trail-re jó intel szokás szerint nuku driver támogatás lesz.

  Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

 • zdanee

  őstag

  válasz pengwin #8 üzenetére

  Hogy ne lenne, hatalmas léptekkel szaladnak visszafelé. Az MS levitte a rendszerkövetelményt, a gyártók a létező legrosszabb dolgot tették: mentek utána lefele a minimumhoz (vagy akár alá, pl Toshiba). Az elsőgenerációs BayTrail-ek a 3740-el jó 10%-al erősebbek a most elterjedt 3735F-nél. Az elsőgenerációs gépek jelentős részében volt aktív digitizer, ez nagyon gyorsan eltűnt. Direkt ezeknek a gépeknek találták ki a WiMBoot-ot, de senki nem használja. A 16 gigás gépekre egy Office alig megy föl, chrome pedig szaggat és szenved az 1 gigán. És ha már itt tartunk a régi gépekhez rendes Office kulcs tartozott, az újakhoz jobb esetben egy 365 1 éves előfizetés (beetető időszak). Az egyetlen fejlődés, hogy a HDMI most már alapfelszereltség része. Mindezt az árak nem követik, a 16/1-es ipari hulladékokat kiszórják reklámáron, de egy alapnak tekinthető 32/2-es gépért többet kérnek, mint az első generációért, amikor az volt új. Sajnos a Win-es tabletek felfutása egy szalmaláng életű dolog volt. Remélem az új Atomok kicsit felrázzák a gyártókat, mert Androidos tabletet már nem vennék, ha a Windowsos is hasonló felszereltséggel hasonló árban van, de ugyanakkor a mostani generációt messze elkerülném, vagy ha mégis most vennék, akkor valami Chuwi Vi8 és társai közül válogatnék, azok reálisan vannak beárazva.

  Zipit Z2 idomár - LG G8X - Cube i7 Stylus - Pebble Time - Remix Mini 2G - GPD Win

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz pengwin #28 üzenetére

  Igen, a 27-esben írtam is, hogy jelenleg a Dell lenne nekem a legjobb, főleg a 7000-es széria, de az 5000-es is jó. (igaz az utóbbiban csak atom van, de kb. a felébe is kerül, mint a másik) Már tavaly is a Dell-t tartottam a legátgondoltabbnak, pont a gyári dokkoló miatt. Egy sok áramot zabáló asztali gép helyett egy ilyen tablet, dokkolóval, lefedi az átlagos otthoni PC funkcióját, miközben a legfontosabb dolgokhoz bárhol utazás közben, munkában is hozzáfér az ember akár csak tabletként, akár billentyűzetes kiegészítővel "notebook-ként"

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés