Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  Sajnos a Windows tabletek megálltak egy fejlettségi szinten és minden gyártó ugyanazt a hardvert dobja piacra újra, meg újra szinte nulla változtatás nélkül. Mintha autóknál csak a a dísztárcsát cserélnék le vagy a festést.
  Szerintem ennek olyan oka is lehet, hogy a gyártók és az MS is ellenérdekelt abban, hogy a tabletek kiválthassák olcsón az átlagos otthoni PC-ket, notebookokat. Márpedig egy tablet desktop windows-al szállítva, megfelelő kiépítésben és minőségben komoly konkurenciája lehet azoknak, főleg amiknél az OS-t ingyen adja az MS, vagyis a gyártók jóval olcsóbban adhatják. Nem csak a PC-jét hordhatja zsebben az ember, hanem otthon rádughatja a monitorját, és az összes perifériáját, amit kényelmesebben használhat. Levelezésre, internetezésre, filmnézésre, egyszerűbb játékok, szoftverek futtatására megfelelő (persze talán nem 1GB RAM-al meg 16GB tárterülettel)

  Ezt a windowsos Lenovo tabletet semmi értelme nem volt piacra dobni. Mintha ezzel azt mondta volna a gyártó, hogy ennyire telik csak nekik fantáziából.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés