- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
Köszönjük a tesztet!
Sapphire lapra okvetlen szükség volt?!
Egy ASROCK z77 extreme 4 vagy 6os lapnak jobban örültem volna!
Ezzel szerintem nem vagyok egyedül! :S
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Destructo
senior tag
Nagyszerű! Köszi Gyönyörűek a lapok!
-
Chiller
őstag
Jó lett volna betenni egy előző generációs lapot is, a marketingmaszlag helyett én a teszteredményeket részesítem előnyben
És valóban, manapság "mindenki" Asrock lapot vesz, egy teszt jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
jó teszt, a zafír meg egyszerűen nem nyújt supportot a lapjaihoz, érdemes pl a honlapját megnézni, milyen sok infót tartalmaz az alaplapokról.
asus üresjáratban 24%-kal nagyobb fogyasztás aztígyhogy?
lesz h77-es középkat ~22-28k teszt is?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ViiiiktorOC
senior tag
Munka után elolvasom majd.
De ez a beépített Wi-Fi nagyon elnyeri a tetszésemet ha jó és hozza a sebességet is.
Mert akkor nem kell routher.....
Nekem bejönne.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Chosen
addikt
Ringman +1, középkategória, 20-30k-s lapok tesztjére én is kíváncsi lennék, főleg egy Asrock szereplővel együtt.
-
nagyúr
Hát én is örültem volna egy Z68 vs. Z77 csatának!
-
varydave
tag
Túlhajtás mellett mennyire melegedett a proci? Múltkor olvastam valahol, hogy az Ivy-nél ez az, ami bajos lett.
Egy ASRock Z77 Extreme4, vagy Extreme6-ot még szívesen fogadtam volna a tesztben.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Az ASUS-ra szavazok (ismét)!
-
priti
addikt
A Sapphire annyira ronda, hogy már pusztán csak emiatt is megvenném. Nettó szolidaritásból. Support helyett cserélhető EEPROM. Felröhögtem. Kell
Hardverlesen
-
Oliverda
félisten
-
Chosen
addikt
Mostanában miért nincs audiominőség teszt az alaplapoknál?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az SSD-hez külön sata port? Ez csak Nekem újdonság?
Véleményem szubjektív...
-
DeSanto
őstag
0,832V-on közel 4,5Ghz nem semmi a Sapphire alaplaptól...
Viccet félre téve én még nem váltok az 1366-ról.
A következő Intel szériáig már kibírom ezzel.... -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Oliverda
félisten
1. Manapság az alaplapok 90%-án ugyanaz a Realtek chip van, minek köszönhetően a különbség nem túl nagy.
2. Szinte kivétel nélkül mindegyiken alaplapon digitális kimenet, illetve a hangfalrendszerek és az erősítők javán van megfelelő bemenet, amivel az analóg rész ki van lőve.
3. Akinek mégis annyira fontos az analóg hangminőség, az vesz egy normális hangkártyát 1x ezer forintért, ami minden integráltat röhögve lenyom.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MontyCrew
senior tag
én még egy pci 2.0 vs 3.0 tesztet néznék,,, Intelnek marhan agy szája volt hogy pci 3.0 -ás támogatást kapott az új procija... Kérdés hogy 1%nál nagyobb vagy kisebb a különbség ?
-
Chosen
addikt
Akkor miért nem csináltok arról az egy chipről mérést? Pl ha a tesztben szereplő három alaplapon megegyezik, akkor csináltok egyről és meg is van, de jelen esetben hiába egyezik meg rajtuk a chip, ha egyiknek sem ismerjük a képességeit.
MontyCrew: Itt találsz 2.0 vs 3.0 tesztet. Lelövöm a poént, pontosan 1% a különbség utóbbi javára.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom, hogy 892-es realtek chip van rajtuk, bár ez csak tipp.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Motion_Blur
félisten
Csak az ASUS
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Oliverda
félisten
-
lujó55
addikt
válasz Motion_Blur #26 üzenetére
+1
és a legszebb a felhozatalból -
Tauren45
aktív tag
Hajrá Asus FTW.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
andor1111
tag
Ez ha jol latom csak
pci -ban,
usb 3-ban csak 1 van,
illetve csak 2 db (nem 4) sata 6gb
es 1 x Clear CMOS Button ez fontos?itt jol latszanak a kulonbsegek
[link]
sajnos igy nem mukodik a linkba oldalt manufacturer msi-4-filter filter this page-4 msi lapnal bepipalni es compare
Kulonbozik.Akkor aki csak egy vga-t (esetleg egy hangkartyat), ssd nem gond ugye 2 db sata 6gb eleg, illetve egy usb 3 az nem sok de nekem eleg egy kulso vinyonak vagy pendrivnak
Elvileg ugyan olyan jo tunngra mint a tesztben szereplo MSI Z77A-GD65
es meg se 54 hanem 30 ???[ Szerkesztve ]
-
andor1111
tag
Itt mukodik be tudom linkelni (csak nem emeli ki szinesben a kulonbsegeket)
-
jilian
addikt
Sapphire 0.832 V 4500 MHz?
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Kövezzetek meg, de elsőnek a Sapphire alaplapja tetszett a legjobban. Tetszett a DP+HDMI+DVI+VGA négyes, a dupla LAN és a viszonlyag visszafogott kinézet. Teljesítményben nekem nem tűnt fel, hogy hatalmas különbség lett volna a lapok között.
Viszont az is tény, hogy én nem nagyon akarom túlhajtani a procikat, így nem tudom minek kommentelek Z77-es alaplapteszthez .
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Dr. Akula
félisten
"Egy másik régi-új funkció az Inteltől független LucidLogix Virtu támogatás. A megoldás egyik célja az energiatakarékosság. Amennyiben egy izmosabb diszkrét grafikus kártyával rendelkezünk, akkor megjelenítőnket ezen VGA helyett az alaplapon található, arra alkalmas portok valamelyikére kell csatlakoztatnunk, amelyek valójában az Ivy Bridge processzorunk integrált GPU-jának kivezetései. A Virtu egy adatbázis alapján figyeli, hogy mikor van szükség nagyobb 3D-s teljesítményre, és ekkor kapcsolja be NVIDIA vagy AMD kártyánkat, majd a kártya által előállított képkockákat eljuttatja nekünk egészen az alaplapi kivezetésig. Ennek előnye, hogy amikor nincs szükség nagy 3D-s teljesítményre, a diszkrét kártya lekapcsolhat, ezzel energiát takarítva meg, ugyanakkor az Intel Quick Sync Video nevű dedikált, processzorban található dekódoló erejéről nem kell lemondanunk."
Ez a GYAKORLATBAN is működik, vagy csak üres marketingkamu? 7970 crossfirem van, nem lenne mindegy."A Panther Point családba tartozó lapkák továbbra is 65 nm-es csíkszélességgel készülnek. Ilyen szempontból a következő generációs Lynx Point család szinte biztosan változást fog hozni, ugyanis jelen állás szerint annak tagjai már 32 nm-en fognak napvilágot látni."
Ezt sose értettem miért kell a chipsetet a "futottak még" kategórias gyartósorokon tolni, mikor mar az is a CPU-val összemérhető fogyasztast produkal. Legalabbis mobil cuccoknal, asztaliban nemtom, de valszeg itt se sokkal jobb a helyzet. -
Oliverda
félisten
válasz Dr. Akula #44 üzenetére
Alapból nem kapcsolja le, de az új Radeon elvileg lelövi magát, ha nincs terhelve. Gondolom már te is észrevetted, hogy desktop-on a második kártya lekapcsol, ha üresjáratban megy.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
TGWH
őstag
Szép kis áruk van, több alaplapot is tesztelni fogtok (én nem nagyon láttam alaplap teszteket, igaz nem is kerestem)?
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
XtremLor
őstag
Az asus deszkak meg mindig bejovosek, ez se kivetel
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Male
nagyúr
A három monitorkimenetnél milyen megkötések vannak? Pl legalább az egyiknek DP-n kell kapcsolódnia és aktívnak kell lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest