Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Ma jelent meg a 512.95 WHQL
-
core i7
addikt
Megjött az utód 512.15 Whql
-
core i7
addikt
Ezért a pár javításért én most nem rakom fel. Én is csak Dying Light 2 miatt raktam föl az ezt megelőzőt
-
PeL
addikt
Kivéve mikor elcsesznek valamit
Volt már nekem is mostanában hogy rollbackelnem kellett, pedig nekem régebbi, 1660-as kártyám van. Egyik alkalommal frissítés után folyton crashelt a Forza Horizon 4, több driver verzió kijötte után szűnt csak meg. Aztán megtörtént ugyanez egy másik játékkal is egy hotfix driver telepítése után, az is elkezdett folyton CTD-zni, akkor is vissza kellett tennem a régebbit, amivel meg semmi baja nem volt a játéknak. Azóta én sem frissítek minden új drivernél.
Jelenleg a 496.49-es van fent, egyelőre nem is érzem szükségét hogy frissítsek mert nincs gondom semmivel sem, nagyon új címekkel meg amúgy sem játszok. Böngészőben ritkán én is tapasztalok furcsa képvillanásokat, de nem tudom mi okozhatja.
-
GreatL
őstag
Pont most volt kritikus OpenCL sebezhetőség javítás. A lyukas drivert foltozták meg. NVidiával rohanni kell előre, a hotfixeket is kézzel fel kell telepíteni mert iszonyat sokat dolgoznak a driveren, bár a kezelőfelülete attól még egy *********.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
bitblueduck #2 üzenetére
Ja amugy en ilyen 4-5 havonta frissitek, amikor ranezek a Geforce Experience talca ikonra es eszembe jut van update
Ha nincs specifikus hibad van nincs feature ami kell, akkor teljesen felesleges frissiteni.
Most csak a Dying Light 2 game ready miatt frissitettem, de elotte talan november kornyeken frissitettem.
Teljesen felesleges ezen remegni -
bitblueduck
senior tag
hát most én sem igyekszek updatelni a legutóbbit. szoktam rendszeresen frissíteni, de mostanában megingott a bizalmam kicsit a driver minőségében. rtx 3060-nal hónapokig villogott az LG 32gk650f-b monitorom leginkább chrome használata közben. most az megszűnt legutóbbi frissítéssel, más problémám meg nincs.
-
Busterftw
nagyúr
Ezek engem nem erintenek (G-Sync mukodik), marad a 511.65 meg.
Az kellett a DL2-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest