Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Így van, a droidot is be lehet lőni, hogy alig kortyolgasson a kulacsból, bár nem ez az általános.
Nekem most egy nagyon jól eltalált ROM/kernel beállításom van, ezzel elketyeg 2-3 napot, este pedig 1-2%-ot eszik bekapcsolt wlannal, viszont kikapcsolt 3g móddal, mert eléggé hülye a rálátás az adótoronyra, és itthon többet eszik 3g-n -
Everman
addikt
"Harmadik napja megy a ZTE-m"
Olyat még nem ettem, a véleményem Desire, Desire HD, Nexus One és Galaxy S használatán alapult.
Ha Blade-ed 3 napot elmegy, akkor nagyon elégedett lehetsz, a specifikációi alapján messze nem hinném el ezt róla."Egyébként azért olvasol annyi Androidos merülési bibit"
Nem csak olvastam, tapasztaltam is, gyári ROM-mal is.
-
alamuszi
senior tag
Én ezt értem, de megvan az a lehetőség, hogy legyen egy komolyan elterjedt szabvány, jelen esetben a Micro USB két évvel ezelőtt a Mini USB volt.
Az pedig, hogy van egy eszközöd, ami nem ilyen csatlakozóval rendelkezik OK ez nagyon kellemetlen, csak éppen miért szívjon -e miatt még másik sok user, akinek esetleg nem ilyen eszjöze van. Ezért az adott gyártó a hibás. Adott esetben az Apple.Az ilyen érvek amit Everman felhoz az komolytalan. Értem én, hogy vannak gyártói specifikációk, és vannak gyártó befektetők által megkövetelt bevételi szint amit meghatároztak, de nem így kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő