Hirdetés

2019. július 22., hétfő

Hozzászólások

(#1) qad


qad
(senior tag)

Várjuk meg a tesztet, olcsó húsnak híg a lehet a leve. Teszt után még tartóssági hibák is lehetnek, de idővel majd ezek kibuknak. Amúgy meg reméljük a legjobbakat, főleg jó áron.

(#2) Akula válasza qad (#1) üzenetére


Akula
(senior tag)

Igen, én is az élettartamot gondolom a gyenge pontnak, vagy az akusztikát.

élj a mának, YOLO!

(#3) qad válasza Akula (#2) üzenetére


qad
(senior tag)

Tényleg a hangokról meg is feledkeztem. A szivattyúnak is és a ventilátornak is lehet hangja. Amúgy meg még mindig reméljük a legjobbakat.

(#4) Televan


Televan
(PH! kedvence)

Nekem volt Enermax Liqmax II 120,annak sem volt hangja és 120 -as létére eléggé jól hűtött. Csak én nem szeretem a vizet a gépembe,ahol van hely megoldom hőcsöves léggel. :K
A megszokott áron hozza remélhetőleg a megszokott minőséget.

???

(#5) spyboy88


spyboy88
(újonc)

Én szívesen kipróbálnám, bár szerintem kör alakban szebb lenne.

(#6) HerrBoese


HerrBoese
(újonc)

A réz heatsink és az alumínium radiátor párosa korrózióra hajlamos. Ha kihagyják a hűtőfolyadékból a korrózióvédő folyadékot, 2-3 évbe is telhet, mire a lerakódás eltömíti a barázdákat, majd a pumpát, ami hangos szenvedés közepette szépen megadja magát. Ez pont a garanciális idő vége felé várható.
Mivel zárt rendszer, nehezen javítható, nehéz megmondani, hogy szivárgásmentesen visszazárható-e.
https://www.enermaxeu.com/wp-content/themes/enermax/assets/16x9.png
Érdemes az előző kiadások értékeléseit átpörgetni Amazon-on.
Èn a fenti okok miatt váltottam az Alphacool jegesmacis termékére :) Ha 2 év helyett szolgál 4-et, és még a solo pumpa is cserélhető, nyugodtabb az ember.

(#7) qad válasza HerrBoese (#6) üzenetére


qad
(senior tag)

Erről a korrózióról még nem hallottam. Az autóban is réz/alu hűtők vannak, + a motorblokk/hengerfej is alu. Az én vízhűtésemben fagyálló volt bekeverve nem is volt gond soha. Lehet éppen ezért. Zárt rendszerem még nem volt.

(#8) nexplo válasza HerrBoese (#6) üzenetére


nexplo
(fanatikus tag)

Szerintem a korróziót megoldották a folyadékba tett adalékkal. Régóta sok rendszerben ez a páros van. CM rendszerekről van tapasztalatod? Nekem pl azok vannak és elvagyok velük. Persze ennyi pénzért nem szabad csodát várni. Sokan ebbe a hibába esnek sajnos :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

(#9) HerrBoese


HerrBoese
(újonc)

(#10) nexplo válasza HerrBoese (#9) üzenetére


nexplo
(fanatikus tag)

Aztaku...... ez egy rakás fos már bocsánat. Szerintem felrobbannék ha a 1080TI karimat ilyen zöld trutyesszal beterítené... Maradok a CM-nál. Az sem egy matyó hímzés a minőség tekintetében de legalább tisztességesen össze van rakva. Egyedül csak pici pumpa hang van ami fülesben nem zavar. Ez az enermax kritikán aluli.... :(

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.