- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
senior tag
A feltüntetett %-ok elég jók.
Végre olyan játékok is vannak benne amiket játszok én is.
Süt a nap, tavasz van, új driver van .... munka meg aligpepe78 felhasználónak 146 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Márton
nagyúr
navégre
-
Mr.Csizmás
félisten
tegnap este feltettem
ma du. megateszt a nagymumus GTA4-ben
"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke | Eladó 3D nyomtató szett!
-
Yany
addikt
Egy kicsit nyugodtabb lett volna a pici lelkem, ha látom a gémlistában a BFBC2-t is, de végülis az jól megy már most is 4800-on.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Spr1nG
tag
Most biztosan örülnek a 200Hz-es plazmaTV tulajok
http://www.spring-gas.hu
-
Spr1nG
tag
Most kellene gyorsan sutter szemüveget árulni radeonokhoz
http://www.spring-gas.hu
-
Enton
addikt
Azért szemét lépés ez a toshibától és a többitől is hogy nem engedélyezik az eredeti ati driver telepíteni.
Inkább várjon a user amíg ők összetákolnak egyet."mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
keIdor
titán
Akkor nem érdemes lecserélnem a 10.3a-t erre, hiszen az újabb...
Avada Kedavra!
-
joi29
őstag
CrossFireX egy kártyával, annak mi haszna?
(#10) Abu85
Bocs de e téren még felhomályosításra szorulok.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Alkalmazás profilt ad.
Szerk.: Nem csak a multi-GPU profilt cseréli le, hanem a teljes játékhoz tartozó profilt. Ezért érdemes telepíteni.Enton: Ennek anyagi vonzata van. Csak a saját supportjuk hibájából szeretnének vizsgálódni. A supporthoz beérkező leveleket és hívásokat ki kell vizsgálni, ami természetesen pénzbe kerül. Mivel a Catalyst mobil driver frissítése havi szintű, így mindenki több hívással és levéllel számol. Ezek nagy része sajnos még mindig user error, de a tesztelést lefojtatják. Ha ritkábban van driver, akkor a user error is ritkább, ezért kevesebb pénzt kell a tesztelésre költeni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Erről a 3D témáról, hol lehet olvasni?
Mennyire fárasztó?
Hány ezer-szalámis monitor kell hozzá?Az www.iz3d.com nem túl bőbeszédű, valami olyan az oldal, mint amit egy unatkozó középiskolás lapátolt össze....
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezek szerint nem célszerű Toshiba, Panasonic és Sony notebookot venni gamer célra, mert az tuti hogy ők nem fogják frissítgetni a drivereket, főleg nem olyan "hozzáértő" módon, mint ahogy az AMD/Ati tenné.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Hát a 4600-os tulajok azok is már feljtve vannak.
Pedig kíváncsi lennék, hogy 46xx-es kártyákkal van-e gyorsulás, mert a 10.2-es drivert le kellett törölnöm, és a 9.10-est vissza rakni. Kicsit gáz volt a COD4-ben a driver.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Szroncs
tag
Ezt a CrossFireX™ Application Profiles csak fel kell telepíteni és optimalizál vagy valamit állítani is kell vagy lehet rajta...?
-
Hofeher
aktív tag
csak épp a nyelvi fájlok nincsenek még kész?
pedig avval lenne teljes vajon meddig kell rá várniAsus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
András83
csendes tag
húha... akár 3%, akár 6%, akár 4%, akár akár
ez a kedvencem, mindig az alaplapom jut róla eszembe ami meg: up to 85% more energy efficent
-
FRENK1988
veterán
feltolom már én is mert a Win7 alatt csak 6.0 kaptam az 5850re
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
LackoMester
addikt
Jó is, este felpakoljuk.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Sicilian
addikt
Lassan nekem is kéne frissíteni az 1 éves drivereket
Bár így is jól fut minden...nothing is true everything is permitted..
-
atti_2010
nagyúr
Erről a 3D-ről nagy a hallgatás, pedig az Nvidia annak idején hatalmas csinnadrattát csinált belőle,talán követni kéne tisztelt AMD.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
mephi666
nagyúr
her(t)z-ből szerintem 120, a pick-et nem tudom, azt inkább megenném
biztos fárasztó egy idő után... talán bacsis írta, hogy ő próbálgatta az nvidia megoldását anno és fárasztó volt... igaz, az más elven is ment, ha nem tévedek... ilyen 2színű szemüveget próbáltam én is, de nem szerettem...
pedig 100%-osan jók a szemeim... 10-20perc után levettem és úgy éreztem magam, mintha hirtelen megittam volna fél liter töményet... totál képzavar... kellett utána kis idő, hogy normálisan lássam a valóságot...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atti_2010
nagyúr
Abu85 erről a 3D-ről valami bővebbet nem lehet tudni, szó volt a Bit Cauldron-os megoldásról is aminek a honlapján azt írja hogy jobb mint az Nvidia megoldása(én is ezt írnám), valami bővebb infót ha tudnál, karácsonyra szeretném megdobni a fiamat egy 3D monitorral de nem igen szeretnék Nvidiára váltani.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Na de mi előnye van a profil cserének? Gyorsabb, szebb, jobb lesz tőle a játék, vagy csak egyszerűen tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés?
(#25) atti_2010: vigyázz, hogy a monitor ne legyen nehezebb 5kg-nál, különben a fiad nagyon meg fogja magát ütni, amikor eltalálod vele
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
lehet, hogy pont ez a cél: úgy megdobja a monitorral, hogy utána a fél univerzumot 3d-ben látja maga körül... mintha planetáriumban lenne
hogy on is legyek: engem is érdekelne, hogy az ati megoldása miért forradalmi... meg miért olyan nagyonjó
(vagy csak a marketingesek dolgoztak nagyon itt is?)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Vico87
tag
Szerintem kb ugyanazt tudja, mint az NV-féle 3D Vision, annyi plusszal, hogy egy kártyával lehet 3db monitort hajtani 3D-ben (Eyefinity+3D), amit NV oldalon csak két kártyával lehet (és úgy reklámozzák, mint a Fermi egyik új feature-je). Persze azt kell mondani, hogy ez forradalmi, mert ha ráírják 20centis betűkkel a dobozra a "Revolutionary" szót, akkor a nép azt veszi. Mondjuk az ATI számára tényleg forradalmi, mert eddig 3D-ben nem utaztak, és most végre alkottak valamit.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy Eyefinity+3D esetén milyen gyorsak a játékok, tippre azt mondanám, hogy élvezhetetlenül diavetítés.
-
atti_2010
nagyúr
Ha nem vetted volna észre ez nem a lengyel piac, de annak se sok értelme van hogy egyesek megvesznek méregdrága Intel procikat és aztán ki-be csomagolnak vele, vagy filmet alakítanak át, de mindenki saját maga dönti el mire költi a pénzét (amúgy 2 éve combcsont törésem volt, protézist kell beültetni amire meg 1 évet kell várni, ezért nem sokat nyüzsöghetek. A fiammal számítógépezünk, 3D moziba járunk, ami nagyon megtetszett neki, ezért szeretnek egy használható 3D-t, SZÓLJON AKI MEGIRIGYELTE TŐLEM).
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Mr.Csizmás #3 üzenetére
miden ok vele? érdemes feltenni? csak mert nekem is 4830-om van.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
bozont
veterán
Alakul a dolog, ez a profil frissítéses dolog tetszik, a 3D meg nem érint annyira. Biztos jó dolog, de egy darabig úgy sem lesz megfelelő megjelenítőm hozzá.
Most a 10.2 hotfixet használom megelégedéssel, de lehet kipróbálom majd a 10.3a drivert is.Amúgy az AMD féle South Bridge drivert érdemes feltelepíteni, vagy jobb az amit a Win7 használ?
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Ha hazaérek már repül is felfele.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Épp itt volt már az ideje, a 3d-nek. Nem is értem, hogy miért vártak eddig?
Hacsak nem 2 éve írják már ezt a drivert.
-
Ottoka
őstag
A ccc 10.2-es benne? Vagy csak a magyar?
Mezőhegyes
-
válasz
FRENK1988 #18 üzenetére
Hát akkor dobd ki az ablakon a kártyát, mert 4670-re kaptam 6.8-at.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cathulhu
addikt
Foleg ugy hogy a 9.11 ota kb 10%-ot esett minden
Amugy BC2 brutalis HD5xxx loading idejevel kezdhetnenek valamit. En se akartam elhinni, de a visszajelzesek alapjan csak ezen ilyen szornyu...tok jo rush modba ugy belepni, hogy mar rogton a masodik fazisban talalja magat az ember, addig a kis forgo izet bamulja a kepernyo aljan....
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Enton
addikt
Valahogy sejtettem, hogy nem a user volt szem előtt, mikor ezen lépést megtették.
De úgy kell nekik. Aki nagyon akar az ugyis tud rá tenni ilyet is-olyat is."mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Devid_81
veterán
Nah kíváncsi leszek a valós gyorsulásokra
https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Robi BALBOA
őstag
Dirt2 pl nekem rengeteget gyorsult, 1920*1080 minden max 8xAA, 9.12/10.2-vel 45-65fps, a 10.3a-val 80-110fps!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot és Procit Keresek!/
-
atti_2010
nagyúr
Most remélem nem jönnek az Nvidiások (mint DX10.1,DX11) hogy tulajdonképpen minek is a 3D mert nagyon jó vicc lenne, azok után hogy a tavaly simán rávágták az ATI-ra hogy még 3D-t se tudnak csinálni.
(#46) belanet Nem tűnt fel hogy a régi és a mostani között van nemi különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
veterán
válasz
Robi BALBOA #45 üzenetére
Huhh, az igen komoly!
https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A WHQL aláírással rendelkező meghajtó rengeteg meglepetést tartogat.
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest