Hirdetés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
butyek
senior tag
Vagy 5 percig gondolkodtam, és semmilyen ötletem nincs, ami újdonságként hatna a hardverek közt. Esetleg továbbfejlesztenek vmit. Mondjuk nem véletlenül nem vagyok fejlesztő

-
blade zte
őstag
Hát biztos azt teszi, ha már hardverszakértöket is keres az ilyen tevékenységekhez.
Najó nem hibáztatlak itt ezt nem írták[link])Telefon, konzol, win market melett meg mér ülne a babérjain, amikor a winmarketet az emberek pofájába tolják, a steamet meg keresheted neten.És sok a 10 éves ám aki játszik, ök pedig nem tudnak sok weboldalt. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
akkor, ha valaki túszul ejti newellt és ad nekik egy határidőt. aztán mikor az is lejár, elkezdi darabokban álá dlc elküldeni nekik a főnököt, h végre képesek legyenek komolyan venni valami dátumot.
-
Integra
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hamarabb int az ep3..
sőt állítólag már csak hl3 lesz -
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És hová tűnt Damon Hill

-
WonderCSabo
félisten
És mikor jön a HL3?
-
eXodus
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem is értem h miért nem csinál senki ilyen oprendszert. (linux alapú, lebutított gui, app.store-ral, de azért winowsra még hasonlítson)
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
azt nem tudom

az viszont zavar, hogy a cím kijelenti, hogy "Hardvergyártásba fog a Valve", kattintás után pedig néhány homályos spekuláción kívül az égvilágon semmi konkrétumot nem találok a cikkben.
tiszta itcafé... -
törölt tag
a cikk címének megint semmi köze a valósághoz sajnos...
-
törölt tag
ez annyira tipikusan a valve megszellőztette, h majd megszellőztet valamit... fogadjunk, nemsokára megad egy időpontot, h mikor fogja elnapolni, azt h mikor nem jelenti be a bejelentést.
-
Integra
titán
ennyi. mindenki ezt a modellt túrja, gyúrja, hajkurássza most. csak a valve elsőnek a szolgáltatást hozta létre, most építi meg hozzá a fizikai környezetet is. és noha newell aszongya, hogy szabad világ, azért mégiscsak az ő rendszere is egy saját lesz. meglátjuk, hogy mennyire is lesz majd zárt, illetvenyitott.
-
Integra
titán
na, hajrá valve, kíváncsi vagyok, szeretjük az újdonságokat a jót és a hasznosat

-
mistixx
tag
Bennfentes információk alapján új kontrollert dobnak piacra a Half-Life 3 megjelenésével egy időben.

-
Normi™
őstag
Nem lenne rossz,bár még nem sejteni milyen hardvert készülnek gyártani,de egy új gyártó mindig jól jön nekünk felhasználóknak,erősödhet az árverseny.
Borzasztóan kíváncsivá tettek mire készülnek,főleg Half Life rajongóként. 
-
Alborosie
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ja kérem! Ez a világ legobjektívabb indoklása lenne.

-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ilyesmire akartam utalni. Meg akarjak epiteni a sajat kis okoszisztemajukat (ami mar joreszt mukodik -- Steam).
-
Vajon miert nem tetszett Gaben-nek a W8?

-
Specter
tag
Sose szerettem a Valve-t. Ezután sem fogom. Nem hiszem,hogy valami forradalmit alkotnának. Kár belekezdeniük -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Najó nem hibáztatlak itt ezt nem írták

Borzasztóan kíváncsivá tettek mire készülnek,főleg Half Life rajongóként.