Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
yericho800 #19 üzenetére
NAS.
-
DjFlanker
aktív tag
Tetszetős, kéne.
-
-
PROTRON
addikt
De gazából ki is szeretheted belőle ha téged zavar aztán azon alkatrészedre tekered rá amire gondolod.
Engem inkább az zavar hogy tele a net előlapi USB-C portokkal, viszont ezen gépházon nem alakítottak ki helyet ahova alapjáraton rögzíteni lehet. Értem én hogy a beszerzési áron +1k huf költség miatt nem fért rá maga a port, de legalább tegyék lehetővé hogy felszerelhessek sajátot moddolás nélkül.
Szerintem manapság eléggé elterjedtek már a "C" csatolós eszközök, hogy ne kelljen mindig a gépház hátuljához mászni. Nekem is van ilyen pendriveom, ne kelljen már emiatt moddolni sem pedig extra átalakítókat/kábeleket hordoznom magammal.
-
-
Huntszy
tag
Egyébként ez pont gamereknél lehet pont nem igaz. Tele a net 5.25-be pattintható panelekkel, ledes csili vili tekerentyűs cooler vezérlőtől kezdve lcd-s kijelzőig minden van.
Szerk: nem állítom, hogy mainstream lenne mert réteg igény még ezek a külső panelek is, de attól még igény van rájuk néhol -
Predatorr
őstag
A „hangszigetelés” ordas kamu. Zajcsökketett, legföljebb. Volt pár minőségi, zajcsökkentett házam, végül inkább vettem egy olcsó, jól szellőző kuckót. A legcsöndesebb amúgy a nem „hangszigetelt” HAF-932 volt.
-
thomeef
őstag
Nem gaming kuckónak tökéletes, vagy esetleg valami low consunption gaming rendszernek. Ha a 70 eurós ár vissza fog köszönni a szerelési minőségben és anyaghasználatban akkor simán jó vétel lesz. De az tény hogy a 5,25" ODD már nem sok mindenkinek kell. Külső olvasók és SSD-k világában már gyanítom nem is sokáig lesz elérhető.
-
Huntszy
tag
Hát szerintem amíg más dolognak a rovására nem megy addig bőven elfér. A plusz opciók mindig üdvözülendőek részemről még ha személy szerint nem is fontos számomra. Lesz akinek biztos, ahogy előttem szoló ezt bizonyítja is
-
Samott
addikt
Nekem peldaul kell, mert a QuietDrive csak olyanban fer el.
-
hpeti2
aktív tag
Szinte már a 3.5 hely sem jó semmire. De komolyan minek raknak még 5.25-öst? PC-be te jó ég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A minimalista újonc egy már piacon lévő modell picit felhízlalt és továbbfejlesztett variánsaként érkezett.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Politika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Acer Aspire E15 - Intel N2840 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest