Hirdetés
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnicksFan
csendes tag
Szerintetek ahhoz hogy kipróbáljam jó lehet ez a kontroller, valószínűleg felismerné és kezelné a tévé?
https://euronics.hu/termekek/esperanza-eg102-usb-kontroller/p/233479 -
Chaser
legenda
-
-
ttamas
tag
válasz
rottenbull #12 üzenetére
Igen.
Itthon 100 euro, de 6 hónapra, és ezért rtx beállításokkal 2k felbontasban is mehet a játék.
A sima csak fullhd, de rtx itt is van, 50 euro a 6 hónap.Szerintem amúgy siman megéri a mai VGA árak mellett.
-
rottenbull
senior tag
Ez a 100 dodos havidij picit santit, nem?
-
KnicksFan
csendes tag
Milyen kontroller jó ehhez? Nem értek hozzá, bocs.
-
Chaser
legenda
igen, és a 180e ft-os konzol az 180e ft ( : ez meg így free, nem kell hozzá semmi a tv-n kívül ami eleve lenne is
és ha jól rémlik egér+billzet default, ami meg sokaknak fontos és amiatt kukázzák egy konzol megvásárlását - most az hogy van kb 20 game aminél elérhető az egér+bill az konvergál a zerohoz kategória -
notebookon anno próbáltam, koca gamernek nem rossz ez
inkább a tartalom volt baj, mert ugye meg kell legyen a játék vmelyik storeban, de támogatnia is kell a gfn-nek pluszban
és rémlik is valami galiba, több fiókot pl nem tudtam "bevinni", és pl hiába van gp előfizetése valakinek, azokkal a játékokkal gfn-en nem tud játszani - vagy más egyéb előfizetéssel sem -
hdr és atmos passzszerk:
megnézem majd amint elérhető lesz, szerencsére az én tv-m esélyesen enni fogjaKnicksFan
gondolom bármilyen bt-s, de lehet usb-set is lekezel a rendszer
egér+billzetet is megnézem majd -
törölt tag
Ez annyit se produkál, mint egy 180 ezres konzol. Vagy, direkt összehasonlításban, mint egy 80 ezres Shield TV. De valami legalább elkezdődött. Meg hát a szokásos előny, hogy ha több tévé is van otthon/hétvégi házban/bárhol, akkor egy szolgáltatással le lehet fedni őket ha elég jó a hozzáférés.
HDR támogatás, Atmos van ezen keresztül?
-
Chaser
legenda
sejtettem ( : csak ahhoz kell pc, kell egy combos vga, ami normál helyzetben is kisebb vagyon lenne, így meg nagyobb vagyon
no ennek az a lényege, hogy ne kelljen pc, cserébe nyilván nem produkál annyit mint egy 0,5-1m ft-os gép...de mondjuk nem is fűt ha kell ha nem alapon meg nem tekeri a villanyórát sem, cserébe nem 4k húwááááó meg 100+ fps..na bumm -
GreatL
őstag
Legfeljebb 1080p a C1-en... kösz nem. Akkor inkább helyben kiszámoltatom a számítógéppel.
-
Akkor ezek szerint az "őskövület" CX tulajok nem örülhetnek így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Még a héten elérhető lesz az egyelőre béta állapotban lévő alkalmazás néhány idei modellre.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux haladóknak
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest