Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Japános és zombis lett az új AMD Software
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
Kicsit valaki feszegette, de legalább le let tesztelve mennyire bírja stapát!
-
bnss
veterán
Ezek a képek igazából engem sem győznének meg, hogy meg kell vennem ezt az SDD-t.
tome.jr: arra várhatsz a jelenlegi gazdasági helyzet mellett. (Szvsz nem filmek, zenék tárolására találták ki, arra bőven jó a mezei HDD.)
Chaser: kopogtass a gyártónál, ha sikerül meghatnod őket, jövök egy rekesz jó sörrel.
-
tome.jr
addikt
Ja én is gondolkodtam ilyen megoldáson, de végül sok értelmét nem láttam. Iszonyat drága még a kis méretű is, ráadásul rohamosan fejlődik a technológia, az árak zuhanni fognak és egy mostani 30-40k körüli 32/64 Gb-os vátozat egy év múlva eladhatatlan lesz. Meg csak az op. rendszernek ssd szerintem fölösleges, akkor már minden legyen ssd-n.
-
tome.jr
addikt
Majd ha 500 gb-os ssd-k lesznek 30k körül akkor benevezek egyre, de az sajnos nem holnap lesz.
-
Cclone
csendes tag
Remélem az egyre nagyobb, és gyorsabb SSDk hamarosan letolják a "kistesók" árát elfogadhatóbbra! Szívesen beneveznék én is már egyre. Csak hát az árak
-
Chaser
legenda
Csak az a gari nem mind1 még mellé, 2 évvel adják őket jobb esetben, vajh' mért nem mernek erre is 3/5/10 évet adni, mint a RAM-okra? Egy mozgóalkatrészes vinyóra is 3 évet adnak, sőt, egyes modellekre 5-öt, 5év alatti garral SSD-t nem fogok venni, csak ha kiba' olcsó
szerk: #22 Feruendios: Nem mondták még, hogy idealista vagy?
-
Feruendios
tag
Maximum 5 év és teljesen átveszi a helyét a Merevlemeznek és a legjobb, hogy a gyártóknak sem kell új rendszereket fejleszteni mert ahogy viszik le a csíkszélességet a memóriánál a procinál meg mindenhol úgy ennél is letudják szorítani.
-
P00By
nagyúr
Érdekes képek...
Lassan érik ez az sdd dolog(nekem) -
bnss
veterán
Nem teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki? Úgysem látszik, legalábbis én valamennyire rendet kedvelő vagyok, biztosan meg lenne a helye a meghajtó keretben.
---
Talán év vége felé érdemes lesz elgondolkozni egy kisebb méretű SSD beszerzésén - a rendszer nekem elférne egy szerény 30GB tárkapacitással bíró egyeden. Ezek a sebességek nagyon szépen mutatnak, csak nem mindegy - az én pénztárcámnak legalábbis -, hogy mennyire fog vastagon az a bizonyos ceruza, amellyel az árazást végzik.
szerk.: OCZ Core Series V2 30GB ~33k, újonnan, garanciával.
- Sequential Access - Read Up to 170 MB/s
- Sequential Access - Write Up to 98 MB/s -
spln
tag
SSD-nél hogyan függ össze a méret és a sebesség?
arra tippelnék, hogy a kisebb a gyorsabb, de biztos van aki tudja -
twollah
nagyúr
Szegeny SSDnek megtapostak a tetejet?
-
einstein
senior tag
Jól látom, hogy a képen látható cucc nemcsak koszos, de még kopott is?
-
Tomate
veterán
Valaki ráturházott?
Ne, hogy már ragasztópisztollyal rögzítsék
Az első képen meg valaki feltépte a matricát?
-
MBazsee
tag
Most már egyre jobban piszkálja a csőröm, hogy be kell szereznem egy ilyen cuccot...
Még az ára sajnos nem felhasználóbarát, de törekednek rá.Egy kérdés: mi az a zöldes trutyi a második képen? Azzal fogatták bele a házba a nyákot, meg gondolom az akadályozza meg, hogy a házhoz érjen?
-
Chrys_
addikt
Mekkora házilag barkácsolt cucc ez
-
robyeger
addikt
[Alternate SSD shop]
Az árkülönbségek ugyan azon tárméreten belül a sebességre utalnak -
Ijk
nagyúr
Végre nem erőltetik tovább azt a hulladék Jmicron vezérlőt.
-
Muton
addikt
valaki egyszer szedje már össze az ocz ssd-ket szériák szerint sebességgel, árral, stb.
tök jó lenn látni, h h viszonyulnak egymáshozén profin megcsinálnám, csak túl lusta vagyok
-
bteebi
veterán
Sebességben már jó, csak az ára is legyen rendben
.
-
waterman_
aktív tag
ez nagyon szép. csak így tovább.
különben miért kell ekkora vastag fémköpeny egy ssd-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Summit szériába tartozó termékek az előzetesek szerint nagyon gyorsak lesznek.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Automata kávégépek
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest