Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az átlag user nem szeret bétatesztelőként dolgozni. Úgysem küld hibabejelentést, csak annyit fog mondani, hogy a debian szar. Ami nem igaz, nem kellett volna testinget adni neki stable helyett.
Nekem sem ment hibátlanul nemrég a lenny, pedig szeretném magamról azt hinni, hogy nem vagyok tök zöld a debianhoz. Akkor a windowsról éppen áttérő mekkorát fog szívni vele?
-
-
-
-
Igen. De a jelek tovabbra is erosen arra utalnak, hogy a stable helyett a testinggel sokkal jobban jarnal.
A stable nem azert stable, mert a benne levo szoftver maga kulonoskeppen stabil lenne: az olyan, amilyennek az upstream (a program iroi) megcsinaltak. Azert stable, mert:
1. Maguk a csomagok ezerszer vegigteszteltek (nincs teljesithetetlen fuggoseg meg hasonlok)
2. Az ebben levo szoftver nem valtozik. Felteszed, bekapcsolod ra az automata frissitest (ami kb szinte csak biztonsagi frissitesekbol fog allni) es elfelejted, nem kell attol tartani, hogy pl. vmibol ujabb verziojott ki, uj konfiguracioval, maskepp mukodik, akarmi.
Ebbol desktopnal a 2. egeszen konkretan hatrany, nem elony, az 1. pont eseten meg a stable elonye gyakorlatilag elenyeszo: a testing is remekul mukodik, mert ide csak az kerul, ami az unstable-ben mar megallta a helyet.
-
Inv1sus
addikt
Ha most feltelepítem, úgyis frissül magától ugye? Szal ha kijön a full stable, akkor már nekem is az lesz. Ehhez sajna nem nagyon értek, azé kérdezem csak
. -
-
Inv1sus
addikt
Én már nagyon várom. Amint kijön, nyomom is fel laptopra.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lexus, Toyota topik
- Ford topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.