Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az átlag user nem szeret bétatesztelőként dolgozni. Úgysem küld hibabejelentést, csak annyit fog mondani, hogy a debian szar. Ami nem igaz, nem kellett volna testinget adni neki stable helyett.
Nekem sem ment hibátlanul nemrég a lenny, pedig szeretném magamról azt hinni, hogy nem vagyok tök zöld a debianhoz. Akkor a windowsról éppen áttérő mekkorát fog szívni vele?
-
-
-
-
Igen. De a jelek tovabbra is erosen arra utalnak, hogy a stable helyett a testinggel sokkal jobban jarnal.
A stable nem azert stable, mert a benne levo szoftver maga kulonoskeppen stabil lenne: az olyan, amilyennek az upstream (a program iroi) megcsinaltak. Azert stable, mert:
1. Maguk a csomagok ezerszer vegigteszteltek (nincs teljesithetetlen fuggoseg meg hasonlok)
2. Az ebben levo szoftver nem valtozik. Felteszed, bekapcsolod ra az automata frissitest (ami kb szinte csak biztonsagi frissitesekbol fog allni) es elfelejted, nem kell attol tartani, hogy pl. vmibol ujabb verziojott ki, uj konfiguracioval, maskepp mukodik, akarmi.
Ebbol desktopnal a 2. egeszen konkretan hatrany, nem elony, az 1. pont eseten meg a stable elonye gyakorlatilag elenyeszo: a testing is remekul mukodik, mert ide csak az kerul, ami az unstable-ben mar megallta a helyet.
-
Inv1sus
addikt
Ha most feltelepítem, úgyis frissül magától ugye? Szal ha kijön a full stable, akkor már nekem is az lesz. Ehhez sajna nem nagyon értek, azé kérdezem csak
. -
-
Inv1sus
addikt
Én már nagyon várom. Amint kijön, nyomom is fel laptopra.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.