Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
girátor
csendes tag
elromlik hama
-
törölt tag
Találtak valahol elfekvöben egy logi fröccsszerszámot?
-
xmaas
őstag
Hattervilagitas nelkul gagyesz muanyagbol nem lesz biza nagy jovoje de a lenyeg hogy probalkoznak
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
Játékos billentyűzet és hama egy mondatban? Bár fogalmazhatnék úgy is, hogy "Használható dolog és hama egy mondatban?" Kizárt...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Szkita5
csendes tag
Ez nem anti-ghosting...:/
Az anti-ghosting ma ott kezdődik, hogy bármely 6 gombot érzékel egy időben (6 key rollover)
A 2000 forintos Genius billentyűzetem is érzékel 6 gombot egy időben, BIZONYOS KOMBINÁCIÓKNÁL, de a W+D+E itt se megy. Marketing bullshit, 20.000 forint alatt nem kapni anti-ghostingos billentyűzetet, ez a hama meg egy rakat kaki, csak kicseréltek pár gombot kékre és már "GÉMER"If you think that fuck is funny, fuck yourself and take the money.
-
banhammer
veterán
Szep, de draga.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
csibe1
addikt
Dizájn center,de minek.Nekem már amiatt nem tetszik,hogy a kurzornyilaktól távolabb vannak a gombok,nem egyből felettük.A space-t meg nem tudom miért kellett annyira szélesre; a mellette lévőket meg keskenyebbre venni,amikor elfértek volna bőven.A kék ledek azok meg aztán kellettek,mindenáron.
Ezért még 10 Ft-ot se adnék." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Ghard
őstag
Ránézésre valami 3-4 ezer forintra gondoltam,aztán elolvastam a cikk végét.
-
nyunyu
félisten
Ez egyjátékos módban a szükséges minimum, jobbra előre haladva (W-t és D-t nyomva) ez E gombot már nem érzékelte
Ez akarhogyan szamolom, csak 2KRO.
Raadasul a jatek kozben gyakran hasznalt gombok blokkoljak egymast, igy erosen neveddmeg kategoria.Pl. MS Ergo4000 is csak 2KRO, de ott siman megy egyszerre a W+E+kornyezo tetszoleges gomb, K+L+NumLockot blokkoljak, W+E+K meg eleg ritkan nyomando egyszerre
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
senior tag
Meg ez a wsda szinezési mánia. Én pl. Egész más kombinációt használok. Arról nem beszélve, hogy sötétben is odatalál a kezem.
-
csibe1
addikt
válasz WolfheartGR #12 üzenetére
Nincs is olyan vészes árban.Inkább ezt a kettő közül,bár a kiosztása ennek se jön be igazán.
Itt azt írják,
hogy az X4-es "26 billentyű egyidejű leütését is képes kezelni", és "egyénileg beállítható háttérvilágítást használhat".
Köszi a tippet,eltöprengek rajta.Jó lett az avatarod.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
csibe1
addikt
válasz WolfheartGR #14 üzenetére
Az egyik billentyűzetem most is angol,egy idő után fel se tűnik.
akad pár helyen,valahol készleten is van.
Az Entert azt azért elég rendesen eltolták rajta; általában arra teszem a használat,ki-beszállás funkciót.Honnan-miből van a farkas? Game of Thrones?
-
csibe1
addikt
válasz WolfheartGR #16 üzenetére
Ismerem az oldalt.
Mostanában inkább nem megyek fel rá,mert legutóbb vagy fél napot lógtam fent;
mire körülnéztem este lett.Találtam egy i-rocks K10-est,ezen van rendes Enter.
[ Szerkesztve ]
-
kohai
tag
-
_Smooth
senior tag
PlayIT-en a BestByte standján ez volt rákötve az egyik gépükre. Nekem ott élőben elég szimpatikus volt és baromira nem problémázott még 4-5 gomb egyidejű lenyomásával sem.
Korábban volt egy 10k-s Geniusom (egy kedves fórumtárs sózta rám 8ért - valszeg tudhatott valamit). Na ez a fantasztikus selejt 2 gombot se nagyon szeretett egyszerre, nemhogy 3at. Durván 1 hónap használat/szenvedés/idegeskedés után falhoz vágtam, de előtte a biztonság kedvéért a térdemen is "megpihentettem". Akkora egy szeméthalmot még életemben nem láttam (és ez az egerükre is igaz volt).
A billt akkor egy PS2-es DeLUX "márkájú" basic csodára cseréltem, ami már lassan 8éve hibátlanul üzemel. A Genius sem az autós, sem az FPS játékokkal nem bírkózott meg. Ez meg a maga 990Ft-os vételáráért lenyűgözően teljesít (ennyit a gamer billekről)Amúgy nekem ennek az uRage csodának csak a dizájnja nem jött be. De biztos akad, akinek ez a kék ledes, neonos, vízhűtéses, pörgő-forgó, zenélő masinájához tökéletesen passzol
A sarat már ránézésre is jobban állná, mint az a nyomorult hulladék. Nem igazán tudtam meghajlítani vagy tekergetni.# I got bored one day and put everything on a bagel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest