Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter9228
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
a tapadókorongos megoldást sosem értettem
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
FZsolt15
aktív tag
A billentyűzet egész jól néz ki.
-
BenHans
addikt
Nem azt mondtam hogy jó volt hanem hogy használtam.
De hát eszerint te is tudod hogy milyen igazi hardcore gamernek lenni. Én [ennek] egy régebbi kiadását vettem a tesco-ban 800ért, és azzal nyomtam végig a ModernWarfareII-t...((Egy alacsony költségvetésű diáknak ez jutott, na.))
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Rypejakten
addikt
laikusként: 4k-ért mennyire jó/rossz vétel a Lethality bill? van más, ami ilyen áron hasonló tudást nyújt?
-
CoDWaW07
őstag
Az Lethality jónak tűnik, következő bill gyanús Szerintetek ilyen árban van ennél jobb? Esetleg uRage Exodus ?
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
szab.tam
nagyúr
lehetnek olyan helyek, ahol nem lehet felfogatni.
az más kérdés, hogy mennyire tapadnak.én mást nem értek.
kormányban a vibramotort.
jellemzően azok veszik meg, akiknek előtte mindenféle visszacsatolás nélküli kormányuk volt.
mint ahogy én is. még jó, hogy a régit az új érkezése előtt nem adtam el.
borzalmas volt. a vibra csak arra jó, hogy zsibbasztja a csuklót, könyököt. és 5 perc játék után kikapcsolja az ember.ha valaki spórolni akar, akor vegye meg a legolcsóbbat használtan 3k-ért, vagy költsön rá min. 20-30k-t.
10 körüli kormányt venni szerintem rossz döntés.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
danikollar
őstag
Ez a kormány elég gyenge eresztés.
-
őstag
Én is haonlóakat tapasztaltam.
A végeredmény az lett,hogy egy Genius Speed Wheel 5-öt vettem 2500-ért aprón,ezt legalább nem csak a tapadókorongok tartják ott az asztalon. Viszont ha az ember tényleg jó kormányt akar,akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni,és G25 vagy G27-et venni. -
szab.tam
nagyúr
aha.
idáig sosem jöttem rá magamtól, mi a tököm ez a 2 fül.
ha nem mondod, tényleg hülyén halok meg...na, hát ez az, ami nekem tuti nem kéne. igaz, ezt úgy mondom, hogy nem próbáltam még.
nagyobb fékezésnél nem mozog a kormány az ember ölében?
és ha ennél bekapcsol a vibramotor, akkor hirtelen nő egy botváltó is?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sketchifun
senior tag
Nem sok értelme van ennek az occsó kormánynak.
Ugyan azt tudja, mint a hasonlóan olcsó társai.Engem az érdekelne végre, ha valaki gyártana a megfizethető kategóriában 900 fokos kormányt. Euro Truck Simulatort el bohockódnám vele.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
szab.tam
nagyúr
(#18) sketchifun
én is megvettem egy truck simet.
a german-t.
és rohadtul nem tudom rá beállítani a g25-öt.
nem megy a váltás. csak automatán.és a richard burns rally-n sem bírom beállítani. ott megy össze + vissza, előre + hátra...
pedig csak autós versenyeket tolok, nem ma kezdtem.
(és ismerem az inverz visszacsatolás problémát is, mielőtt megkéreznéd.)****
viszont lehet, hogy ezzel a higfossal szépen mennének.
nincs kizárva.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
MaUser
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest