Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerdave
csendes tag
Sziasztok,
beruháztunk egy ilyen egér-bill kombóra, kifejezetten meggyőző, de sajnos egy LG 42LF652V tv-hez párosítva az egér kifogástalanul használható, míg a billentyűzeten csak a nyilak és a számbillentyűk működnek. Egy 39LA620S-el viszont minden tökéletes. Van valakinek ilyesmivel tapasztalata?
Sajnos pont az LF652V-hez lett véve a készülék.Köszönöm
-
Fleed
aktív tag
Megnéznétek kérlek, hogy mekkora távolságot bír a bill+egér? Köszönöm előre is. szerk. : 6 métert kéne bírnia
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz
Black-core #22 üzenetére
qwertz plusz magyar ékezetes betűkkel.
-
F e Z o
veterán
válasz
Black-core #20 üzenetére
Sima ceuzaelem.
-
Dimond G
senior tag
Én tegnap vettem egy ilyen cuccost!
Nagyon bejön!!!!
Kompakt, halk, kényelmes és az elemek feltölthetők....ráadást 4590 ft-ért vettem! -
törölt tag
Üdv.
Valaki tud véleményt mondani eme csodás termékről?Pár napja érkezett meg de a billentyűzet gyak. használhatatlan.Szokszor nem érzékeli a leütést.Másfél méterre van a vevőtől.
Az egér valamivel közelebb azzal nincs gond.Tp-link wifi megy szintén 2.4 ghz-en ,nem tudom ez zavarhatja -e,majd letesztelem,bár számomra elég furcsa lenne ha ez gond lenne.
Szóval help!!
Mit tehetek az ügy érdekében mielőtt garanciáznám? -
dfdfdf
őstag
Számomra ez a rapoo nem jó mert tuti elhagynám az egeret, így se találom sosem a motion kontrollert
F_Zolee
Én 8500ért vettem akcióban az euronicsban a logi k400at. A logival megy az lg-m rendesen. Lehet még mindig van akció meg kell kérdezni egy eladót mert nem volt kiírva de erre mondta nekem az egyik hogy ad rá[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Csecse kis billentyűzet, egér kombó.
-
zdanee
őstag
válasz
kill_bill1 #9 üzenetére
Milyen tablet? Ha 8"-os, én ezt ajánlom: [link]
-
zdanee
őstag
Szimpi, ideális szerver-rack billentyűzet ezzel a mérettel!
-
kill_bill1
tag
Ilyet bluetooth-osban nem tud valaki? Win8.1-es tablethez kellene. Ez is jó lenne, de nem akarmom lefoglalni az egy szem USB bemenetet. Használat közben töltőn lehetne a tablet.
-
ALBY
senior tag
Nem rossz, és az ára sem elszállt.
Kár hogy úgy össze van nyomorgatva. Hurcolászni biztos jó, de otthonra pár centiért (de minek) nagyot nyekken a használhatóság.
HTPC (vagy akár tv mellé) pont a kurzorokat nyomorítják meg mindig amit kb legtöbbet használna az ember.
Meg a multimédia gombokat, plusz az Fn bénázás....
A numpad-ot be lehet áldozni a méret miatt, döntés kérdése.
De mikor belerondítanak a kurzorokba meg a felettük lévő hatos gombcsoportba, onnantól részemről felejthető a termék (ez úgy általában minden billentyűzetre).Vezeték nélküli HTPC mellé szánt billentyűkből mindig is hiányoltam a háttérvilágítást, tudom az aksik miatt van az egész, nem lehet leddel is szivatni szegényeket, de azért jól jönne. De legalább a fluoreszkáló gombfelirat, az is kitart egy darabig.
-
F_Zolee
veterán
Már csak az a kérdés, hogy smart tv-vel működne-e, mert akkor egész jó vétel lenne.
-
draco31
veterán
A fehér-pink eléggé Hello Kitty beütésű nekem.
Egyből az jutott az eszembe róla.
Tapasztalatokra én is kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz
Kicsiguszti #1 üzenetére
ennyi pénzért én lehet bevállalom. Egyébként a honlapon van egységes fekete színű változat is feltüntetve
-
Kicsiguszti
tag
Első ránézésre tetszik (kár, hogy nincs egyszínű fekete), de aki vesz ilyet, az ossza már meg a tapasztalatait. Milyen rajta gépelni, mekkora a hatótávja, milyen minőségű az anyaghasználat és az összeszerelés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kompakt mérete mellett cseppállóságával, kedvező árával és egyéb képességeivel villant a beviteli eszközök párosa.