Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
imádom a kupakos pendriveokat
-
okiteki
tag
PATRIOT 16GB Stellar 8500 ft
PATRIOT 32GB Stellar 13500 ft
PATRIOT 64GB Stellar 21000 ftÉn 64 gb stellart vettem és több ismerőm is vett azóta mert nagyon kapós!
usb 2.0 an 18 ir es 30 olvas
usb 3.0 an 45-55 ir és 150 olvas !!Teszteltem több gépen OTG képes telefonnal, tablettal teszteltük.
Ez a hama gáz nagyon lassu..... így használhatatlan.
-
kromatika
veterán
sajnos ennyiért ez felejtős.
-
kakuk.tamas
addikt
Inkább csináljanak olyan kabátokat a telefonokhoz (mint pl az iPhonehoz van), amiben magában a kabátban van a plusz memória, meg egy kisebb akksi...
[ Szerkesztve ]
-
Nekem ez a kedvencem.
-
Kobaljov
senior tag
A CES-en a Corsair is mutatott be hasonlót amit már teszteltek is, csak USB 2.0-es ami telefonoknál kevésbé probléma mert 1-2 kivétellel (pl. az új Note) USB 2.0-sok azok is, viszont az írási sebessége elég lassú volt, ami asztali használatnál már riasztóbb lehet. Talán érdemes megvárni belőle a következő generációt. (Ugyanők egyébként csináltak vezeték nélküli pendrive-ot is, csak annál meg ha csatlakoztatva van akkor más irányú netkapcsolatot nem lehet létrehozni illetve streames képességei sem voltak túl fényesek.
-
Jó hír viszont, hogy most már két kupakot is el lehet hagyni...
-
Narxis
nagyúr
Tablethez jó lesz ez, veszek kettőt is. Az OTG kábellel az a baj, hogy nekem csak Sandisk Cruzer Blade-el működött jól mert az kicsi volt és pontosan belepasszolt. Ha beletettem egy Kingston Data Travelert a nagyobb súly miatt máris meghajolt a kábel és valahogy nagyon lazán állt benne ami miatt minden mozdulatnál érintkezési problémák voltak.
Az OTG kábelem 800Ft volt, asszem valamilyen Concorde, kétlem, hogy az itt tárgyalt 500Ft-os jobb minőségű lenne. Ha az írási sebesség a fontos akkor kifejezetten arra a célra veszek egyet.
-
tbalazs14
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
főleg, hogy otg-t 500Ft-ért kapsz. és akkor ott az az előny, hogy bármilyen pendrive-val működik
-
Steve1207
veterán
OTG-nek azért nem jók ezek, túl nagyok, rossz véletlen mozdulat és bánja a teló. Talán a CES-en mutattak micro vagy pico (nem tudom minek nevezik) OTG drive-ot, alig állt ki a telóból. Telefonhoz max az használható kényelmesen.
Mint megoldás amúgy tetszetős, de semmi több. Esetleg, ha sima usb csati, microsd kártya méretű bütyük és úgy a másik csati, praktikusabb lenne.
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
És minden pc-n tudsz microsd kártyát rutinból olvasni, ugye?
-
Fritz Teufel
addikt
Csak azért, mert nem kell hozzá kábel, elég szépre sikeredett az ára. Ebből az árból kijön egy 64GB-os hagyományos hasonló írás/olvasási sebességgel és még talán egy kábelre is futja.
Egyébként meg 64GB-os microSD-t használok, és az nem lóg, nem akad el.
[ Szerkesztve ]
-
na ez HAMAr fog törni... maradok a kábelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Telefonokhoz és tabletekhez is közvetlenül csatlakoztatható a gyártó legújabb, apró adattára.
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...