Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Egy "hobbiszkennelőnek" mint én, ez pont jó lenne. Csak kicsit legyen olcsóbb.
-
_Smooth
senior tag
A video alapján (számomra elég meggyőző) elég sok különbség lesz. Bárhova húzod, összeállítja - nem kell vadászni, méricskélni, vízmértékezni, hogy az eredmény használható legyen, ráadásul kapásból Wordbe/Excelbe/PhotoShopba húzza.
Ugyanannyiba kerül, mint az LSM-100... már csak a megbízhatósága lehet kérdéses (de ennyi pénzért még az alja gyártónak titulált márkák se dobnak ki vackot). Amazonon €89,00, szóval nem is értem a problémázókat... 18-20k-ért még a németek is innen fogják rendelni... inkább az a kérdés, mikor eszmélnek rá a magyar kereskedők és emelik meg az árát -
eszterencs
HÁZIGAZDA
Update: már kapható a Hama scenegér.
-
-
ronroli
tag
ezt igen:
http://pcworld.hu/hardver/media-tech-scanline-mt4090.html
Az ár hasonló (18-25k), nem tud A3-t, de bőven elég mobil eszköznek.
Nem gagyibb, mint a hama, vagyis ez is a legalja.A video alapján nem rossz dolog, de nem ennyiért. A - szokásos - minőség más tészta.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
No, van már valakinek ezzel szkennelt képe?
-
Sir Psycho
aktív tag
~1 hete kapható jópár boltban.
-
putti
aktív tag
válasz
matyi012345 #2 üzenetére
+1
Ezt egy nagyon jó ötletnek/dolognak tartom. Irodába, szuper lehet és gyors megoldás is. Nekem nagyon tetszik ez az elképzelés.
[ Szerkesztve ]
-
Owl
csendes tag
Én úgy vagyok ezzel, hogy vettem 2 db HAMA M100-as rágcsálót, a mérete miatt tetszett meg. Mindkettő szemétrevaló, az egyik már teljesen megdöglött, a másik "csak" használhatatlan, mivel kidobálja a kurzort a sarokba. Ezt egyébként mindkettő csinálta. Aki olcsó egeret se tud gyártani, az drágát se gyártson! Én többé nem veszek a termékeikből, szemét minőség.
-
sad_Vamp
őstag
mitől jobb/más ez mint az LG scannelős egerentyűje volt? Azt se lehetett errefele venni, pedig kipróbáltam volna. az A3as terület scannelése nagyon jól tud néha jönni. kérdés tényleg működik e.
-
Peaceliker
addikt
Én egy ideje már csak telóval "scannelek ". Lefényképezem és kész is.
-
matyi012345
őstag
Végülis nem rossz. Egyszerű, gyors, és -1 eszköz az asztalon. Majd talán barátiasodik az ára is..
-
FishAir
senior tag
Elkérik az árát. Ennyiért már egy normálisabb lapscannert lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy egér és egy szkenner házasságából született a Hama legújabb érdekessége.