- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen joysticket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Mennnyiiii????!?!!4!négy!?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
hemaka
nagyúr
Hamáért ennyit biztosan nem adnék.
-
freeapro
senior tag
Ez az oldaltöltős hátizsák csak addig vicces amíg véletlenül ki nem pottyan belőle a géped.
-
Kormi76
aktív tag
Ha tud valaki olcsóbb alternatívát egy ilyen zsákra, az érdekelne.
-
Horbal
őstag
Ennyiért van löwepro slingshot 202 AW (ilyen van nekem is).
Szerintem egy Hama-ért ez kicsit sok, nem néz ki rosszul amúgy.Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Beri78
őstag
jól néz ki nagyon, de nem igazán felhasználóbarát szerintem
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Den Hadnagy
senior tag
"kínnál" ?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
P@ly
tag
Szia!
Nekem egy ilyen van:
X-Large Multifunctional DSLR Camera BackpackCsúnya, mint a bűn, de belefér egy notebook meg egy valag dolog, és jóval olcsóbb, mint egy Vanguard. Valahol el kell kezdeni.
Update: Repülőn már utazott, szóval kézipoggyász nagyságú. Ha ez fontos szempont.
Ha pedig csak pár témáért megyek akkor meg ezt használom:
DSLR SLR Digital Sling Camera Case Shoulder Bag BackpackHa gondolod privátban beszélhetünk róla.
[ Szerkesztve ]
-
Asycid
tag
Élmény lehet ennyi pénzért, hogy egy laza mozdulattal levehetik a komplett zsákot az emberről . Nem túl tolvajbiztos. Nekem Lowepro Flipside 400 AW-m van pont ennek megelőzésére. Szerintem biztonságosabb tárolót még nemigen találtak ki fotócucchoz.
-
Kormi76
aktív tag
Thx! Ezek tök jók táskák egész jó áron, ezek fényében a hama tényleg gáz. Ez a rekeszes megoldás nem csak fotózás szempontjából praktikus, sajnálom, hogy átlag táskákban nincs ilyen.
Egyébként mi a buktató az ilyen zsákoknál, amit el lehet rontani? Mi indokolja a néha 2x árkülönbséget?
[ Szerkesztve ]
-
P@ly
tag
Ahogy fi:zi'k is írja az anyagminőség. Loweproval meg Vanguarddal összehasonlítva tényleg gyengébb meg nem annyira designos. De nekem nem ér meg annyi felárat. Kirándulni/külföldön voltam velük. Kibírták.
De ez az én véleményem. Meg én inkább a plusz felárat beleforgatom objektívekbe. Illetve ha majd meglesz minden egyes obim, szűrőm, stb, akkor majd lecserélem valamit jobbra. Addig jó ez.
Ha gondolod megmutathatom, hogy milyen ez a cucc. De azt privátban beszéljük le, mert szétoffoljuk a témát.
Témához is szóljak, szerintem indokolatlanul drága ez a Hama termék. Ennyi pénzért lehet venni Manfrotto, Lowepro és Vanguard táskákat is. Meg ahogy fentebb is írták, az az oldalsó levehető rész... Én rettegnék mikor rántom ki a vázat vagy az objektíveket. Amúgy is rém ügyetlen vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest