Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"A villámgyors SanDisk Extreme Pro pendrive csak és kizárólag 128 GB-os méretben érhető el, vételára pedig tízéves garanciával 53 790 forint"
Túl nagy és túl drága. Feleekkora méretben, legalább feleekkora sebességgel, max. 20 ezerért viszont jó lenne.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Chrys_
addikt
Nekem van egy Sandisk Extreme USB 3.0 64GB pendrive-m, nagyon jó, és szerintem nem túl nagy. Ez sem tűnik rosszabbnak.
A Sandisk cruzer contour-ban lévő mechanika viszont számomra jobbnak tűnik (ebből van egy 16GB-s), bár az helyigényesebb is.
Jó lenne, ha ezeket is kiadnák másodlagos microSD csatival, akár a sebesség rovására is, sokszor jól jönne, ha rá lehetne csatlakoztatni a telefonra. -
bteebi
veterán
Az nagyon jó ár érte . Ha tényleg hozza, amit papíron tudnia kell, és nem is megy tönkre idő előtt, akkor nagyon jó vétel volt. Az Ebay-es pen drive vásárlástól egy kicsit még mindig ódzkodom, pedig nem ördögtől való dolog az se. Ha az eladóról sok a pozitív visszajelzés, akkor nem kell(ene) tartani a minőségi problémáktól.
#3: Méreten tárkapacitást értettem. Nincs semmi gond ennek a pen drive-nak a fizikai kiterjedésével. Igazából az a lényeg, hogy ne legyen olyan tömzsi, mint mondjuk a Kingston DataTraveler Ultimate:
Tehát férjen oda mellé-alá-fölé egy másik, normál kiterjedésű pen drive is. A kisméretű pen drive-ok amúgy szerintem még rosszabbak, mert nehéz kezelni (és könnyű elhagyni) őket.[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
ice mat
csendes tag
válasz macilaci78 #8 üzenetére
Sima Kingstone 8GB Windows telepítőnek + pár cucc és viszont lángos
ice mat - nak beadja me mérne :D
-
wolfman
veterán
Mondjuk úgy , hogy hozza azt amit a teszteken írnak, nem a papírforma az elvárás, mert ott szépítenek. Mondjuk sokkal nem lassabb.
Az Ebay-en való vásárlás teljesen biztonságos egy 'Top Rated Sellertől', ami már neccesebb, az a nagyjából 650Ft-on felüli árak vámkötelessége. Efölött perkálod a +27%-ot ha elkapják. Enyémet nem, ráadásul 3 nap alatt ideért Hong Kongból.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Nem 650-et akartam írni, hanem 6500-at, de akkor ez sem volt pontos. haverom vásárolgat ott nekem is, és ő mondta a 6500Ft körüli árat. Most néztem utána és amit haver mondott is igaz, csak az cég-magánszemély között, amit te mondasz az magánszemélyek között (GIFT) jelöléssel. De persze ha kéred, vagy alapból rendes az eladó cég, akkor ráíratja a gift-et simán.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Tor678
csendes tag
Igen akkor annyi (22€), de Kínából nem fognak neked küldeni cégként semmit, nem fognak maguk ellen dolgozni. Hosszútávon nekik is jobb, ha a vásárlót nem terheli pluszköltség.
Nagyon sokat rendeltem Kínából, az összes gift volt, de még drágább csomagoknál is megoldották, hogy úgymond 45 euró alá kerüljön.Lenovo K910 Vibe Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- (új, bontatlan) 240GB ADATA SU650 (csomagküldés: csak 1200Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest