- Házimozi belépő szinten
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chromecast topic
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazság szerint én sem hittem a feliratának, szóval nem vagyok kétségbe esve.
Mindenesetre a pakk egy éjszaka alatti feltölthetősége és az, hogy a telefonomat kétszer, a táblámat pedig legalább a halálból képes feltámasztani, engem mindenképpen megnyugtat. Nyilván ha minőségi cellát akartam volna vásárolni, nem a vaterán keresek 500 Ft-ért. De mivel magának a pakknak a minőségéről sem tudtam semmit (hiszen Kínából jött), nem akartam drága akkukat bele venni. Viszont ez ismét egy jó pont a Hamával szemben: az elmúlt egy évben ez a konfiguráció (az 500 Ft-os cellákkal) bizonyított. Most hogy tudom, hogy így is remekül működik, nem kell lecserélnem kompletten a pakkot, hanem veszek bele minőségibb cellákat, a régiek megmaradnak tartaléknak, a pakk pedig új életre kel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cinemazealot #15 üzenetére
4200mAh 500 forintért?
Mesélj még.
Egyrész kb. 3200mAh-nal tetőzik a 18650 fizikai maximuma, masreszt 1200-1400ft alatt nem kapsz eredeti, megbizható cellát. Ezt mutatja a gyakorlati teszted is...
[ Szerkesztve ]
-
Tavaly márciusban vettem egy Coolook PB-2000 típusú 2 db 2A-es USB aljzattal ellátott akkupakkot (eBay-ről), ami 1...4 db 18650 típusú akkumulátorral működik. A készülék 3000 Ft-ba került, a 4200 mAh-ás Li-ion akksikat pedig itthon vettem 500 Ft/db áron. Tehát 5000 Ft-ból van egy cserélhető akkumulátoros mobil tápegységem / töltőm, ami az USB 5V-os feszültség szintjén cirka 12000 mAh-ás kapacitást képvisel. A gyakorlat ebből az, hogy egy 1910 mAh-ás akkuval ellátott Xperia acro S-t kb. másfélszer tudna feltölteni, de még egy 8"-es Prestigio táblába (4700 mAh-ás akksija van) is képes életet lehelni a micro-USB aljzatán keresztül. Ráadásul, ha az akksik idővel tönkremennek, akkor egyszerűen kicserélem őket, nem pedig kidobom az egész pakkot. Ennyit a Hama üdvöskéjéről...
[ Szerkesztve ]
-
allinterez
csendes tag
2014-re csak megéltem ezt is, hogy láthatok ilyet, az ára viszont kicsit vaskos lett
-
oraihunter
aktív tag
Nem, rossz ez. Csak hát kicsit elárazták.
-
NSX82
csendes tag
Ez valami vicc, vagy komoly?
szerintem ez egy rosszúl időzített Áprilisi tréfa... Ugyan ki fogja ezt megvenni? De most komolyan....
-
WZP
aktív tag
Érdekes árazás... A Xiaomi power bankja (itthon is kapni) fele ennyiért többet tud.
[ Módosította: eszterencs ]
-
vittorio7
őstag
"A Hama ügyes tartalék akkumulátora 19 900 forintba kerül."
Ha majd veszek ilyen cuccot, akkor nem Hamát fogok venni. Vagy nem ezt. Mert ez így "kicsit" drága.
[ Szerkesztve ]
-
Notalab
tag
Itthon is egy 10400 YooBao megvan 9.800 HUF-ból.
-
satz18
őstag
Inkább vennék Kínából 5k ért 50k mAh-es power bankot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az univerzális akkupakk segítségével útközben tölthetjük telefonunkat, tabletünket és egyéb készülékeinket.
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...