- Milyen TV-t vegyek?
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lebukott a Samsung plus size modellje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Jól néz ki.tetszik.
-
Stormbird
tag
Most hogy már van hajlítható kijelző. Megtudnák oldani azt is hogy a felhasználó hajlítgathassa magának.
-
Vesa
veterán
válasz
GodGamer5 #10 üzenetére
Egy munkaeszköz esetén teljesen lénygetelen a kinézet! Az ívelt kijelző bizonyítottan torzítja a vonalakat, nézz meg mondjuk egy tenisz meccset ívelt monitoron, látni fogod, hogy a vonalak torzulnak, "elhajolnak". Ilyen kijelzőn semmiféle, precizitást igénylő grafikai munkát, ahol vonalakkal kell dolgozni, nem lehet végezni!
-
XCube
tag
Igaz munkára nem annyira praktikus a hajlított kép, de ezen az ív annyira kicsi, hogy szinte észre sem veszed (az én PG384Q -m is ennyire hajlított és ott is alig észrevehető). Értem én ezalatt, hogy az egyenesek nem görbülnek olyan erősen. A másik monitoromon (AOC C27G1) nagyon durván látványos a torzulás ahhoz képest.
-
ROBOTER
addikt
Szerintem az extrém szélességű monitoroknál (azaz jellemzően egy személy által használt megjelenítőknél) kifejezetten hasznos. Képtelenség, hogy a képernyő közepe és két széle azonosan tükröződjön (matt felület esetén is van egy opálos fénylés), és azonos képjellemzőket mutasson egy pontból nézve, ha sík.
Inkább az IPS kontrasztjával kezdenének már valamit, mert egy komolyabb VA hosszabb használata után is olyan ránézni ezekre a csodamonitorokra, mintha egy szatyron keresztül nézném a képet. Nem beszélve az OLED-ről. Engem rettenetesen zavar, elismerem, mást talán más képi hibák zavarnak.
Nem kellene végtelen kontraszt, de az 1:1000 környékéről el kellene mozdulni már, 1:10000 környéke már szinte észrevehetetlen lenne.
-
Vesa
veterán
Vedeo vágásra jó, de grafikára, CAD-ra, 3D-re ívelt monitort? Ne vicceljenek már...Ezt az egész ívelt marhaságot el kéne már felejteni, pont annyi értelme van, mint TV-knél a 3D-nek volt. Semmi.
-
BSOD
senior tag
Akinek a munkájához fontos, az kalibrálja és profilozza maga. A gyári kalibráció (és egyes forgalmazók kalibrációja) kb. semmit nem ér (kivéve, ha nem minőség-ellenőrzésről beszélünk). Nem csak azért mert, ha elállítod a fényerőt már elmegy a fehérpont, hanem azért is mert minden forráson más LUT-ot kap. Kalibrációt MINDIG teljes láncon végzünk.
-
MeszesKPT
őstag
Itt a hajlítást inkább hátránynak, mint előnynek tartom (ha már munkára szánják).
-
-
total90
veterán
Semmiben sem jobb mint a hasonló 21:9-es monitorok, cserébe többe kerül. Én örülnék már egy 2000+ pixel magas monitornak 21:9-es képaránnyal 38"-on.
-
monguz82
tag
1000 fontból kijön 3 ilyen is...
-
snecy20
nagyúr
Biztos jó ez a szélvédőmosó talpnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A ProArt széria új tagja nemcsak görbe, de extra széles is, ráadásként gyárilag kalibrált színekkel érkezik.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kvázi kidobja az OpenGL ES-t az Androidból a Google
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lebukott a Samsung plus size modellje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS TUF Gaming VG32VQ Ívelt Gamer Monitor!32"/VA/2k/144hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás!
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG UltraGear OLED 27GR95QE-B Gaming Monitor! QHD / 240Hz / 0.03ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest