Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Ha elektronikus "leemelés" van, akkor két napon belül sztornózhatod, mondván, hogy nem te indítottad. Azt hiszem ezért talán van valamennyi költséged (500Ft ?) nem tudom biztosan.
Van egy megtakarítási számlám a 150k-kat azon tartom, nem a folyószámlámon, tehát nem tudnak sehogy sem leemelni 150k-t.
Ráadásul a folyószámlámon le van korlátozva a napi limitem azt hiszem 15k-ra. És nem is tartok rajta túl sok pénzt. Ha több kell nekem, itt van a munkahelyem mellett is, meg a lakásom közelében is a bank és felveszem személyesen a megtakarításiról. De ez ritka. Vagyis csak tervezett beruházásoknál aktuális dolog.

Ha még ez sem lenne elég, akkor pedig a két napon belül még le is tilthatom a kártyámat. Így nem férnek hozzá a továbbiakban, az addigi tranzakciókat pedig töröltetem.
Szerintem ezt így elég nehéz "csak úgy" megkerülni. De azért megteszem a szükséges lépéseket (PayPal, vagy netes kártya).

big-J: azért lássuk be ezen kívül rengeteg valós előnye van neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest