Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
Szerintem egyes szám első személy, tárgyeset.
Ettől függetlenül lehet, hogy neked van igazad, a nyelvtan tudásom
ugyanis kissé berozsdásodott az idők folyamán.
Tehát még egyszer, hogy ne érje szó a ház elejét:
Egy ilyet én is elfogadnék a notimba.
Mármint ha valaki megajándékozna vele.
Mert sajnos pénzem az - egyelőre - nincs rá.
Némely hozzászólás megértéséhez kódfejtői képesség kell, erre utaltam
azzal, hogy talán nem nekem van a legnagyobb szükségem a
helyesírás ellenőrző segítségére.
És egy kis gonoszkodás a végére:
A mondatokat NAGY betűvel kezdjük ám...
De ne offoljuk szét a topikot egy betű miatt. -
Sanyix
őstag
de jó lenne ócsóért, mert hdd:
-hangos úgy alapból
-melegszik
-lassú
-rezonál mint az állat -
PHM
addikt
Elfogadnák, elfogadnék - a helyesírás ellenőrző szerint mindkettő jó.
Nekem az előbbi szimpatikusabb volt.
Notimba = notebookomba.
(Szerintem a "noti" becenév ma már teljesen elfogadott a beszélt nyelvben. Csak ezt a firefox helyesírás ellenőrzője még nem tudja...)
Egyéb észrevétel?
Amúgy a helyesírás ellenőrzőre nem biztos,
hogy nekem van a legnagyobb szükségem. -
Hunter2
addikt
rendszer vinyónak nem lenne rossz a 60Gb -os.Ha 10k és 20k között lessz az ára akkor benevezek egyre.
-
törölt tag
A mindenit! Egy-két év, s azt hiszem, a HDD mint zajforrás + látványosan szűk keresztmetszet kihúzva.
-
PHM
addikt
Egy ilyet bizony elfogadnák a notimba.
-
kem
addikt
Kellene rendelni párat amikor elkezdik forgalmazni...
Érdekel még valakit? Valakinek ötlete honnan lehetne? -
glutamin
őstag
Én a legkisebb modell árára értem, hogy már elviselhető. Az 500-1000 GB-os lemezes vinyókhoz mérten még valóban irreálisan drága. nagy mennyiségű adattároláshoz még nem alternatíva, de akinek a halk gép + a nagy sebbesség, esetleg mozgatásra való érzéketlenség szempont ott már játszik ez is.
-
Cefet
aktív tag
Úgy odavagytok... Szerintem még drágák.
-
Metalfan
senior tag
Majd ha fajlagosan lesz olyan jó egy ssd, mint a hdd, akkor benevezek egy ilyenre...vagy ha lesz rá pénzem valahonnan
De az ssd-k megbízhatóságával kapcsolatban még vannak fenntartásaim.
-
Depression
veterán
130 dolcsi már elég korrekt. Rendszervinyónak szerintem tökéletes lenne. Majd 1 év múlva tuti beruházok egy SSD-re, addig csak lesem az árcsökkenésüket.
-
kem
addikt
"de kiegészítették egy 64 MB-os gyorsítótárral is, ez még gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé és lecsökkenti a rendszer válaszidejét is."...hova a vérvörös rákba tudják még ezek a 0,1ms-ot csökkenteni?D
érjen már ide a rohadt SSD-m -
Ősember
őstag
szándékosan a legdrágábbat vetted ki a sorbol, nem?
csak gondold el, hogy veszel egy ilyen 32-eset rendszernek és szemmel láthato lesz a gyorsulás. ez nem olyan mint hogy veszel dupla annyiért procit és aztán rájössz, hogy ezt a teljesitményt tuninggal egy olcsobbal is kihozhattad volna....
-
Morden24
nagyúr
250 dollár és 2 év gari... hmmm, asszem eljött az ideje, hogy komolyabban kezdjek érdeklődni egy ilyen után. Nekem a 60Gb-os tökéletes lenne Win+app vinyónak
-
Cs_Laci
senior tag
És ez még csak MLC.. Mit tudnának SLC-ből alkotni_
Bár ahogy nézem, egyre kevésbé lassúak az MLC-k az SLCk-hez képest.
-
P00By
nagyúr
Ez már nagyon kellemes
-
glutamin
őstag
Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni. Végre kezd elérhető szinthez közelíteni az áruk. A sebesség terén pedig mejött az a látványos különbség amire vártunk.
-
jasohn
tag
Az MTBF nem azt jelenti, hogy 170 év múlva romlik csak el, hanem azt, hogy mondjuk 10000 példányt tesztelve x ideig ez a meghibásodási ráta/gyakoriság volt tapasztalható, de ezek között volt olyan ami 1 nap múlva és volt ami egyáltalán nem hibásodott meg.
Naggyából így lehetne értelmezni az MTBF-et, szval nem az van, hogy 170 év, ezt ők is tudjá, hogy ökörség, ennyire tényleg nem hülyék a gyártók.
És igen szépen halad ez, jövő Karácsonyra már lehet megérkeznek a tényleg gyors példányok, egészen elfogadható áron.
Csak így tovább -
Psych0
őstag
hogy van képük ráírni bármire, hogy 170 év múlva hibásodnak meg.
-
mephi666
nagyúr
alakul-alakul... úgy ahogy az előttem szóló is mondta... gari/teljesítmény/ár... majd lesznek még hasonló teljesítményűek 3év garival, olcsóbban... idővel... és akkor majd én is beújítok...
-
fdisk
őstag
Alakul ez,mint púpos gyerek a prés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bemutatták a teljesítményre éhes felhasználóknak szánt Vertex szériát.
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- Eladó 2 db új Seagate Skyhowk 6 Tb-os HDD
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest