- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
WonderCSabo #69 üzenetére
Köszi.Élőben rondább vagyok.
-
WonderCSabo
félisten
Na én is felrakom, hátha jobb lesz. Mirror's Edge nálam se fagyott...
bim: Rohadt jó az avatarod, Mr. Teufel!
-
-
törölt tag
Én speciel nem a ventivezérlésre fújok, hanem arra, hogy nem veszi vissza eléggé az órajeleket a kártya. A ventilátorvezérlés engem nem érdekel, úgyis le fogom cserélni a gyári hűtőt.
Egyébként eldöntöttem, hogy ATI lesz, mert tud olyat, amit az nVidia nem, viszont - remélhetőleg a közeljövőben - szükségem lesz rá. Nem, nem a DX10.1, teszek arra nagy ívben. A HDMI Audio.
-
TTomax
félisten
válasz
Quiksilver #61 üzenetére
Ne haragudj,nem akarlak meggyanusitgatni,de nálunk akkor fordult elő ez a probléma ha nem eredeti volt a játék.Most nem akarom reklámozni,hogy melyik okosítás után,driver csere nélkül megoldódott...ha tévednék akkor előre is elnézést kérek!
-
Eagl3
veterán
válasz
Quiksilver #61 üzenetére
Az a játék hibája volt, a patch javította.
-
Quiksilver
aktív tag
Na akkor ezzel a Driverrel végre jó lesz a Mirrors Edge?
nekem olyan hiba volt h mintha lasított felvételbe ment volna a csaj és se ugrani se mást csinálni nem tudott
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már ezt a drivert a GTA 4-hez.Van valami változás?! -
törölt tag
Giga OFF:
Nem mintha ezt a szálat annyira folytatni akarnám, de nem akarta elmagyarázni, mit lehet, és mit nem. Annyit írt, hogy nem érti, hogy mért kell percenként új hsz-t írogatni, mért nem lehet egybe, moddal, stb. Te viszont annyira felhúztad magad, hogy egyszer kikérted magadnak az egészet, aztán egyszer visszavágtál, hogy kinek nyal, végül pedig egyszer ki is gúnyoltad.
Nekem pedig írod, hogy engem jó ideje ismersz, csak névről. Ez amolyan rosszfiús odamondás, hogy "ismerlek kiscsávó"? No mindegy, és az ismeretség ezen megállapítását összekötöd a "de" kötőszó segítségével azzal, hogy én sem értem, mitől durran el az ember agya, ha rossz napja van. Egyszerűen nem értem, hogy ezzel mit akartál mondani, nem értem, hogy a két mondatrész hogy a bánatba' függ össze.
De mindennek ellenére tisztelettel visszavonom, amit írtam, nem megbántani akartalak, és nem akarom, hogy érzékeny lelkedben tüske maradjon, mert amiben biztos vagyok, drága fórumtárs, hogy - látva a felindulásod sokadik hsz-ét - neked nem rossz napod van/volt, hanem konkrétan elgurult a gyógyszered.
-
-
TTomax
félisten
Ami persze nem minden esetben működik,főleg nem ref RV770-nél.Ennek így kellett volna a polcra kerülnie ahonnan te leemelted megvételkor,ez nem a te dolgod,rizikód lenne.Nem csak egy PCB-ért meg egy rakat kondiért ,ellenállásért,stb, fizettél.Én így gondolom,de lehet nem jól ismerem a fogyasztói társadalom írott-íratlan szabályait.
(#55) subaruwrc
-
sanzi89
addikt
Nem hiszem, hogy frissítették volna, a kutya nem foglalkozik a régi VGA-kkal. Nem hogy fejleszteni rá. Az régi drivereket "belecsomagolták" ebbe, és rányomtak egy új verziószámot.
Cerebellum nem kellesz te ide, ha a beszóláson kívül más nem megy. Valahogy bárhol látom a kommented, mindegyik kötöszködés. Valami gyerekkori trauma?
-
subaruwrc
félisten
azért törődnek jobban mert kicsit szart került a palacsintába és megpróbálnak azon szépíteni hogy idáig a felső kategrián kívül minden le volt sz...va.
Balika1911
az egy kiforrott vas szerintem hosszú idő óta a legjobb ár/teljesítmény arányú nv kari elvárható hogy ne legyen gond vele. én ezzel a driver problémával ati részről úgy vagyok hogy nagyrésze user error.nekem idáig a 8.8-as driverrel volt csak bajom de az tényleg hulladék volt. powerplay xd. nem tudom ki híreszteli de asszem 8.10 óta hibátlanul működik. 8.12-be biztosan.Zso2
kinek nyalok? nem értem a kérdést. nem írom le a választ ami zsigerből jönne mert rossz napod van -
Lenry
félisten
ez vajon Win7-hez is jó?
-
törölt tag
válasz
subaruwrc #31 üzenetére
Ahogy nézem, két játékkal fordulhattak/fordultak elő problémák, ez nem egy olyan nagy ügy. A 8800 GTS-em alá a megjelenése óta kb. 3-4 havonta rakok új drivert, s egyik játékkal sem volt problémám... ATI-nál viszont még így fél évvel a HD48xx sorozat debütálása után is úgy várják az új drivert, mint valami messiást, s ez elég riasztó.
Ha jól vettem ki, azt a nyomorult PowerPlayt pl. máig nem tudták normálisan megcsinálni, pedig az energiagazdálkodás fontosabb, mint hogy egy-két játék fagyogat. Nem, nem vagyok hajlandó 3rd party alkalmazásokkal BIOS-t módosítani, ill. egyéb módon profilokat állítgatni. Oldják meg gyárilag, azért fizetek.
-
válasz
subaruwrc #31 üzenetére
Am 2 féle képpen lehet felfogni:
1: Akkora szar , hogy javítani kell félhavonta ( Nv utáló féle)
2: Az Nv-sekkel jobban törődnek , mert félhavonta ellátnak a legfrissebb optimalizálással, hogy minden a lehető legjobban fusson, míg ATi-nál csak havonta jön egy-egy frissítés ( Nv-fan)
-
Zso2
őstag
Sőt átkozom az amd-ati kombóm, mert a kedvenc rallym a Dirt-el gondja van nem indúl néha, meg ilyenek.. siratom az intel-geforce konfigom.A régebbi gépemben valahogy jobban éreztem az erőt , igaz erősebb is volt a kártya, de sok kis bosszantó gond van az AMD-ATI párosommal.Visszatérek inkább a kék-zöld pároshoz...
-
wolruf
őstag
A 8800 GTS512-em én is szívok néha driver miatt (bár sose fagy, csak néha összeomlik
), de visszasírom az ATI-s időket. Ugyan az lassúcska volt (nem igaz, annó a 1950Pro-m nagyon durva volt
), de a képe.... Hát az valami csodás. Sokkal szebbek a színei, az egész valahogy sokkal ... nem is tudom. Szebb a képe na
A mostani GeForce-om viszont gyors. Ennyi
-
subaruwrc
félisten
de csak mert az nv driverek hibátlanok.
-
Szabályszerűen hogyan kellene feltenni ?
Csak ráinstall az előzőre , vagy előtte az letörölni , és úgy ezt?
-
tlac
nagyúr
A Windows XP és Vista operációs rendszerekkel kompatibilis eszközillesztőt a GeForce 6, 7, 8, 9, illetve GTX 200 szériás termékekkel rendelkező felhasználók telepíthetik.
végre! a régi kártyákhoz is adnak frissítést
-
X@b3e
addikt
Nem elég, hogy a kártyákkalgond van teljesítmény-ügyileg, még ez is.
-
Zsubi
őstag
Leszedtem az új drivert és most már nem fagy a game ezek szerint csak csináltak vele valamit
-
törölt tag
Jaja, simán, enegem az éji vadak, én meg P00By-t, ha még egyszer beszól!
Egyébként nem könnyíti meg a Ph! a dolgomat, mostanában akarok új VGA-t venni, erre mit látok. Az nVidia topicba jönnek az ATI-sok durrogni, ATI topicba meg az nVidia-sok, aztán most hámozzam ki, melyik kártyával járnék jobban.
szerk.: Off.
-
divrapier
tag
jo lenne, ha ez a bugfixelo, optimalizalo lelkesedes akkor is megmaradna, amikor az nV helyrerazodik, vagy ujra nagyobb erofolenybe kerul.
Ebben az elozo mondatban sok fantasztikus elkepzeles van, foleg az elso fele -
DraXoN
addikt
Emberek.. látom jól elvagytok, de nem tudlak követni titeket
... talán azért lehet, mert nekem ATIm van
(az utolsó NV karim egy FX5200-as volt)
Mod: de azért jót nevettem
Mod2: Még szép, hogy Balika911 volt... elég csak megnézni az avatarját.. üldözik őt az éji vadak -
törölt tag
Vérszagra gyűl az éji vad...
-
tzsolesz
nagyúr
A leírás alapján a Fallout 3 és a Mirror’s Edge (utóbbi aktivált PhysX esetén) többé már nem fog véletlenszerűen lefagyni a grafikus driver hibájától,
Ez biztosan csak hazugság. Az NV kariknál ilyen nincs, hogy a Mirrors Edge lefagy, meg a Fallout 3 stb...
Ilyen kizárólag az ATI kariknál van, már elnézést.Zsubi: Nem mondod, hogy NV-én is leesik az fps 6-7 fps-re. Nekem nemrég azzal jött valaki itt a PH!-án (milyen videókártyát? topic-ban), hogy persze az ATI szar, mert leesik az fps 6-7-re. Nem értem én már ezt.
Talán inkább a játék hibája lehet ez, amit driver-ből lehet kiküszöbölni. -
lsc
nagyúr
Még szerencse hogy az ati driverek a rosszak.
-
Zsubi
őstag
Akkor ezért szokott nekem lefagyni a Mirror's Edge bekapcsolt PhysX-el
Pedig letöltöttem hozzá a legújabb patchet, mert előtte meg olyat csinált hogy volt olyan fejezet rész ahol bekapcsolt PhysX-el leesett a game 7-8FPS-re, ez igazából megszűnt de a lefagyást nem tudtam miért lehetett -
Gyusz
őstag
Már meg is kapta a WHQL minősítést? Talán egy hete jelent meg bétaként.
-
Na milyen szorgosak lettek! Eztán már csak szoftvereket gyártanak?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Két hetet élt az előző NVIDIA-s meghajtóprogram.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest