Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  Ebből is látszik, hogy a csupasz hardver nem sokat ér. Házon belül kell nagyon komoly tartalomszolgáltatást nyújtani. Video, Zene, Könyv, Újság. Ha az Amazon kijönne egy nagyobb méretű és komolyabb tablettel, komoly vetélytárs lehetne az iPad-iTunes párosnak.
  Az Amazon jóval olcsóbban szolgáltat tartalmat, az iTunes-hez képest. A Barnes and Nobles pedig tényleg feljöhet harmadiknak, ha a Samsung nem indul el más irányba.

  Persze akik már komolyabb tartalmat megvásároltak az iTunes-ből biztos nem fognak váltani, ahogy azok se, akiknek iPhone-juk van, de minden évben fiatalok milliói nőnek fel, akik még nincsenek elkötelezve.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz vanhalen #18 üzenetére

  A Kodak már a hetvesen évek óta fejleszti a digitális fényképezőgép technológiáját. A professzionális DCS sorozat már hamarabb elindult, minthogy dolgoztak volna az Apple-el. A termékhez az Apple nagyjából a logoját adta, a külső designt és a marketinget. A technológiát a Kodak, ezért is az ő fejlesztői jegyezték be ezt a technológiai szabadalmat. (Érdekes módon 15 évig eszükbe nem jutott, hogy a Kodak ellopta a szabadalmukat, csak most, amikor beperelték őket...sőt a hosszú per alatt sem érveltek ezzel. Most viszont hogy csődbe megy a Kodak és valószínűleg hamarabb felszámolják, megveszik mire véget érne az új per, már megy a hullarablás.

  Az az Apple kamera széria nagyjából olyan, mint a tesco, real, cba logos termékek. Az első kettőt a Kodak csinálta nekik, a harmadikat meg talán a Fuji.

  [ Szerkesztve ]

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák