Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- B580 szériás Intel VGA-k a Maxsun gondozásában
- Házimozi haladó szinten
- Nagy, 4K-s gaming monitor az MSI-től, ezúttal fehérben
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár, hogy az ezek sokszorosába kerülő multifunkci (MFC) sorozatba már nem fér bele ugyanez a tudomány, és egyetlen fekete nyomaton/másolaton kávézásnyit képes szöttyögni.
A tej élet, erő, egészség.
-
tha_answer
őstag
ezek LED laseresek, vagy simak? ha nem LEDesek akkor mértnem azok?
-
mzso
veterán
Mikor lettek lassúak? Én eddig úgy tudtam/tapasztaltam, hogy jóval gyorsabbak a tintasugarasaknál.
-
QwErTy42
addikt
válasz tha_answer #2 üzenetére
Mert a LED-nek nincsenek konkrét előnyei a hagyományos lézeres megoldással szemben. Nem gyorsabbak és nem nyomtatnak jobb minőségben sem. A fogyasztás sem lesz miattuk kedvezőbb, mert a legnagyobb teljesítményt az égetőmű veszi fel.
A technológia még kiforratlan, bár kompaktabb készülékek gyártását teszi lehetővé.
A LED sor viszont idővel porossá válik és emiatt romlik a nyomat minősége.Miért hiányolod a LED-es nyomtatókat?
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
válasz tha_answer #5 üzenetére
Mondd el mégis, hogy miben jobb!
Hangsúlyozom hogy irodai célra fekete-fehér szöveges dokumentumokra 300 DPI átlagos felbontás (600 maximális) mellett hazudik, aki a saját szemével lát különbséget. Egy bérpapírt meg nem nagyítóval nézegetünk......oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
válasz tha_answer #7 üzenetére
És az mégis miért számít, ha a lézer bevált és működik? Miért gond, ha nincsen vele baj.
A nyomtatás minőségében és társaiban nincs különbség.Nézd meg a régi HP 5L, 6L , 1100, 1120, 1018 gépeket! Ezek a 10-20 éves típusok között van sok gép, ami mind a mai napig megy és elnyomtattak velük 80-100 ezer oldalt vagy még többet.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest